Práce prodavačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Malo
, tak to mas jako pokladni v bille celkem dost…ja bych to vzala, mas víkendy volne a 6 hodin v praci utece, jak voda. Navíc rano si vse stihnes zaridit a celkem brzy prificis domu…a pokud mas hlidani, tak nevim, nad cim premyslis. Třeba pak budes litovat, když nic nenajdes. Navíc uz ted mas klid, ze vis, ze po rodicaku mas praci, v které nepojedes os nuly, ale uz vis co a jak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co si jako promyslis?…kdybych mohla, tak jdu pracovat i zadarmo, jen abych byla mezi lidma… ![]()
- Citovat
- Upravit
Jééé děkuji, jen jste mě ujistili. ![]()
Mě se to zdá přiměřené za 6hodin, je to slušný. ![]()
- Citovat
- Upravit
Za ty peníze bych do toho šla, protože mít jako pokladní 13tisíc čistého za HPP je dneska docela dost. A když to nebude fungovat, tak přestat můžeš kdykoliv, ale rozhodně bych do toho šla. Takovou šanci už třeba mít nebudeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plat není až tak hrozný, kamarádka dělá v obyč samošce plnej úvazek, dvě směny a dvakrát do měsíce víkendy a má tak +- 9000 čistého a bez stravenek. Pokud si dáte dokupy hlídání a tebe bude práce bavit, tak jdi do toho. Lepší než se válet doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaseny88 píše:
Malo, tak to mas jako pokladni v bille celkem dost…ja bych to vzala, mas víkendy volne a 6 hodin v praci utece, jak voda. Navíc rano si vse stihnes zaridit a celkem brzy prificis domu…a pokud mas hlidani, tak nevim, nad cim premyslis. Třeba pak budes litovat, když nic nenajdes. Navíc uz ted mas klid, ze vis, ze po rodicaku mas praci, v které nepojedes os nuly, ale uz vis co a jak…
Souhlasim!!
.Ja bych doma asi uz zdechla, radsi vsechno, nez byt v tom domacim kolotoci
.
@1.zizi proc nemuzes? Dite male? Jsi bez hlidani?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cííí fole…
muž by se měl asi poptat za kolik se, kde dělá
ženský tady ve fabrice maj teřba 11000 čistá ruka za dřinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vezmu holky. Ráno k nám jde babi s dědou, probereme to.
Chci tu práci vzít, odpol mi volá, a od čt bych měla rovnou začít. ![]()
- Citovat
- Upravit
Kamarádka má tyhle prachy 8tis. pomalu za normální směny i celé dny v Albertu na pokladně…Dělá od nevidím do nevidím, víkend celý volný jednou za měsíc, jinak bu´d sobota nebo neděle. Takové místo bych brala u nás všemi deseti, však nikdo neříká, že tam musíš být do smrti. Docela parádní start po RD ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já myslím, že peníze jsou to pěkné, já dělám zástupce vedoucí v jedné malé prodejničce v obci a mám 12tis plus stravenku 500,– takže nic moc, ale samo lepší, než nic a holky mají kolem 8mi tis.za zkrácený úvazek
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda píše:
Kamarádka má tyhle prachy 8tis. pomalu za normální směnyi celé dny v Albertu na pokladně…Dělá od nevidím do nevidím, víkend celý volný jednou za měsíc, jinak bu´d sobota nebo neděle. Takové místo bych brala u nás všemi deseti, však nikdo neříká, že tam musíš být do smrti. Docela parádní start po RD
![]()
Já jsem nedávno přemýšlela, kolik tak v Albertu nebo Bille mají peněz. A tohle je teda skoro životní minimum. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Škurana píše:
Souhlasim!!.Ja bych doma asi uz zdechla, radsi vsechno, nez byt v tom domacim kolotoci
.@1.zizi proc nemuzes? Dite male? Jsi bez hlidani?
tak jsem uz chtěla byt s malou doma a ted bych uz taky aspoň 2× tydne nekam vypadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Imane píše:
Já jsem nedávno přemýšlela, kolik tak v Albertu nebo Bille mají peněz. A tohle je teda skoro životní minimum.
nj, ale takhle jsou pokladni placeny a to muzou byt ještě rady. mam kamarádku v kauflandu, ma 8 tis. na plnny uvazek a ty podminky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
A nabídl mi práci od příštího týdne na zkrácený úvazek na 6h denně, na pozici pokladní v Bille, a prac.doba od 11-17.30h, denně. Víkendy volné. Promýšlím a promýšlím..

jdu k Vám pro rady
Brzy budu mít po RD, a tak jsem začala shánět práci, abych pak ***.
A stalo se, že jsem ji našla nezvykle rychle. V mé situaci, kterou jsem vedoucímu ihned objasnila (mladý sympaťák), jakože jsem na RD a končí mi v září, což půjde malá i do školky, kterou už máme zařízenou.
Ztím jsem totiž i na RD byla stále jen na brigádách, což jsem si plánovala já a víceméně i víkendy, kdy byl doma s malou partner
Nabídl mi, že od září to můžeme přehodit na HPP, což by byla paráda, rovnou mít práci. Máme mladou aktivní babičku, hlídá, starají se, bydlí vedle ve vchodě, takže kdykoli je potřeba, pohlídají, malá tam několikrát spala.
Ale přeci jen tohle bude každý den..
Partner dělá trísměnnej provoz, střídá se mu to ranní (03-12h), odpol (12-18h) a noční (14-21h), ta ranní je fajn, ale zbytek by musela babička trochu pomoct..
Zítra to musíme pořešit a vymyslet, jestli do září nějak pomohou..
Jinak nabídl mi za zkr. úvazek mi nabídl 8100,– čistého a stravči, což je 40,–/20.pracovních dní, což je fajn mi přijde.
Za HPP potom 13.000,– čistého a stravči.
Mám maturitu v oboru, kde se bez praxe nechytám.
Partner mi řekl, že se mu to zdá málo peněz, za zkr. úvazek.. tak váhám, ale mě to přijde fajn.
Děkuju za rady.
POPROSÍM O ANONYMITU!
Nemusí to všichni vědět, že tam makám.
Příspěvek upraven administrátorem 7.1.2014 21:13 - vulgarismy