Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Keyllah @wildcherry no je to možné, že ho má bio otec - právě ten příspěvek se dá vyložit různě, když se jí ztratila čárka z klávesnice
, tak v tom případě opravdu nemá nárok na nic
@unuděná píše:
Ono tu ani nepadlo, zda proběhl nějaký soud o svěření dítěte do péče, nebo jestli se prostě matka vyprdla a táta se jen tak stará…
obrat „má ho v péči“ se používá spíš u soudu a následně kolem toho. Ale je fakt, že pisatelka píše jako tatar, tak že bych se nedivila ničemu…
@stinga píše:
@Keyllah @wildcherry no je to možné, že ho má bio otec - právě ten příspěvek se dá vyložit různě, když se jí ztratila čárka z klávesnice, tak v tom případě opravdu nemá nárok na nic
@stinga píše:
@Keyllah @wildcherry no je to možné, že ho má bio otec - právě ten příspěvek se dá vyložit různě, když se jí ztratila čárka z klávesnice, tak v tom případě opravdu nemá nárok na nic
kdyby udělala čárku v jednom místě, tak je otcem bývalý. Kdyby jinde, tak současný
takhle fakt nevím ![]()
a přemýšlím, kde se vzal „zeťák“ ![]()
Došla bych se poradit na sociálku, než zakládat diskuse tady.
@Keyllah píše:
kdyby udělala čárku v jednom místě, tak je otcem bývalý. Kdyby jinde, tak současnýtakhle fakt nevím
a přemýšlím, kde se vzal „zeťák“
Tak,,zetak,, je otec vnuka. Uvozovky, Protoze svoji nebyli
@wildcherry píše:
Tak,,zetak,, je otec vnuka. Uvozovky, Protoze svoji nebyli
to jo, ale ty uvozovky jsem tam udělala já, ona je tam nemá a to by znamenalo -) zeťák=nový a současný partner matky. A protože v úvodním příspěvku píše o bývalém příteli jako o otci dítka, tak těžce tápu ![]()
@Keyllah píše:
to jo, ale ty uvozovky jsem tam udělala já, ona je tam nemá a to by znamenalo -) zeťák=nový a současný partner matky. A protože v úvodním příspěvku píše o bývalém příteli jako o otci dítka, tak těžce tápu
Jo taaaak, ja myslela ze to pises primo mne, pouzila jsem to v jednom prispevku a myslela tim prave toho bio otce ![]()
@Kocourhrzal píše:
A ja to cely nechápu 😆 😆 😆
to asi ani pochopit nejde, zakladatelka poslala hlavolam a už nic nevysvětlila ![]()
Ono je otázka jak moc dítko strádá, pokud je o něj postaráno tak v pořádku, pokud ne tak leda zkusit řešit věci domluvou a pokud to nepomůže sociálkou. ![]()