Pečete s dětmi?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
13.12.11 13:33
palošek píše:
ivuska.h píše:
Pekla jsem, jeden den s kamarádkou a s oběma dětma, druhý den jsem dodělávala zbytek jen s jedním dítětem (druhé ve školce). Dělám vždycky jen 3 druhy, stejně jsou to ty nejoblíbenější a ty ostatní u nás všichni jí až potom, když se tady ty 3 sní… Navíc takhle před porodem jsem to už fakt nechtěla nějak dramatizovat. Ale nakonec jsem i perníky nazdobila, tak úplně stydět se nemusím :lol: Děcka samozřejmě asistovaly, ale žádná hrůza, stejně by se po pečení musela celá kuchyň vysávat, takhle jsem je holt pak svlíkla, vyprášila a oblečení dala vyprat.Příspěvek upraven 13.12.11 v 11:57
:lol: To jsi stejně dobrá, máš toho všeho určitě ažaž a ještě pečete :)

Ani ne, teď mi nějak došly věci k šití, tak se musím zabavit jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.12.11 13:45
ivuska.h píše:
palošek píše:
ivuska.h píše:
Pekla jsem, jeden den s kamarádkou a s oběma dětma, druhý den jsem dodělávala zbytek jen s jedním dítětem (druhé ve školce). Dělám vždycky jen 3 druhy, stejně jsou to ty nejoblíbenější a ty ostatní u nás všichni jí až potom, když se tady ty 3 sní… Navíc takhle před porodem jsem to už fakt nechtěla nějak dramatizovat. Ale nakonec jsem i perníky nazdobila, tak úplně stydět se nemusím :lol: Děcka samozřejmě asistovaly, ale žádná hrůza, stejně by se po pečení musela celá kuchyň vysávat, takhle jsem je holt pak svlíkla, vyprášila a oblečení dala vyprat.Příspěvek upraven 13.12.11 v 11:57
Ani ne, teď mi nějak došly věci k šití, tak se musím zabavit jinak :lol:

umíš taky odpočívat? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.12.11 13:47
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
palošek píše:
ivuska.h píše:
Ani ne, teď mi nějak došly věci k šití, tak se musím zabavit jinak :lol:
umíš taky odpočívat? :twisted:

Jo, ale to nejde, když tu lítají děcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.12.11 13:49

Jinak já pekla dnes a mám upečeno. Pekla jsem jen 3 druhy, ty které jsme spolu s manželem označili za nejlepší. Ještě mě čeká nanášení krému na pařížské rohlíčky a máčení v čokoládě rohlíčků a marokánků. Mám taky upečené perníky (převážně ozdoby na stromek) ještě je chci někdy ozdobit. A pak mám v plánu udělat kokosové kuličky. A to bude vše :pankac:

Synátor mi tedy moc nepomáhá… i když by možná chtěl, ale nedělám toho zas takové množství, abych si mohla dovolit ho to nechat kazit. Ještě by nezvládl ani vykrajovat… tak si prostě sám hraje s vykrájovátky, pokadí se v tu nejvhodnější chvíli atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.12.11 13:51
rozmary píše: Čauky holky jak jste na tom s pečením s dětma?Mám spoustu kamarádek,které mají holky,ale žádná nepeče,prý z nedostatku času,nebo je to zkrátka nebaví,tak si cukroví kupujou a dívají se na mě jak na blázna že peču a peču hodně,máme zatím 13 druhů,hrozně mě to baví,hlavně kvůli holčině,která suprově pomáhá a těší se na to každej rok už od září.Nikdy by mě nenapadlo si cukroví koupit,podle mě bez pečení nejsou pořádný vánoce,ale asi jsem ze starý školy :)

Já mám teda roční holku, ale taky peču. Chtěla jsem jen 4 druhy, no a už jich mám 8 a ještě 2 chci dělat:-D A pamatuju si, ze s nasima jsme vzdy pekly - aspon ja a segry teda(jsme 3holky a kluk). Bracha spis zdobil pernicky:-) Taky ¨jsme cukrovi nekupovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
13.12.11 15:42

U nás se taky peče, děláme jen čtyři nejoblíbenější druhy pečeného a dva nepečené, ale musí to být. Od doby, co jsem s manželem, jsme vždycky pekli, i když maminky z obou stran dělaj cukroví fůru a klidně by nás podarovaly. Zatím jsem nenašla odvahu zapojit ani tu starší, i když u slepování jí jde výborně ochutnávání zkažených kousků. :-) Nemáme tolik místa v kuchyni, tak zatím Kristýnka pekla s babičkou, patlala čímsi perníčky a tvářila se strašně důležitě. :-) Až budou větší, určitě je zapojím, když budou chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
13.12.11 15:59

Jste mě teda „ukecaly“, tak jsme to zkusily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kulisadik
14.12.11 11:10

recept

Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papíry od bonbónů. Připrav si suroviny, vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr. Vyndej z mouky puzzle. Odžeň děti a umyj z nich mouku. Vezmi vejce. Podej manželovi pivo. Vrať se, odžeň děti, utři rozbitá vejce a vytáhni jiná a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon. Odžeň děti, vymeť střepy z mísy, vytři podlahu, vezmi jinou mísu a za…dělej nové těsto. Najdi rum, odejmi rum manželovi. Odžeň děti, umyj z nich těsto. Plech vytři tukem. Podej manželovi tlačenku. Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky . Podej manželovi noviny. Vrať se, vyžeň kočku dojídající zbytek těsta. Zavolej veterináře. Vezmi si prášek. Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, děti i kočku. Vypni troubu a vypij rum. Cukroví zajdi koupit!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii