Dcera není schopná se starat o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76590
6.11.19 12:42

@Keyllah @wildcherry no je to možné, že ho má bio otec - právě ten příspěvek se dá vyložit různě, když se jí ztratila čárka z klávesnice :lol:, tak v tom případě opravdu nemá nárok na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41142
6.11.19 12:43
@unuděná píše:
Ono tu ani nepadlo, zda proběhl nějaký soud o svěření dítěte do péče, nebo jestli se prostě matka vyprdla a táta se jen tak stará…

obrat „má ho v péči“ se používá spíš u soudu a následně kolem toho. Ale je fakt, že pisatelka píše jako tatar, tak že bych se nedivila ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.11.19 12:43
@stinga píše:
@Keyllah @wildcherry no je to možné, že ho má bio otec - právě ten příspěvek se dá vyložit různě, když se jí ztratila čárka z klávesnice :lol:, tak v tom případě opravdu nemá nárok na nic
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41142
6.11.19 12:44
@stinga píše:
@Keyllah @wildcherry no je to možné, že ho má bio otec - právě ten příspěvek se dá vyložit různě, když se jí ztratila čárka z klávesnice :lol:, tak v tom případě opravdu nemá nárok na nic

kdyby udělala čárku v jednom místě, tak je otcem bývalý. Kdyby jinde, tak současný :mrgreen: takhle fakt nevím :think:
a přemýšlím, kde se vzal „zeťák“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
6.11.19 12:45

@Bruzova

Došla bych se poradit na sociálku, než zakládat diskuse tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.11.19 12:47
@Keyllah píše:
kdyby udělala čárku v jednom místě, tak je otcem bývalý. Kdyby jinde, tak současný :mrgreen: takhle fakt nevím :think:
a přemýšlím, kde se vzal „zeťák“ :mrgreen:

Tak,,zetak,, je otec vnuka. Uvozovky, Protoze svoji nebyli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41142
6.11.19 12:57
@wildcherry píše:
Tak,,zetak,, je otec vnuka. Uvozovky, Protoze svoji nebyli

to jo, ale ty uvozovky jsem tam udělala já, ona je tam nemá a to by znamenalo -) zeťák=nový a současný partner matky. A protože v úvodním příspěvku píše o bývalém příteli jako o otci dítka, tak těžce tápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.11.19 12:59
@Keyllah píše:
to jo, ale ty uvozovky jsem tam udělala já, ona je tam nemá a to by znamenalo -) zeťák=nový a současný partner matky. A protože v úvodním příspěvku píše o bývalém příteli jako o otci dítka, tak těžce tápu :mrgreen:

Jo taaaak, ja myslela ze to pises primo mne, pouzila jsem to v jednom prispevku a myslela tim prave toho bio otce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
6.11.19 14:58

To by mě fakt zajímalo, kde to dítě vlastně je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.11.19 21:29

A ja to cely nechápu 😆 😆 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
6.11.19 22:14
@Kocourhrzal píše:
A ja to cely nechápu 😆 😆 😆

to asi ani pochopit nejde, zakladatelka poslala hlavolam a už nic nevysvětlila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.19 16:44

Ono je otázka jak moc dítko strádá, pokud je o něj postaráno tak v pořádku, pokud ne tak leda zkusit řešit věci domluvou a pokud to nepomůže sociálkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí