Peg Perego Pliko comleto-barvy

Anonymni
22.11.07 15:34

Peg Perego Pliko comleto-barvy

Ahoj mamci, chtela jsem se zeptat, jestli jsou tyto golfky opravdu tak dokonale. Jsou lehke i na cestovani, napr. vlakem nebo letadlem? Je dobra investice poridit je uz k drahemu sportaku (spis do terenu) nebo by mi spis stacily jednoduche za 2 tisice?A jak je to s letosnima barvama,mam kluka, je barva tango cervena nebo spis ruzova? Nemuzu to nejak pres pocitac posoudit a do kramu se nedostanu:( Diky moc. Monca

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
22.11.07 18:41

ahoj.kdyz jsou golfky da se slozit do letadla,do vlaku taky a kdyz jsou vlaky pro vozickari tam je lip mista.ty barvicky mate ruzne co chcete. http://zbozi.cz/searchScreen?…

levne taky muze golfky ale aby mel operku kdyby dite spat v golfce.holky poradeji co ma tu znacku golfky mam jine.ahoj jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
22.11.07 18:47

ahoj.kdyz jsou golfky da se slozit do letadla,do vlaku taky a kdyz jsou vlaky pro vozickari tam je lip mista.ty barvicky mate ruzne co chcete. http://zbozi.cz/searchScreen?…

levne taky muze golfky ale aby mel operku kdyby dite spat v golfce.holky poradeji co ma tu znacku golfky mam jine.ahoj jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.07 21:05

No rozhodně s Peg Peregem neprohloupíš. Já jsem zároveň s GT3 koupila Pliko lite barva malibu. Jde o to, že na nákupu a cesty je GT3 poněkud neskladná. S dnešním rozumem bych nešetřila a koupila rovnou pliko P3 komleto. Viděla jsem je barvě bamboo a krása. Jinak z vlastní zkušenosti ti mohu napsat, že golfky vozím stabilně v kufru už půl roku a opravdu je často využívám, přičemž nejeví známky používání. Taky jízdní vlastnosti jsou překvapivě skvělé. Tak přeju šťastnou ruku při výběru.

• Citovat
  • Upravit
6597
22.11.07 21:20

Já jsem dneska byla v Malli a viděla jsem tam tu Tango, je taková malinová, moc hezká, ale spíš bych řekla, že je to na holčičku, volila bych asi mocca ( ale to je jen můj dojem a taky my máme toffee a miluju jí, tak asi proto :wink: ). PP jsou supr kočárky, jen nekupuj v Dětským ráji :? tam ti neuznají žádnou reklamaci :evil: Já mám od PP dva kočárky a velká spokojenost. Určitě bych si ty golfky koupila, je to variabilnější, než tahat na cestování MHD „velký“ kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.11.07 14:53

Dekuju Amynko a ostatni, ja tusila, ze to bude barva spis pro holku, skoda. Mam rada vesele barvicky, nejradsi bych mu koupila ruzovy a jeste s kytickama:) Ten Mokka je moc zajimavy a elegantni,mozna je ve skutecnosti jeste hezci. Na prvni pohled me sice moc nezaujal, ted vozime v barevnem kocare, ale zase by to byla zmena pro oci. Neni to moc tmavy kocarek pro male dite? Hlavne, ze dobre jezdi, libi se mi ty ksiry, kloucek bude asi dost zvedavy…M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4