Peg Perego GT3 Completo 2011

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jakimovka
24.2.11 10:46

Milá NEOENC,tak to je teda dobrý,to bychom se teda měly blíže seznámit,co ty na to ?Já často v LBC, ty zase občas v OVĚ,dobrá náhoda:o)Jen ještě prosím tě,opravdu se v této problematice bavíme o PLÁŠTI, ne o duši, tu jsou mi schopni vyměnit v každém cykloservisu,ale mně se jedná o plášť,mezitím jsem totiž obdržela na email 3 zamítavé odpovědi od prodejců,že tento typ nemá nikdo z nich na skladě,protose raději ještě jednou ujišťuji.Předem díky za rychlou odpověď.Zdraví Lucie

• Citovat
  • Upravit
1187
24.2.11 11:45

tak doufám, že te nemystifikuju. Posilam email na servis detskeho raje servis@detskyraj.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakimovka
24.2.11 11:58

Díky moc, už tam píšu, pak ti dám vědět,jak jsem dopadla.Ještěže mám v záloze i golfky,ale v takovém mrazu jsou spíše jen na rychlý přesuny.Tak se zatím mívej a díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Bambule 01
19.4.11 19:44

Dobrý den,

líbí se mi kočárek peg perego GT3 a rádi bychom si ho pro naše miminko pořídili. Slyšela jsem ale,že je mkočárek dost velký. Měřím pouhých 159cm a bojím se, aby na mě nebyl kočárek moc velký.Je nějaká malá maminka, která má tento kočárek?

• Citovat
  • Upravit
1187
19.4.11 19:48

rukoje´t se dá vyborně polohovat, takze by to neměl byt problem, mala mi teď kočárek tlačí, a když rukojeť překlopím naopačnou stranu dolu, tak na ni skoro dosahne. Vyhoda u te rukojeti je, že není vysouvací jako jsem u některých kočárků vyděla, ale je tam jakoby kloub (nebo jak to vysvětlit) a výška rukojeti se mění napolohováním toho kloubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.4.11 19:49
Bambule 01 píše:
Dobrý den,líbí se mi kočárek peg perego GT3 a rádi bychom si ho pro naše miminko pořídili. Slyšela jsem ale,že je mkočárek dost velký. Měřím pouhých 159cm a bojím se, aby na mě nebyl kočárek moc velký.Je nějaká malá maminka, která má tento kočárek?

Já tedy nejsem zrovna malá, GT3 mám, nicméně lze na něm pěkně polohovat rukověť…dosáhnou na ni i ségry dvouletí prckové a pomáhají vozit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakimovka
19.4.11 20:10

Plášť na kočárek PP COMPLETO GT3

Milé maminky,jen pro info, celé 2 měsíce jsem marně sháněla náhr.plášť na tento kočárek a bez úspěchu.Ptala jsem se na něj v Ostravě,Liberci,Jablonci n.N., Opavě a všechny cykloservisy mi sdělily,že pláště jsou atypické a musím si je objednat pouze přímo od výrobce.Zástupce firky na tyto kočárky, fy MALL sídlící v Praze mi taky avizovala,že samostatný plášť mi nemohou zaslat,pouze celé kolo,a to v hodnotě 1550,–Kč!A to přitom obyčejný plášť vyjde asi na 100,–Kč.Nakonec jsme podobný plášť sehnali horko těžko v Polsku.Takže jen abyste byly v obraze,že pokud se vám cokoliv na kočárku pokazí,buď náhr.díly nejsou nebo jsou tak drahé,až se vám protočí panenky. Takže PEG PEREGO COMPLETO GT3 ZDAR ! Jinak jsem s ním naprosto spokojená, ale netušila jsem, že tak banální věc mě bude stát tolik úsilí a shánění a i když někdy nadávám na Poláky, ještěže jsou skoro za rohem a dá se u nich koupit opravdu všechno.

• Citovat
  • Upravit
Bambule 01
19.4.11 20:20

Děkuji za odpověď. Vím, že je rukověť polohovatelná, spíš mám strach,aby kočárek nebyl moc velký vzhledem k mé postavě. Ještě určitě někde v obchodě vyzkouším. Jinak je to zatím náš favorit. Ještě jsme zvažovali casualplay S4, ale manžel je spíše pro GT3.

• Citovat
  • Upravit
787
20.4.11 20:37

KOCAREK JE HEZKY ALE STRASNE TUHY A TEZKY ,, VSAK JAK PISES SAMA SI HO ODZKOUSIS ,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65402
20.4.11 21:15

Taky nejsem obr…mám sotva 164 a moje mamka asi jako ty.....a jezdili jsme obě v pohodě :-D
A pláště????
normálně v cykloservisu :wink:
Jo a mám tento…teda zed už neeee mates už nekočárkuje,tak je „uložen“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie Tomanova
26.4.11 12:07

Ahojky my ho akorat kupovali o vikendu a barva se nam libila jedine cervena 2011-mame pro kluka. bezova a zelena nic moc.

• Citovat
  • Upravit
foxova83
5.11.11 20:52

zkušenosti s PP gt3

Dobrý den,
kočárek PP gt3 kompleto mám, spokojená jsem tak na půl.Je pravda že dost vrže ty plasty atak. nevrže mi použe ve větších rychlostech ale v poklusu nemohu být pořád:-)kolečka v nízkých rychlostech kňourájí že některé maminky v mém okolí si myslely že mi pláče dítě:-)Zkoušela jsem to namazat a bez úspěchu. Mám ho od ledna 2011 a začala se mi trhat taška ze vnitř na 2místech a mám ten tip co má zip ze zhora a při prvním dešti bylo mokro v tašce takže musím ještě plenky uvnitř balit zvlášt do igelitky nebo když se rozprší tak šup s ní do košíku ale to tam je hned plno:-( taky original nánožník nevydržel.Mé dítko (8měs.) napnulo nožky a vyškubnul se na jedné straně ten koženkoví uchyt se suchým zipem.Taky je tam jedna záhada ve vodorovné poloze mi leží dítě mírně hlavou dolů a ani prodejce si s tím neví rady dokonce volal do společnosti peg perego a zatím je to v řešení:-(Je tam spoustu druků ale zdá se mi to všechno takové děravé a že tam musí foukat.Ješte si myslím že za tu cenu 22tis.v mém případě tam mohli přidat ten auto kit ke korbičce ale to je muj názor.Také originál pláštěnka na sporták není žádná sláva,neprší sice na dítě ale na boudičku ano takhhle by ten kočárek asi brzy špetně dopadnul takže jsem to rešila univerzálem.
A ted nějaké klady je opravdu ale opravdu hodně prostorný jak autosedačka tak korbička tak i sporták. Skvěle se s ním i při takové velikosti manipuluje i v úzkých uličkách obchodu.
Je vhodný do terénu i když je to tříkolka.Není nestabilní jak mnozí tvrdí i když obě babičky si radši zamknou přední kolečko jsou zvyklé na ty komunistické kočárky a ty prostě tak snadno nezatáčely:)Koš pod kočárkem je velice prostorný.Líbí se mi že na jeden tip podvozku jde připnout vše od sedačky po korbičku s tím docela boduji u maminek co mají jiné značky.Držák na pití taky super taky nastavení tuhosti podvozku je fajn když ho chci uhoupat tak na to nejměkčí.Zamykání předního kolečka bez umazání je fajn, sportovní ledvinka je nadstandart:-)Větrání zádíček v korbičce a nožičky ze spoda aby ho nezáblo na korbičce taky super.Složení kočárku velice rychle a snadné ale velikost by mohla být pro některé velká ve složeném stavu ale v našem kombi se to dá.Nedoporučuji drobným maminkám bo sama s tím kolikrát zápasím jaká je to váha.Jinak chtěla bych poradit mamince Pavle aby se jí nehoupala korbička tam slouží takový plast a ten se na podvozku odklopí a korbička je stabilní taky se mi to ze začátku přihodilo ale chytrý manžel to vyřešil.Nebo najděte nejbližší prodejnu s kočárkama a tam vám pomůžou.To je vše co k tomuto kočáru mohu napsat.

• Citovat
  • Upravit
2746
8.3.12 21:38

ahoj holky, už asi měsíc „ležím“ v nabídce sporťáků a rozhodla jsem se pro GT3. Mám ale doraz ohledně jeho skladnosti. Vejde se Vám do kufru velikosti Octavie Combi? A jak vlastně kočárek do auta dáváte? Je to boj :)? Pak mě ještě zajímá brzda. Jak zabrzdíte kočárek, abyste nemusely držet ruční brzdu? Lze to vůbec? Ještě jsem četla o rozkmitání předního kolečka (některé maminky s tím měly problém), přihodilo se Vám to také?
To je otázek… :think: Děkuji moc všem za zodpovězení :kytka: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
8.3.12 21:44

Pokusím se ti zodpovědět dotazy, nicméně na další doporučuji tuhle diskuzi https://www.emimino.cz/…nkovani/144/#… tam to žije stále :-)

• no extra skladný není, ale do Octavie combi ho dostaneš v pohodě a to i s korbou
  • já ho narvala i do Opel Vectra sedan, ale to už je tedy boj - tetris v kombinaci s posilovnou a korba musela jít na zadní sedadlo
  • je tam taková pojistka, kterou se brzda zacvakne a drží sama
  • mě nikdy nekmitalo, ale na té druhé diskuzi se to řešilo a pokud nepomůže vyčištění kolečka, tak tam stačí nacpat vyrobené gumové těsnění a je to OK, je to teď popisované na posledních cca 3 stránkách
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
8.3.12 21:48

Jani děkuji, kouknu tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie