Peg Perego GT3 Completo 2011

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3115
20.1.11 10:01

Peg Perego GT3 Completo 2011

Vím, že diskuzí na toto téma už je hodně, ale já už mám vybráno, jenom bych ráda „pokecala“ s někým kdo má kočárek z této nové kolekce:-)
Takže rozhodla jsem se pro tento kočárek a zjistila jsem, že v Brně je jediná prodejna kde tento kočárek mají (to mně tedy překvapilo) a jenom loňskou kolekci ( prý je stejná jako ta letošní), takže ho aspoň vyzkouším.
Jediný problém mám, že nevím jakou barvu vybrat tak jsem doufala, že nějakou uvidím:-(.
Takže se ptám, kupovali jste tento kočátek na prodejně, nebo jste ho prostě objednali na netu a vybrali barvu podle obrázku?
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
20.1.11 11:00

ahoj, ja mam sice loňskou kolekci, nicmeně tam byla i Java, ta se mi moc nelíbila - je taková metalická. Vybírala jsem, hlavně aby byl kočárek vydět (na přechodu, ve špatném počasí, aby nás nikdo nesrazil), z letošní kol.se mi líbí nejvíc Garnium.
My jsme byli nejdřív v prodejně - původně jsem chtěla jiný kočárek a prodejce nám ukázal všechny vychytávky GT3, takže jsme ho nakonec i za vyšší cenu koupili. Objednala jsem ho pak v Detskem raji přes net - ale my máme i prodejnu - to kvůli příp.reklamaci apod., protože dávají při servisu náhradní kočárek. Ale myslím, že je obecně problém narazit v krámě na všechny varianty, a často i typ kočárku…Takže jediný moje zjištění: var.Java je metalická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.1.11 13:15

Neoenc - moc děkuji za poznatky. No proč tak řeším tu barvu. Já mám totiž staré Jane Slalom(2004) - s korbičkou to bylo v pohodě, ale ten sporťák už mi nevyhovuje. Mám ho v červené barvě tím pádem mám i nový fusak černočervený. Takže by se mi nejvíc hodila ta červená varianta Geranium:-).
Mně se tedy moc líbí ten béžový, ale mám obavu že se to hned ušpiní. Na tím šedým jsem uvažovala tak díky - metalický asi fakt nechci.
A jinak jseš tedy spokojená s kočárkem? Jakou barvu máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
20.1.11 19:07

mám oranžovo-hnědý (myslím, že se to jmenuje Tropical). Jinak s kočárkem jsem naprosto spokojená, od praktické ledvinky na rukojeti, velkého košíku, pak taky korbička sporťáku je dost hluboká, takže na mimčo vůbec nefouká. Dcerku jsme do něj dali od 5 měsíce, dá se napolohovat až úplně do lehu a je dost prostorný. Hlavně mají vychytanou tu kobičku, je přichycená ke kočárku patentkama a dá se celá překlopit, takže když svítí sluníčko tak to jen přehodíš na druhou stanu - je to kompenzace za nepřehazovací rukojeť a navíc když fouká tak se tam dá to mimčo fakt pěkně schovat. A hodně jednoduše se skládá, zvládnu to sama bez chlapa…Kdybych měla vybíra z letošní kolekce tak jdu do té červené, zelená mě přijde moc křiklavá a ta béžová kromě barevnosti - já nejsem moc na různé vzory, asi by se mi to okoukalo, ale je to otázka vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.1.11 22:41

Taky hezká barva. No já uvidím s tou barvu rozhoduji se mezi červenou a béžovou. Zítra jedem do té prodejny tak jsem zvědavá.
Dle toho co píšeš tak super:-)), dobře že jseš spokojená. Já jsem prolezla hodně diskuzí a celkem to holky chválily. Potěšila si mně, že do něho nefouká, to je jeden z důvodů proč chci měnit ten kočár. A super překlopení té korbičky.Skvělý ten velký košík, u Jane je ukrutně malý.
Moc díky za informace i za fotečku. Měj se hezky, až budu mít kočárek napíšu:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
s6499
25.1.11 13:05

GT3 pro inline?

Ahoj, já jsem zjistila, že ho v Brně mají na prodejně v Baby Caru na Lidické. To je ta o které mluvíš? Taky řeším barvu. Líbí se mi právě ta z loňské kolekce Tropical, nebo 2011 Myrto. Sporťák budu potřebovat až asi v září, ale to mám strach, že kolekci 2010 už neseženu. Tak nevím jestli koupit teď? + je taky nižší cena loňské kolekce. Taky mně trochu trápí, jestli dobře drží aretace předního kolečka=je bezpečný pro inline? To jsem zatím v diskuzích nenašla. Máte s tím někdo zkušenost? Díky

• Citovat
  • Upravit
3115
25.1.11 13:23

Ahoj ano mají ( ne myslela jsem Růžový panter na Křenové tam mají vystavený sporťák ten Tropical,tady jsem to našla náhodou na netu) i jsem si ho už objednala (v Babycaru) letošní kolekci,barva béžová. S inline bohužel neporadím, snad ti někdo napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
1.2.11 07:43

na inlajny určený není, sice když zaaretuješ přední kolečko tak to půjde, ale nevydrží to ložisko kolečko a „uvaříš ho“. Záleží teda i asi jak hodně budeš jezdit, ale na to mě upozornoval prodejce, když jsme ho byli v krámě vybírat. Pak ti na to neuznají záruku, nový kolečko prý stojí cca tisícovku. Obecně žádný tříkolák není na inlajny - pokud to přímo neuvádí výrobce. Tak snad to pomůže při rozhodování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.11 11:15

ahoj prosim ta mohla by si mi napisat kde v brne sa da kupit kocar peg perego?? dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.2.11 12:49

autosedačka

Ahojky,
potřebovala bych poradit. Jde na GT3 i jiná autosedačka než ta jejich PRIMO VIAGGIO TRI-FIX? Děkuju Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakimovka
23.2.11 21:00

Problémy s plášti u PEG PEREGO GT3

Ahojte devcata,
rada bych se pozeptala, zda mela nektera z vas problem s vymenou plaste kolecka u kocarku PEG-PEREGO COMPLETO GT3? Kocarek mam od listopadu 2009, od te doby uz snad vsechna kola mela nekolik defektu, ale prozatim v pohode,protoze dusi sezenete v kazdem cykloservisu.Ovsem ted pres zimu,kdy se sterkuji cesty,tak se mi temi kaminky prodrel plast a narazila jsem na obrovsky problem,protoze zadny servis nema takovy typ plastu a musim si jej tedy objednat primo od vyrobce.Je to nehoraznost,uz tak neni kocar zadarmo a jeste k tomu jsou atypicke plaste na vsech 3 koleckach.Prosim o radu,predem moc dekuji !!

• Citovat
  • Upravit
1187
23.2.11 21:18
jakimovka píše:
Ahojte devcata,
rada bych se pozeptala, zda mela nektera z vas problem s vymenou plaste kolecka u kocarku PEG-PEREGO COMPLETO GT3? Kocarek mam od listopadu 2009, od te doby uz snad vsechna kola mela nekolik defektu, ale prozatim v pohode,protoze dusi sezenete v kazdem cykloservisu.Ovsem ted pres zimu,kdy se sterkuji cesty,tak se mi temi kaminky prodrel plast a narazila jsem na obrovsky problem,protoze zadny servis nema takovy typ plastu a musim si jej tedy objednat primo od vyrobce.Je to nehoraznost,uz tak neni kocar zadarmo a jeste k tomu jsou atypicke plaste na vsech 3 koleckach.Prosim o radu,predem moc dekuji !!

tak já jsem několikrák píchla a plášť jsme kupovali normálně v cyklo prodejně, kupovali jsme stejny plast jako na český kočárek Patron. Nic atypického mi to nepřišlo…ale opravoval to chlap, takže nevím,laicky mě to nepřišlo jako nic zásadního. Zkus kontaktovat servis kočárků přes www.detskyraj.cz mě tam dobře poradili s tím, jak GT namazat, protože děsně vrzal. Pán mi zavolal a tak normálně mě to vysvětlil, třeba pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakimovka
23.2.11 21:34

Moc ti děkuji za odpověď ! Hned zítra se tedy půjdu zeptat do jiného servisu, zda by mi nějak pomohli.Prozatím jsem se opravdu setkala jen s negativníma reakcema.Takže ještě jednou moc díky !

• Citovat
  • Upravit
jakimovka
23.2.11 21:49

..jo a NEOENC, ty bydlíš teda v Liberci, viď ? Já tam bydlela skoro 9let,ale teď jsem byla nucena přestěhovat se do Ostravy.Nicméně za pár dnů se tam chystám na 14dnů, to město zbožňuju,tak se pak ihned půjdu poradit do té prodejny DĚTSKÝ RÁJ.Znám ji, je to v tom kopci v Rochlicích,že ano!Měj se fajn a ještě jednou moc děkuji za radu.Dobří lidé,zvláště v Liberci,ještě nevymřeli!!

• Citovat
  • Upravit
1187
23.2.11 21:54

V Liberci ty pláště kupujeme v cyklosportu Kerda…vzhledem k terénu v Liberci…dost často :-)
PS: je to zajímavý, já zas ráda jezdím do Ostravy - bez prcka jsme jezdili na Colours, až povyroste tak ji tam musíme taky vytáhnout, pro mě má Ostrava takovou magickou atmosféru - ale vždycky jsme tam byli jen krátce…tak ať se s tím kočárkem zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí