Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Evelín píše:
Pecu docela casto a vetsinou najdu inspiraci na nejakem blogu. Treba tato pani ma primo sekci pro deti. Jsou tam jak hlavni jidla, tak i buchty, susenky, muffiny…A vyzkousene mam tyto, detem chutnaly moc i bez politi cokoladou
A pekla jsem i tyto Po upeceni jsou tvrdsi, ale druhy den meknou
ten druhý recept-co to je za sirup? něco jako se třeba dává do míchaných nápojů?
@spiky01 píše:
ten druhý recept-co to je za sirup? něco jako se třeba dává do míchaných nápojů?
Je to vlastne takovy cukrovy sirup, ja ho vymenila za med.
@Evelín super,těch máme doma několik, tak to rovnou i ochutí
díky
Holky, já myslela, že celpzrnná mouka není pro děti vhodná? ![]()
@jajul píše:
Holky, já myslela, že celozrnná mouka není pro děti vhodná?
Ja myslim, ze par susenkama jim opravdu neublizime
Myslim, ze postupne zvykani je jen ku prospechu. Nevim, jak by treba desetilete deti po te, co cely zivot konzumuji jen bile pecivo, najednou s radosti privitaly celozrnne
Ja nedavam jen celozrnne pecivo, kupujeme nebo peceme i rohliky z bile mouky. Nebo micham mouky pul na pul ![]()
Tady je celkem rozumny nazor ![]()
Příspěvek upraven 13.11.12 v 19:10
Děkuji za recepty, až půjde hádě spát, projdu si je v klidu. Jen přihazujte! ![]()
@hofka píše:
http://www.kitchenette.cz/…esne-susenky a ještě jedny ovesné
Zrovna peču tyhle a po prvním ochutnání za mě dobrý, příprava jednoduchá:-)
Super téma, taky občas peču, ale vetsinou to nekde najdu a neulozim, delala jsem nekolikrát Havlickovi ovesné susenky, pak mrkvové z Gurmetu, ty byly uzasné a ted jsem delala z varilamysicka jablecne
@eldarka Můžeš mi napsat recept na ty mrkvové? Mám jí plný špajz. Dík.
Ahoj, u nás hodně letí zázvorové sušenky - 100 g třtinový cukr, 2 lžicky strouhaného zázvoru, lžička skořice, 200 g hladká mouka, bílek, lžíce medu, půlka prdopeče. Celé se to smíchá a pak buď nastříkám na plech, nebo přidám mouku, mladej udělá placky. Někdy dávám navrch do důlku marmeládu. Je to rychlé a strašně dobré..
@martina.se
to zní dobře. Jakou má konzistenci to těsto, šlo by vykrajovat? To malou teď strašně baví, pečeme spolu…
Jo a jsou štiplavé po upečení? Je tam ten zázvor cítit?
@stazinka09 když přidáš mouku, tak to jde i vykrajovat, záleží jak se Ti chce. Já je dělala včera, nechtělo se mi s tim patlat, takže míň mouky a dělala jsem jako stříkané. Ale když se mi chce, tak přidám mouku, udělám hutnější nelepivé těsto a mladý pak vykrajuje, nebo uděláme kuličky a dělá mi z toho placičky.. Jinak pokud máš strach ze zázvoru, dej jen jednu malou lžičku, můžeš dát i sušený nadrcený, ten není tak aromatický. Nás to nepálilo, dávala jsem 2 velké lžíce a kluk to zbaštil bez problémů. Navíc to krásně voní..
@martina.se
tak to je dobrý. Mě vykrajovat nebaví, tak budu stříkat a holce udělám těsto tužší a ať si vykrajuje. Tak to zkusíme - všechno tu mám. Díky. ![]()
@stazinka09 ať se podaří.. u nás jsou hodně oblíbené, navíc to fakt báječně voní, takže je děláme velmi často ![]()