Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Trosku me recenze
+ velice skladný ( což rozhodovalo) + velice lehký + rychle a jednoduše se skládá a rozkláldá
- špatně se polohuje zádová opěrka, nutno použít obě ruce - naprosto bez výbavy ( za tuto cenu se dá koupit už golfač s výbavou) - kolečka trosku rachtají , ale to myslím, že u každého golfáče
Potřebovala jsem golfáč, který zabere co nejmíň místa v kufru auta, což naprosto splňuje. Je lehký se snadným skládáním a rozkládáním. Pěkný vzhled.
Jezdím s nim v dost nerovném terénu, hliněné cesty v parku, opravované silnice a v pohode,je teda dost hlučný to ale asi každý golfač. Mám chodící dítko, takže většinou ho tahám bez dítěte a to mě vyhovuje jeho lehkost a snadné zatáčení.
Gagatko, prosim te, to madlo od Liteway na pliku Mini musis pri skladani sundavat nebo jdou golfky slozit i s madlem? Chci pliko mini pro malou koupit, hlavne kvuli tomu, ze je lehky a skladny, ale mala je na madlo strasne zvykla. Diky moc za odpoved! Iva
Uvažuju koupit tyhle golfky. Přispějete ještě, prosím, některá svou recenzí k tomuhle kočárku? Moc jsem toho nikde nenašla. Taky jsem nikde nenašla žádný rozdíl mezi kolekcí 2011,2012 a 2013. Nevíte někdo? Díky..
@kacka007 píše:
Uvažuju koupit tyhle golfky. Přispějete ještě, prosím, některá svou recenzí k tomuhle kočárku? Moc jsem toho nikde nenašla. Taky jsem nikde nenašla žádný rozdíl mezi kolekcí 2011,2012 a 2013. Nevíte někdo? Díky..
Taky by mě zajímalo.