Práce prodavačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Imane píše:
Mně je škola k ničemu, nakonec mi víc bylo užitečné, že umím kdáknout i jinak než česky.
jeee jake jazyky umis?
- Citovat
- Upravit
Takovou práci bych taky brala. Před RD jsem dělala ve zdravotnictví ranní, odpolední a jednou za 3 týdny víkend za 9500. Ale už je to skoro 5 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéééé budu se modlit abych po RD měla takovou kliku jak ty..nevím, co chceš rozmýšlet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Imane píše:
Jsi zvědavý čert.
obdivuju lidi, kteri znaji vice jazyku…ja umim anglicky obstojne, rusky bych se taky nejak domluvila a samozrejme svoji rec a cestinu…ale chtela bych hrozne moc umet spanelsky, latinsky a hlavne francouzsky… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Imane a to je presne ono. V minulem zamestnani byly mlade holky po skole, mely maturity a buh vi co a nikde je nechtely vzit bez praxe, takze skoncily v tovarne. V nynejsi praci je jedna zenska to same, ale ma mensi deti, takze ji nechteji vzit kvuli detem, mysli si teda a uklizi. A slysim to ze vsech stran.
Ja doufam, ze se holka vyuci, je to s maturitou a uz ted se bojim, aby ji to k necemu bylo, ale umi aspon plynule a psat AJ, bydleli jsme v cizine par let, takze to je jedine plus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1.zizi píše:
obdivuju lidi, kteri znaji vice jazyku…ja umim anglicky obstojne, rusky bych se taky nejak domluvila a samozrejme svoji rec a cestinu…ale chtela bych hrozne moc umet spanelsky, latinsky a hlavne francouzsky…
Ty jo, tak ruština mě skoro nepoznamenala, umím pár slov. A to je teď hodně žádána schopnost. Jakou svoji řeč?
Já jsem taky zvědavá, co? Francouzsky umím.
- Citovat
- Upravit
Já dělám zkrácený v albertu-v tom menším obchodě, dělám od 6 do 1 a odpolední mám od 12 do 6 víkend 1 celý a ten další volno.Beru 11,000 čist. v tom mám proplacené jízdné 500 + stravenky. Nenadřu se a jsem mezi lidmi.Ber to všema deseti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Škurana Fakt na rovinu, sama za sebe můžu říct, že je mi prostě škola na nic. Záleží samozřejmě na oboru, jenže jejich žádanost se prostě mění. Vím i o ženě, co má práva a nechytá se. Živí se tím, že umí dobře dva jazyky.
- Citovat
- Upravit
Rustina je zadana? To ani nevim, ale musi na tom neco byt, holka se ji ma jako povinny predmet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Škurana píše:
Rustina je zadana? To ani nevim, ale musi na tom neco byt, holka se ji ma jako povinny predmet.
Je, hodně se vrací mezi TOP jazyky, proto se začíná i na školách vyučovat.
- Citovat
- Upravit
Mně je škola k ničemu
, nakonec mi víc bylo užitečné, že umím kdáknout i jinak než česky.