Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, nevíte jaké budou nové barvičky a kdy vyjdou pro PP gt3? Snažila jsem se hledat i v zahraničních portálech, ale marně. Měla jsem vybraný xlander 2011,ale PP je ve všech směrech asi lepší.
Barvičky se mi moc nelíbí, myslím 2012 kolekce, to se mi víc líbí u xlandera. Děkuju ![]()
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3@paja206 Barvičky jsou k vidění třeba tady http://www.malli.cz/…3_EUROPA.pdf
A to jsou barvičky které se budou vyrábět i na gt3 nebo jenom na 4kolové pp? ![]()
@paja206 píše:
A to jsou barvičky které se budou vyrábět i na gt3 nebo jenom na 4kolové pp?
pokud vím tak čtyřkolová AT4 už se nevyrábí
@paja206 Obvykle se dělají stejné barvy jako u hlubokých korbiček.
@roniii Jde o čtyřkolové modulární systémy od PP, co jsou v odkazu, ne o AT4 ![]()
Barvy jsou pouze 4 a to každý rok, tři nové a nejoblíbenější ze staré- a to riflová z loňka a tyto.Nic jiného na gt3 nebude.
Ta černá a zelená ujdou jinak nic moc. uvidíme ještě v reálu jak ty barvy budou vypadat ![]()
Nedalo mě to a regovat musím. Můj názor je že PP si zbytečně odrazuje zákazníky. Já kupovala verzi 2009 pro prvního syna a to byly krásné barvy, já brala corallo což byla šedo-červeno-bílá a byla fakt krásná i se zelenou či oranžovou, ale ted bych si nekoupila žádnou barvu. Kočárek perfektní, ale barvy jsou hrozné, už nejsou takové vyrazné jako byly dřív, měli nechat ty barvičky co byly a nebo aby byly k dostání i starší verze např. z roku 2009-2013 třeba i na objednávku. Bylo by to určitě lepší
Zanulinek: to máš pravdu. divím se že si neudělají nějaký průzkum mezi uživatelkama ![]()
@paja407 píše:
Zanulinek: to máš pravdu. divím se že si neudělají nějaký průzkum mezi uživatelkama
No právě, já jsem totiž chtěla už vloni kupovat pro mladšího syna GT3 nový sporták, protože jsem měla ten první po prvním synovy a pro druhého jsem dokoupila pouze autosedačku a korbu a chtěla jsem pak změnit barvu sportáku a pekná byla ta šedo-černá, jenže tu má sousedka nadnama takže v kolárkovně by byly dva stejné a to bylo blbé y ty další se mě vůbec nelíbily a ted? a když jsem se ptala po barvach ve verzi 2009 nebo 2010 přímo od výrobce a od servisáku co prodávají i náhradní díly… tak se nevyrábí, leda koupit jen potah a ted byl teda docela pěkně drahý, to se vyplatilo vzít kočárek nový
@zanulinek musím souhlasit…
taky jsem měla corallo.....teda sporták mám schovaný a prodala jsem korbu
ale barvy jsou čím dál tím horší ![]()
a je to škoda, protože na kočár nedám dopustit
@Petra Z píše:
@zanulinek musím souhlasit…
taky jsem měla corallo.....teda sporták mám schovaný a prodala jsem korbu
ale barvy jsou čím dál tím horší
a je to škoda, protože na kočár nedám dopustit
Přesně tak. Já už teda gt3 nemám, pořídila jsem si baby design sprint, jelikož máme velkého psa a cesty s ním, dvě děti, tašky + kočár, to prostě nešlo, vyzkoušela jsem pár golfáču, ale ty nejsou do terenu, tak vyhral sprint, ale zase mít dva kočárky nešlo, bydlíme v bytě a kolárkovna je narvaná, tak jsem gt3 už musela dát pryč, ale bylo nám jí líto ![]()
@zanulinek to věřím…
já pořád doufám, že ho ještě vytáhnu na další dítko…dokoupím jen navetku…
Holky, nevíte jestli jde na peg perego gt3 nasadit korbička z cam cortiny???