Peg Pérego Pliko Mini Classico

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
T79
1
3.4.12 08:20

Trosku me recenze :) + velice skladný ( což rozhodovalo) + velice lehký + rychle a jednoduše se skládá a rozkláldá

- špatně se polohuje zádová opěrka, nutno použít obě ruce - naprosto bez výbavy ( za tuto cenu se dá koupit už golfač s výbavou) - kolečka trosku rachtají , ale to myslím, že u každého golfáče

Potřebovala jsem golfáč, který zabere co nejmíň místa v kufru auta, což naprosto splňuje. Je lehký se snadným skládáním a rozkládáním. Pěkný vzhled.
Jezdím s nim v dost nerovném terénu, hliněné cesty v parku, opravované silnice a v pohode,je teda dost hlučný to ale asi každý golfač. Mám chodící dítko, takže většinou ho tahám bez dítěte a to mě vyhovuje jeho lehkost a snadné zatáčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chickita
2.10.12 17:40

Gagatko, prosim te, to madlo od Liteway na pliku Mini musis pri skladani sundavat nebo jdou golfky slozit i s madlem? Chci pliko mini pro malou koupit, hlavne kvuli tomu, ze je lehky a skladny, ale mala je na madlo strasne zvykla. Diky moc za odpoved! Iva

• Citovat
  • Upravit
173
7.1.13 22:00

Uvažuju koupit tyhle golfky. Přispějete ještě, prosím, některá svou recenzí k tomuhle kočárku? Moc jsem toho nikde nenašla. Taky jsem nikde nenašla žádný rozdíl mezi kolekcí 2011,2012 a 2013. Nevíte někdo? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 20:05
@kacka007 píše:
Uvažuju koupit tyhle golfky. Přispějete ještě, prosím, některá svou recenzí k tomuhle kočárku? Moc jsem toho nikde nenašla. Taky jsem nikde nenašla žádný rozdíl mezi kolekcí 2011,2012 a 2013. Nevíte někdo? Díky..

Taky by mě zajímalo.

• Citovat
  • Upravit
286
12.5.13 21:17

Ještě je diskuse zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie