Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Ahoj všichni,
kdysi jsem někde zahlídla zmínku, že se dá péct kuře v domácí pekárně a je moc dobrý.. ![]()
Jenže ať hledám jak hledám, nikde žádný návod nebo cokoliv…prosím, víte někdo jak na to? Zkoušel to někdo?? Mám pekárnu Eta delica.
Díky ![]()
Ahoj, já zkoušela jakoby kuřecí roládu. Na dno osolený a opepřený kuřecí prsa, na to míchaný vajíčka, párek, okurku… a navrch zas kuřecí prsa. Zapla jsem program pečení a bylo to
. Bylo to moc dobrý, i když to teda nedrželo moc pohromadě. Ale šlo by to určitě i udělat jako klasickou roládu, uvázat provázkem a upéct v té pekárně. Taky plánuju, že tam zkusím upéct kuře klasicky. Pokud bys to zkoušela, tak dej vědět, jak to chutnalo.
Myslím, že to je i energeticky míň náročný, než když se roztápí celá trouba.
teda to je bomba, jak říká můj otec „člověk se učí celý život“ a myslím, že energie to „sežere“ míň než elektrická trouba, co nejdřív vyzkouším
fíha! mám ji od vánoc! a tohle jsem netušila.. asi taky vyzkouším! ![]()
jinak já se těším na rýžovou kaši z pekárny..
a už jsme vyzkusili x krát pudink a to je paráda.. žádné míchání! ![]()
Macík74 píše:
fíha! mám ji od vánoc! a tohle jsem netušila.. asi taky vyzkouším!jinak já se těším na rýžovou kaši z pekárny..
a už jsme vyzkusili x krát pudink a to je paráda.. žádné míchání!
Jako jak pudink?
Tyjo, já jí koukám málo využívám chudinku, když v ní dělám jen těsto a chleba ![]()
Macík74 píše:
fíha! mám ji od vánoc! a tohle jsem netušila.. asi taky vyzkouším!jinak já se těším na rýžovou kaši z pekárny..
a už jsme vyzkusili x krát pudink a to je paráda.. žádné míchání!
prosímtě jak děláš pudink? dík za návod
Ahoj, ja delala kureci kousky, program peceni. Upeklo se to dobre, maso pustilo stavu, ale ta se nevypekla uplne a tak to maso bylo svetly a spis duseny ve vlastni stave nez upeceny. To same delam i s rybim file. Dam filety, maslo, koreni, cibulku atd. a necham pect. Kdyz prijdu z prochazky, tak je doma uvareno ;o))
Doporucuju zkusit lasagne, ty se nam moc povedly…Kvuli tyckam od haku jsem sice platy musela zezacatku lamat, ale pri servirovani se to ztratilo…
Ty lasagne jsou super nápad… A jak dlouho se to tak obecně peče?
Anguo, nechavam to na program peceni a ten trva hodinu…pokud se mi maso jeste nezdalo, tak jsem pulhodiny pridala… ale na file a ty lasagne to stacilo…
Holky, tak tohle je teda napad!!! ![]()
Zatim jsem pekarnicku nechtela, ale jak se ted dozvidam, ze se v tom da vlastne upect cokoliv!!! tak o tom zacinam uvazovat. Zvlast, kdyz zapnes, jdes ven a prijdes a je hotovo
![]()