Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny a moc moc prosím, nemáte náhodou někdo tyto golfky?
http://www.olik.cz/detail.php?…
Jedná se o letošní novinku, mají vážit jen 5,7 kg, tak mě zajímá, jak se s nimi jezdí. Děkuji za odpovědi.
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ..., vyzkoušela jsem si je v obchodě, ale připadaly mi až moc malý, a to mám dceru půl roku, žádná výbava ani výhoda za tu cenu, když už jsem měla do toho vrazit peníze, koupili jsme Peg Pérego Sí. Jsou sice fražší, ael super výbava, velký prostor na mimčo, perfektně se ovládají a manžel do nich nekopal narozdím od Plika, snad jsem pomohla ![]()
..dnes mi dorazil, podle mně nemá chybu..je pravdou, že nemá žádnou výbavu, objednávala jsem ho na baby style a měli k tomu pláštěnku zdarma i dopravu..nánožník si chci dát stejně ušít podle svých představ a madlo by tam mělo pasovat od chicca..zítra to jedu zkusit a koupit, tak snad to bude ok…jinak zatim jsem z něho nadšená a malý se chce v něm stále vozit..a to má 20 měsíců a váží skoro 14 kg a je v něm v pohodě.. musím teda nesouhlasit, že je malý..podle měření přímo v obchodě je širší než pp sí..prostě je to jen o tom, co od toho očekáváš, já jsem chtěla odpružené, lehké golfky bez žádných serepetiček kolem, aby měli polohování zad na skoro leh i nohou(pp sí má pouze takový polosed),výškové nastavení ruček…ale chápu, že někomu víc vyhovuje pp sí..i já jsem ho původně chtěla..až do té doby, než jsem uviděla pp mini:-)
však jo, je to o tom, co chceš, mě se taky podle pohledu líbil víc, že je stabilnější podvozek, ale nám prostě víc seděl PP sí, tak hodně šťastných procházek ![]()
Děkuji moc, dlouho to byl můj favorit, ale nakonec jsem koupila ojeté mamas and papas - máme je jen na jaro-léto, takže dobrý, ale třebas za rok změním názor
a manža mě zabije
Gagatko, dej pak vědět, jestli Ti madlo pasovalo, taky bych potřebovala…
..madlo chicco liteway pasuje ale hodně natěsno..tak jsem ho rašplou trochu zhoblovala a je jak originál pp:-)a dnes jsme dali i hodně náročný terén a v pohodě..zdravím:-)
Nevite prosim, na ktere prodejne kocarku v Praze maji PP Pliko Mini vystavene? Rada bych si ho osahala.
Dik moc
Ahojte kocky.
Chcem sa spytat, ci ste stale spokojne s PP pliko mini. Ale hlavne sa chcem spytat, ako sa vam s nim jazdi a ci nehrkaju kolieska? Dakujem za kazdy postreh. ![]()
S.
**
Maminky sháním tento kočárek v proužkatém provedení, nebudete někdo prodávat?
Ahojte, chci se zeptat, jestli někdo nemáte další zkušenosti s tímto kočárkem. Sháním nějaké lehké golfky a tenhle se mi podle obrázků líbí. Jen se trochu bojím jestli ty kolečka nejsou malá. Nebudu s ním jezdit do lesa, ale zase ne do nákupních center.Tak na Pražskou dlažbu, najíždění na obrubníky, nim moc chodníky a pod.
já s nima jezdím po centru Prahy.. samé dlažební kostky .. sice je to trochu rachot, ale zatím vše ok. Já si je vybrala hlavně proto, že jsou lehké a dobře skladné do auta. Do košíku se toho moc nevejde ale na takové courání a popojížďky je fajn.
Díky, a jsou opravdu tak lehké, jak píšou? Taky právě potřebuju lehký a skladný do auotobusu - nejsem přímo z Prahy. Ještě jsem se dívala na PP Si, ale ty už jsou težší a dražsí. A vejde se do těch mini dítko (teď roční)i s fusakem?
já mám holčičku 18 měs. (9kg) a vejde se i s fusakem emitex. Zrovna nedavno jsem ty samé golfky (proužkaté) viděla prodávat v XXXLutz na Stodůlkách za asi 3,5tis. Mě tehdá stály myslím kolem 5tis. A taky na ně používám slídu proti dešti co pasuje na sporťák X-lander XA.Skládání je opravdu jednoduché ![]()
Maminky majitelky Plika Mini, vážně o tomto kočárku uvažuji, ale nemám možnost ho nikde vidět na živo, neměla by jste některá fotku kočárku i s větším miminkem kolem 1,5roku? A nebo alespoň rozměry sedáku, jak je hluboký, jak je široký a jak je dlouhá a široká opěrka zad. Líbil se mi Inglesina Trip, ale ten jsem zkusila v obchodě a zjistila jsem, že je zádová opěrka příliš úžká a když v něm malá ležela, byla tam dost napresovaná. Má 18m a 10kg. A jest-li je hlučný jako levné golfky, myslím tím jízda po hrubém asfaltu, dlažební kostky, nebo jiný hrubší povrch. Děkuji ![]()
Sedák má d 40cm, š 35 a záda š 30 a v 45cm. Polohování má 3 varianty a jde sklopit skoro téměř do roviny. Jinak já jezdím dost po nerovném povrchu, takže rachot to je, ale má to výhodu - lidi mi včas uhnou z cesty
Dcerka má taky 10 kg a i ve fusaku se tam v pohodě vejde.