Peg-Pérego Pliko Completo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
176
19.1.07 14:12

Peg-Pérego Pliko Completo

Moc prosím o vaše zkušenosti, jsou golfky pohodlné, jak se v nich prckům spinká, nevržou, prostě budu vděčná za každý postřeh a příspěvek.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
305
19.1.07 14:28

Ahoj,

máme tyhle golfky a jsme obě naprosto spokojené :wink: Káťa v nich spí běžně tak 2 hodiny, když jsme někde ve městě. Polohují se až úplně do lehu, takže je to bezvadný. Jinak si myslím, že jsou pohodlný, protože jsou měkoučký. Jsou dost bytelný, nemám s nima žádný problém a nevržou mi. Manžel si je taky dost pochvaluje, protože je vyšší a může si nastavit rukojeť. Taky jsem dlouho přemýšlela, jaký golfky koupit a jsem ráda, že jsem si vybrala právě tyhle. :wink:

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
19.1.07 15:26

PPP

Ahoj,

úplně souhlasím s Lukinou :wink: Mám je od dubna a ještě jsem nenašla žádnou závadu. Nejvíc oceňuju, že jsou lehoučké a vytáhnu je sama do tramvaje.

Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.1.07 16:31

ahoj, kamarádka má PP Pliko, taky jsem měla možnost si je vyzkouset, je spokojená, až na váhu… Dle mého a i podle kámošky, jsou docela těžké. DD píše, že jsou lehoučké, ale váží skoro 9kg, to je docela dost když si připočítáš dítko, nákup… Já mám jané energy, ty jsou doopravdy lehoučké - 5kg. PP jsem původně chtěla, ale jsem ráda, že jsem volila jané. Co se rukojetí týká, jané je má vyšší, a tak se s golfkama lépe manipuluje - nájezdy na chodník, atd. - mají posunuté těžiště. Je ale pravda, že peg perego jsou trošku širší, což je na zimu s fusakem praktické. do Jané se fusak nenacpe - jsou spíš do tepla. na spinkání jsou tak nastejno. A cenově jsou jané levnější, ale nemají nánožník, pouze pláštěnku a stříšku… chce to vyzkoušet, oba jsou to kvalitní kočárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
19.1.07 20:33

Ahoj, tak já mám PPP3 completo teprve kratičce, ale jsem si jistá, že jsou to golfky, které jsem chtěla.

Obrovská výhoda podle mě je v tom, že jsou jednoduše skládací i rozkládací, navíc při složení jsou kolečka u sebe - ne jedno nahoře a jedno dole, takže třba když je musíš často skládat (doma a pod), tak ti nebude kapat špína z horních koleček na textil. Prý i sami stojí, to teda nemám vyzkoušené, protože vždy zapomenu aretovat kolečka před složením.

Jané váží dle internetu 5,6kg, PPP3 8, takže dvě kila rozdíl podle mě tak podstatný není. Zvedneš je v pohodě, navíc působí dost bytelně, takže se mi lidi sami nabízejí, což s předchozíma maičkatýma golfkama nehrozilo.

Navíc fakt oceňuju systém zipů - nánožník připneš zipem, takže do něj nefouká, co ho máme, tak i když bylo pod nulou a do starých golfek bych dala fusak, tak tady stačil nánožník. Stejně tak přizipuješ i pláštěnku - je to během chviličky a drží, ani ten vichr, co je teď, ti ji neodfoukne.

Kupovali jsme je proto, že v těch maličkých golfkách neměl Tom v zimní bundě skoro žádný prostor, tady je nadšený, jak má plno místa. Polohování je super, navíc je možnost dokoupit tašku na novorozeně a mít kočárek i pro čerstvouše. V létě klidně jen tak, vždyť je kočár rovný, tak proč ne. V manuálu uvádějí od 3 měsíců.

Jo a málem bych zapomněla, má super velkou boudičku, že když dítě sedí, tak ji přetáhneš až k madlu, takže ho schováš třeba před sluníčkem nebo větrem. Jena část jde odzipovat, takže když to využívat nebudeš, sundáš ji.

A nakonec - má stupátko pro staršího sourozence.

To jsou moje poznatky.

A jen jeden detail - mně na nich trochu rachtá rukojeť, že jakoby trochu vaklá v těch trubkách, kde je zasunutý ten plast, dělá vám to někomu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.1.07 20:43

Pomlenko , zatím mi nikde nic nerachtá a to ty golfky mám cca 5 měsíců. Jo a opravdu sami stojí :wink:
Místa v golfkách je opravdu dost, co byly ty mrazy, jezdily jsme s fusakem Combi od Emitexu, v zimní bundě a pořád dost místa :D .
Jak psala Pomlenka, dá se pak dokoupit korbička a mít ho už od narození. Kdybych bydlela ve městě, tak si tu korbu pro další mimi pořídím, ale hold vesnice a procházky do lesa nejsou s těmato malýma kolečkama ideální :?

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.1.07 07:54

Ahojky.
Moc vám všem děkuji za vaše odpovědi, potvrdily jste mi, že je to pro nás to pravé. A co se týče té váhy, tak teď mám 16ti kilový kočár, takže to bude příjemná změna:-))
Díky Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
8.2.07 20:08

Hm, tak teda mám malou nevychytávku…

Když vystupuju za utobusu (nízkopodlažního), tak couvám, tím pádem najedu na obrubník pouze na zadních kolečkách.
Jak couvám, tak se ty kolečka jakoby vykřivý a špatně jedou.
Můžete prosím vyzkoušet někdo, jestli když zvednete PPP3 jen na zadní kolečka a couváte, tak vám to taky drhne? Uvažuju o reklamaci… Ale nevím, jestli to za to stojí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
9.2.07 14:23
Pomlenka píše:
Hm, tak teda mám malou nevychytávku…Když vystupuju za utobusu (nízkopodlažního), tak couvám, tím pádem najedu na obrubník pouze na zadních kolečkách.
Můžete prosím vyzkoušet někdo, jestli když zvednete PPP3 jen na zadní kolečka a couváte, tak vám to taky drhne? Uvažuju o reklamaci… Ale nevím, jestli to za to stojí :cry:

Já s nima jezdím 10 měsíců, od prvních narozenin malé, a žádný problém s nima nemám. A to taky z těchto autobusů couvám a navím máme blbej nájezd po schodech k domu, takže i ty schody musím vycouvat, jinak ho prostě nevytlačím,,,,a žádnej problém s kolečky nepozoruju. Ale popravdě nevím, jestli to stojí za to, asi bych taky váhala jako ty. Jsem spíš ten typ, že bych tuhle „maličkost“ nechala být, protože jinak je to opravdu kočár bez chybky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
9.2.07 14:24
Pomlenka píše:
Hm, tak teda mám malou nevychytávku…Když vystupuju za utobusu (nízkopodlažního), tak couvám, tím pádem najedu na obrubník pouze na zadních kolečkách.

Já s nima jezdím 10 měsíců, od prvních narozenin malé, a žádný problém s nima nemám. A to taky z těchto autobusů couvám a navím máme blbej nájezd po schodech k domu, takže i ty schody musím vycouvat, jinak ho prostě nevytlačím,,,,a žádnej problém s kolečky nepozoruju. Ale popravdě nevím, jestli to stojí za to, asi bych taky váhala jako ty. Jsem spíš ten typ, že bych tuhle „maličkost“ nechala být, protože jinak je to opravdu kočár bez chybky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.2.07 19:45

Ahoj holky - majitelky PP P3. Pořád se rozhoduji, zda tento kočárek pořídit, dovozce ho chválí jako nejlepší z PéPéček:) Ale chci se zeptat, zda vám nevadí ty golfkové rukojeti. Není to na úkor komfortu jízdy? Jsem z hlubokáče zvyklá občas řídit jednou rukou a psát třeba sms, to asi s Plikem nehrozí. Víc by mi vyhovoval kočárek A3, totéž jako P3, jen se spojenou rukojetí. Loni se ale přestal vyrábět a už je výprodej jen posledních kousků a výběr pár barev. Taky PP Uno s přehazovací rukojetí mě láká. Tak babo raď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
10.2.07 12:27

Můžu Ti jen říct starou známou pravdu, že všechno je jen zvyk. Taky jsem měla u prvního kočáru spojenou rukojeť. Pak si koupila tyhle Plika a pravda, chvilku jsem si zvykala, ale opravdu chvilku, a teď už v poho manévruji v obchodě v druhé ruce s košíkem nebo venku, když za jednu ruku „táhnu“ dítě. Není to problém. Naopak v obchodě je to i výhoda, můžu si na rukojeť klidně i pověsit košík, pokud tedy košík není moc plnej. A těch tašek s nákupem co rukojítka odtahala /zase samozřejmě vše v rozumné míře/. Akorát co ještě nezvládám a asi se mi to ani nepodaří, tlačit jednou rukou do kopce, to je snad neproveditelné,,,,takže když budeš psát SMSky pouze na rovince, můžu kočár opravdu jenom doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí