Práce prodavačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
7.1.14 21:39
@Imane píše:
Však říkám, že tak krásné kostely a kláštery jsem snad neviděla. :palec:

ty kostely a klastery jsou vazne uchvatne…byla jsem tam jako male dite…ale tenhle rok bychom chteli na dovolenou s chlapem…

• Citovat
  • Upravit
Imane
7.1.14 21:40
@1.zizi píše:
ty kostely a klastery jsou vazne uchvatne…byla jsem tam jako male dite…ale tenhle rok bychom chteli na dovolenou s chlapem…

Mám jen málo cestovatelských snů, tenhle mezi ně patří, tak doufám, že se mi ho podaří jednou vyplnit. To jsi mně dneska potěšila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
7.1.14 21:43
@Imane píše:
Mám jen málo cestovatelských snů, tenhle mezi ně patří, tak doufám, že se mi ho podaří jednou vyplnit. To jsi mně dneska potěšila :mrgreen:

vyhlidni si ceny letenek mimo sezonu…stoji do 10ti tisic…

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
7.1.14 21:46
@Imane píše:
Nevěřím :lol:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1598
7.1.14 21:57

Práce není a tohle mi přijde jako fajn práce. Když jsem byla na mateřské tak sem strašně chtěla do práce a to sem říkala, že jim tam budu chodit zadarmo hlavně že budu mezi lidma. V práci si opravdu odpočinu, nikdo mi neječí do ucha, nevidím na chvíli tu pitomou domácnost, jsem mezi dospělými lidmi a je mi fajn.Doma jsem i příjemnější a těším se na děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.1.14 22:05

Co to tady proboha hazite za cifry? To je snad legrace… aspon i to tak prijde. Kamaradka ma v kauflandu 14 a i to pisou na inzeratech. Je tam dlouho, uz ma vic. Je pravda, ze v tom jsou vikendy. Ale 9tisic v Albertu? Toi snad ani nerikejte. V zadnym pripade se nechci nikoho dotknout…ale pod 10tisic jsem mela dojem, ze v dnesni dobe nikdo nedela :((( to je sila. Aneb jak zamestnance sedrit z kuze a neplatit. Jak si to muzou dovolovat :( pochopila bych to nekde na vesnici v tzv. Kolonialu… ale v supermarketech? :( je videt, ze fakt nemam prehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
7.1.14 22:09

@jadviga taky záleží v jakém městě kdo pracuje, třeba u nás mají ženské na tři směny ve fabrice 10 čist. a to jsou rády. Já dělám v albertu za 11 čist.+stravenky a nákupy mívám levnější je tam hodně slev a výprodejů takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.1.14 22:32

@-Sára souhlasim, na severu bude asi bida, ale prace je to stejna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.1.14 05:55
@Anonymní píše:
Právě že jen směna 11-17.30h, řekl mi že s touhle prac. dobou nejde hýbat, že to je právě ta mezisměnna.

To bych brala všemi deseti, zvlášť, když máte ochotnou babičku :palec: Já byla zrovna včera na pohovoru, do fabriky, k pásu. Je to na 3 směny a i víkendy, není to těžká práce i celkem čistá a nabídli mi 10 tis, a to budu ještě dojíždět…takže neváhej, nevím odkud jsi, ale tady je to s prací bída a jsem ráda i za toto, a to jsem dělala posledních 6 let v kanclu adminu a účto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.1.14 10:32
Prosím tě, můžu se zeptat, čí je to fabrika, jestli česká, německá atd.? Ty platy ve fabrikách jsou někdě fakt děsný, tady poměrně známá německá fabrika svými výrobky platí taky tak děsně mizerně, známá mi říkala, že když udělá dvě soboty navíc, tak má těch 12 000 Kč, chtěla bych vidět v Německu, jak jim tam lidi za tyhle prachy dělají. Jo a další fabrika tu platí dokonce 9 000 Kč, tam se tedy jede na dvě směny bez víkendů, ale práce totálně na zblbnutí.
@Ale85 píše:
To bych brala všemi deseti, zvlášť, když máte ochotnou babičku :palec: Já byla zrovna včera na pohovoru, do fabriky, k pásu. Je to na 3 směny a i víkendy, není to těžká práce i celkem čistá a nabídli mi 10 tis, a to budu ještě dojíždět…takže neváhej, nevím odkud jsi, ale tady je to s prací bída a jsem ráda i za toto, a to jsem dělala posledních 6 let v kanclu adminu a účto :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.1.14 10:43

@aprazanda je to česká firma, peníze fakt bída, ale účty za mě nikdo platit nebude, takže mi nic jiného nezbývá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.1.14 11:38
@Ale85 píše:
@aprazanda je to česká firma, peníze fakt bída, ale účty za mě nikdo platit nebude, takže mi nic jiného nezbývá :roll:

Mě je z toho smutno. Neofrňuju se nad žádnou prací, jen kritizuju to ohodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.10.15 21:41

Nevíte jaké je to v Lidlu, tam jsem ještě nebyla.:-)Nabízí 14tis a po roce 15hrubého, jestli je to ovšem pravda.Jsem ve fabrice a dřina na 3 směny, stojím teď, což mi vadí s křečákama. V obchodě jsou na nic ty víkendy. Nebo pošta na roznos mají kolik asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat