Peče celá země

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bedrisek
3.3.24 14:15
@Havlova píše:
Kdyby mu to vyšlo, vyhrál by. Bohužel mu to opravdu nevyšlo. Podle mě i to 3. místo bylo nezasloužené.

Jako že měl být Vojta na horším místě?

Mně je jedno, jak to dopadne. Vítěze pro sebe máme. Šikovní jsou všichni a moc se nám líbí, jaká jsou parta.

• Citovat
  • Upravit
457
3.3.24 14:42

Me tam fascinuji vsichni, jak jsou sikovny.
Ja umim upect dobry korpusy, ale to zfobeni je fakt jak prvni trida🙈tak je obdivuju, jak jsou skvely a pred kamerou! Ja bych neuvarila ani caj😂
Ale moc se tesim na finale! Skoda, ze jako divak muzem hodnotit jen ocima, chtela bych i ochutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13947
3.3.24 14:46

@bedrisek za prve hodně dělá střih, co se toho neustálého doptavani Romana tyče. Často si tam radi všichni, ale přijde mi, ze prostrihy na ostatní co si pomáhají jsou vždy vteřina a na Romana to je déle. Takže ocekavam, ze tam bude zdůvodnění ve finále proč nevyhrál.
Za druhé, pravidla jim to umožňují, a radit si mohou do aleluja, ale ruce musí mít šikovné.

Stejně si myslím, ze vyhraje o parník Vojta, jen je blbe to tam říkat celou dobu.

Mimochodem mrkněte na jeho Instagram, má tam toho zatím málo, ale jsou to neskutečný veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42203
3.3.24 15:20
@bedrisek píše:
Jako že měl být Vojta na horším místě?Mně je jedno, jak to dopadne. Vítěze pro sebe máme. Šikovní jsou všichni a moc se nám líbí, jaká jsou parta.

V těch koláčích podle mne určitě. Celkově ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
3.3.24 15:35

Za mě jednoznačně bude Vojta první, R. až za ním. Tipla jsem i správně, kdo bude ve finále. V čem je Vojta o řád lepší, než všichni ostatní, tak v tom, že zná technologii postupů, sám ví co a jakou má mít teplotu, konzistenci a v jakém pořadí co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
3.3.24 16:20

S finálovou trojicí jsem spokojená, vítězství přeju Vojtovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.3.24 16:22

Podle mne vyhraje Vojta, kromě toho podivného koláče mu vyšlo snad vše krasne a hlavně evidentně ví, co dělá a u toho peceni přemýšlí.

Ale sympatictejsi je mi Roman, protože děla klasiku a tu já můžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
3.3.24 17:36

Muj favorit je Vojta. Strasne se mi libi, jak se ho kazdy pta na radu. Romanovi hodne pomohl pri poslednim dile. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
3.3.24 18:16
@glock píše:
Muj favorit je Vojta. Strasne se mi libi, jak se ho kazdy pta na radu. Romanovi hodne pomohl pri poslednim dile. :palec:

Můj taky. A myslím, že místo Romana měla být ve finále ta druhá blondýnka, teď nevím jméno…
Kristýna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
3.3.24 18:53

@aiwwa mense libila i Klara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116182
3.3.24 18:54
@glock píše:
@aiwwa mense libila i Klara

Jojo, oni z té poslední pětice byli vyrovnaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.3.24 12:44

Taky si myslím, že vyhraje Vojta, je z nich asi nejlepší. A já jsem s finálovou sestavou spokojená. Vojta, to je moderní pečení, Roman klasika a Tereza je hezky doplňuje.
A nevíte někdo, co vítěz získá za odměnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7929
5.1.26 20:40

Pokouším se o resuscitaci diskuze :)
Tak co, koukali jste v sobotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
5.1.26 21:11
@Sonmi píše: Více

No jejej. Těšila jsem se na to jak malá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13947
5.1.26 21:24
@Sonmi píše: Více

Zatim se v soutěžících nevyznám, uplne favority nemam. Ale moc se mi libil ten recept na malinke koláčky. A dorty byly některé fakt moc pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí