Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdo doporučí někoho, kdo peče, někoho vyzkoušeného? Mám představu:
vanilkové rohlíčky
linecké
pracny
event. vosí hnízda
event. laskonky
event. perníčky
Děkuji.
Nestíhám ![]()
@blorchi píše:
Zkus mrknout na mmb, tak je toho tri ritky..
3 ritky ano, ale rada bych ohlasy vice z vas na jednu konkretni osobu. I kdyz na mimi se lze orientovat dle toho, kolik lidi odpovedelo, ale zase z toho nepoznas, jestli vznesli jen dotaz nebo meli fakt zajem ![]()
@tasa muzes se mrknout na hodnoceni prodavjiciho, tam budou ohlas jake je cukrovi.
Já bych ti doporučila moji švagriňu, peče geniálně, ale ta zas neni z Prahy ![]()
@blorchi píše:
@tasa muzes se mrknout na hodnoceni prodavjiciho, tam budou ohlas jake je cukrovi.
a nemůže se ohodnotit sama, třeba i vicekrat?
Ja bych doporucila gavottku http://www.gavottka.webgarden.cz/
mela jsem od ni cukrovi, svatebni kolacky, dort, krutu i med a se vsim jsem byla spokojena. Sice tedy neni z Prahy, ale jeji muz tu pracuje, takze lze se dohodnout na predani na Cernem Moste nebo na Zlicine. Akorat tedy nevim, jestli jeste prijima objednavky nebo ma uz plno, ale za zeptani to urcite stoji ![]()
Ahoj obnovuji, doporuci nekdo? Praha. Cukrovi je pro prarodice, jsou z rodiny cukraru, vzhledem k veku uz nepecou, ale poznaji kvalitu, proto hledam nekoho kdo pece KVALITNE DOMA.Dik
@sabrinafromprague píše:
Ahoj obnovuji, doporuci nekdo? Praha. Cukrovi je pro prarodice, jsou z rodiny cukraru, vzhledem k veku uz nepecou, ale poznaji kvalitu, proto hledam nekoho kdo pece KVALITNE DOMA.Dik
Přidávám se.
Znám osobně majitele pražské Zámecké pekárny. Mají čisto a cukroví skvělé.
Pece fakt skvěle, bere tuším 690,–/kg