Pečovatelka v Rakousku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2570
8.1.14 19:25

Pečovatelka v Rakousku

Prosím, má někdo zkušenost jako pečovatelka či pečovatel v Rakousku? I kdyby jen z okolí…Zajímá mě jak se k takové práci může člověk dostat a jestli se to liší od práce tady…No prostě uvítám každou zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.zizi
8.1.14 19:29

Neporadim, ale pokapala bych si tvou profilovku olivovym olejem, pridala cerne olivy, bazalku a mozzarellu a slupla to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
8.1.14 19:36
@1.zizi píše:
Neporadim, ale pokapala bych si tvou profilovku olivovym olejem, pridala cerne olivy, bazalku a mozzarellu a slupla to :mrgreen:
:mrgreen: já bych ji vyměnila za jahody a přidala cukr a smetanu :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
sophinka1
8.1.14 19:37

@Margarita vím jen od sestřenky manžela. Musela mít certifikát z němčiny, ošetřovatelský kurz, dělá u nějakých starých manželů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8.1.14 19:50
@sophinka1 píše: :mrgreen: já bych ji vyměnila za jahody a přidala cukr a smetanu :jazyk:

ja sladke moc nemusim..ale jahody mam mrazene a kompotovane a cukr i slehacka by se tu nasly taky…muzes prijit

• Citovat
  • Upravit
25182
8.1.14 20:13

Co vím, tak v domově pro seniory v Retzu musí mít kurz /400hodin/ nebo dlouholetou praxi, základy němčiny /vrchní sestra je češka/, Asi 90% zaměstnanců jsou tam češi. Víc nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.1.14 20:48
@Mava píše:
Co vím, tak v domově pro seniory v Retzu musí mít kurz /400hodin/ nebo dlouholetou praxi, základy němčiny /vrchní sestra je češka/, Asi 90% zaměstnanců jsou tam češi. Víc nevím.

Myslíš rakouský kurz nebo stačí česká kvalifikace ošetřovatelky nebo zdravotnického asistenta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
8.1.14 21:27

Stačí náš kurz „rekvalifikační kurz pracovníka v sociálních službách“ ale musí být v rozsahu 400 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
8.1.14 22:14

@Mava tak to splnuju, mám dva a osm let praxe :mrgreen:.Ted jen dopilovat tu němčinu :mrgreen: učila jsem se osm let ve škole, ale zda bych rozuměla, to netušim :-D. Nicméně, mě to velmi láká, ale zkušenost, nebo představu co to obnáší, nemám vůbec…Add profilovka :mrgreen: tak to jsou vlastnoruční cherry rajčátka, ted bych si je dala taky až nejsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.2.14 20:16

dotaz na Retz seniorheim

Chci se zeptat zda nemáte kontakt na ten seniorheim? Zavolala bych si tam a kdo ví, třeba by tam měli volné místa. Dívala jsem se na internet. Našla jsem jednu webovou stránku, ale nevím zda to je ten domov pro seniory, jak je tady zmiňovaný. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.17 11:43

Pecovatelka

Take hledam praci v Rakousku, jako pecovatelka. V rodine nebo v domove duchodcu, budu rada za kazdou radu nebo kontakt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.2.21 20:52

Zdravím máte někdo zkušenosti s prací pečovatelky v Rakousku? Caritas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat