Pečete s dětmi?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
13.12.11 11:14

my také pečeme teda jenom 8.druhů ale baví nás to. Malej jen koukal, ale starší už pomáhal hlavně vykrajoval a dával do formiček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.12.11 11:15

Pekli jsme perníčky a celkem to šlo… Po chvíli ho to teda přestalo bavit a šel si po svých. Ostatní by ještě nezvládl, tak to si peču v klidu po večerech… Záleží o jak velkých dětech se bavíme, taková velká slečna, jako má doma Rozmary už určitě pomůže hodně. Případně se zabaví sama tak, že se napéct určitě dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
13.12.11 11:24

Tak prcek mi letos poprve pomaha :) zatim jsme spolu delali pernicky a pak mi jeste pomahal vykrajovat dalsi druhy :)
Aimee me taky prcek jedl testo na pernicky,ale jak byl upecenej prvni plech,zacal misto testa jist uz hotove :D
Nastesti boleni briska z toho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
13.12.11 11:24

ja se snazim, malou to desne bavi, ale ja jsem nervni, ze to nebude takove „dokonale“, jako kdybych to delala sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.12.11 11:26

My taky pečeme, máme už asi 8 druhů, malá se ráda na mě kouká při pečení,mýchání a hnětení a občas už i něco vytvoří, vykrojí, ale ještě jí to moc nejde(má teprve 17měsíců). Letos se chystám i na domácí vánočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.12.11 11:26

S dětmi peču. Těší se na to od října, o to bych je nemohla ochudit ;) A co, že nebude cukroví dokonalé. Žaludku je to jedno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
13.12.11 11:28

Peču a se 4 dětma je to teda opravdu záhul :lol: , ale holky to baví a pekla bych i tak, taky mám ráda jen naše cukroví a hlavně tunu vanilkových rohlíčků :palec: Jelikož mám 4 holky tak v příštích letech už to asi převezmou a budu hlídat jen troubu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.12.11 11:30
fragola píše:
S dětmi peču. Těší se na to od října, o to bych je nemohla ochudit ;) A co, že nebude cukroví dokonalé. Žaludku je to jedno 8)

Souhlasím, zrovna spásám rozlámané rohlíčky ze včerejška a žaludek chrochtá blahem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.12.11 11:33
fragola píše: … A co, že nebude cukroví dokonalé. Žaludku je to jedno 8)

A bordel se vždycky uklidí :pankac: Mimochodem, když se daří, dokážu zasvinit kuchyň stejně dobře jako děti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
13.12.11 11:35

Peču, ale letos bohužel bez dětí, protože to kvůli rekonstrukci bytu musím stíhat jen přes dopoledne, kdy jsou mrňata ve škole a školce :( . Ale určitě mi budou pomáhat se zdobením a před vánocemi i s nepečenými druhy :lol:
Mmch, právě jsem šoupla do trouby perníčky, tak jsem zvědavá, co z nich vyleze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
13.12.11 11:38

Cukroví taky peču s dětma, od malička. Tu nejstarší to moc nebaví, ale aspoň „šulá“ :mrgreen: rohlíčky a vyplňuje formičky. Prostřední to baví moc, tak zas vykrajuje. Těsta dělají obě. Ta nejmenší zatím jen kouká a hraje si v kuchyni. Já zas dělám takové ty „šlehací“ cukroví. Všichni to pak slepujem a obalujem, poléváme a zdobíme. :) Každý rok si říkám, že uděláme jen pár kousků, co má každý rád…ale to se pak nasbírá. Ten chce to, ten zas to…a mamí ještě nemáme tyhle :mrgreen: Teď máme jen 10 druhů a ještě zbývají nepečené… Nejlepší na tom je ta atmosféra…a že jsme pohromadě a můžem si povídat…tak to bylo kdysi i u nás doma. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.12.11 11:41
martina.se píše:
Ahoj, my už máme napečno. Mám kluka, 5,5 roku, je to úžasný.. zvládnul veškeré vykrajování, tvarování rohlíčků a podbné blbiny, které mě nebaví. Já tvořila těsta a jen kontrolovala troubu. Teď i zdobil perníčky, máčel některé cukroví do čokolády a pod. Je to sranda, jeho to baví a mě baví to pozorovat. A nejlepší je, že od 3 let vybírá vykrajovátka a podobné věci on, takže se to u nás hemží perníky ve tvaru autíček, vlaků a pod. Letos objevil poklad, vykrajovátko ve tvaru vysokozdvižného vozíku :D no musím se smát.. Nebýt jeho, nepeču, ale o tu srandu se nenecham připravit :mrgreen:

Tak to se musí skvěle zdobit :mrgreen: my máme taky žáby,koníky,ježky,tak to nechávám na zdobení holčině.

• Citovat
  • Upravit
476
13.12.11 11:45

Teda vy pečete tolik druhů :roll: , já mám zatím jen 3 :oops: . Večer už jsem tak unavená, že se mi do toho vůbec nechce.
Pájo taky pak jedl už ty hotové, ale myslím, že to těsto mu chutnalo víc :D a zdobení už jsem raději ani nepokoušela, to by jedl taky :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
13.12.11 11:48

Loni jsem delala 14 druhu,letos to vidim tak na 8 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.12.11 11:53

Pekla jsem, jeden den s kamarádkou a s oběma dětma, druhý den jsem dodělávala zbytek jen s jedním dítětem (druhé ve školce). Dělám vždycky jen 3 druhy, stejně jsou to ty nejoblíbenější a ty ostatní u nás všichni jí až potom, když se tady ty 3 sní… Navíc takhle před porodem jsem to už fakt nechtěla nějak dramatizovat. Ale nakonec jsem i perníky nazdobila, tak úplně stydět se nemusím :lol: Děcka samozřejmě asistovaly, ale žádná hrůza, stejně by se po pečení musela celá kuchyň vysávat, takhle jsem je holt pak svlíkla, vyprášila a oblečení dala vyprat.

Příspěvek upraven 13.12.11 v 11:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport