Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky a prosím o radu. I na základě informací z tohoto diskusního fóra jsme se rozhodli pro pořízení Peg-Pérego GT3. Dnes jsem však měl možnost se částečně seznámit s Peg-Pérego Skate (novinka pro rok 2008) a najednou opět váhám, zda „rozhodnutí“ nezměnit. Níže umisťuji odkaz a prosím o Vaše rady, postřehy, srovnání, připomínky…
http://global.skate-pegperego.com/
Ahoj tak já bych určitě šla do Peg - Perego GT3.Má velký košík,prostorný,polohování nožiček,lehčí oproti Skyte.Taky si myslím ,že přední kolečka u Skyte jsou poměrně malá,aby se s nimi popřípadě jezdilo dobře v terénu a ve sněhu.To můj názor , postřeh.Musíš si promyslet kam s kočárkem chceš jezdit a co od něho očekáváš.Mě osobně by vadilo polohování nožiček.Přeji hezky výběr,–dobře vyberte
Já když jsem poprvé někdy v říjnu na předváděčce viděl SKATE , tak jsem si myslel, že ho pořídíme místo GT3, tak se mi líbil, hlavně to vše v jednom, ale pak postupně jsme začali přicházet na nevýhody:- malé kolečka, žádný košík, jen taková síť, to sezení a ležení ve sporťáku je pořád jako na židli, nejde do roviny, a hluboká korba se dělá ze sporťáku, není to korba. naopak se mi líbilo, že rukojeť je výsuvná i sklopná, a oproti GT3 jde sporťák otočit i protisměru, ale dop. cena MOC 18990 je vlastně jako GT3 i s Navetou( 13490+5290) dohromady.
Ale jinak Skate vypadá suprově, spojil bych jeho design s trojkolou a košíkem GT3 a myslím , že bych slintal blahem.
Je to asi na každém co je pro něj prioritou, jo a perfektně se skládá, a vejde se snad do každého auta.
A da se uz nekde videt nazivo?
Mozna by ho mohli mit v Malli nevite nekdo?
Diky za odpo.
Anonymni píše:
A da se uz nekde videt nazivo?
Mozna by ho mohli mit v Malli nevite nekdo?
Diky za odpo.
Souhlas, mají jej na Čerňáku v Babystaru. Do Malli by měl dorazit během 14-ti dnů.