Reklamace kočárku - www.detskyraj.cz

2210
20.11.07 17:47

reklamace kočárku na dětský ráj

chci se zeptat zda má někdo podobnou negativní zkušenost s reklamací kočárku na dětský ráj
koupila jsem si u nich kočárek GT3 přes interntet, v obchodě samotném jsou příjemní ale jejich servis mě velice zklamal a kočárek bych si u nich už z toho důvodu nezakoupila
po dvou týdnech mi začal vrzat a klepat přední kolo, tak jsem ho poslala na reklamaci, nyní když jsem skoro tři týdny bez kočárku jsem zavolala do servisu a pán mi velice arogantně řekl, že jsem si měla kočár namazat a že klepající kolo je zcela normální, dále že mají na reklamaci 30dnů tak co vlastně chci. nic jen chci svůj kočár zpátky to jsem si mohla koupit kočár za 5tisíc a ne za 12 a vyšlo by to nastejno
máte někdo taky špatnou zkušenost se servisem nebo jsem jen měla prostě smůlu na špatně vyspaného pána :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
20.11.07 18:17

Micho, jsem ráda, že jsi tuto diskuzi založila.
Já taky přidám do vínku. My jsme si u nich kupovali vloni v červenci ( jezdíme od loňského října ) Peg Pérego young. Podvozek má pryžová nenafukovací kolečka. Jezdí se s nima moc pěkně, jen nám poslední dobou začali „chrastit“. Prostě se něco dostalo do koleček a šlo o to jenom to vyndat. Manžel to u jednoho kolečka vyndal, byl tam nějaký brouk a kolečko bylo tak na fest ( taky se s tím mořil skoro 2 hodiny ), že to muselo být z výroby. No, proč bychom si spravovali sami něco, za co nemůžeme, když máme kočár v záruce.
Tak jsme kočár dali do Dět. ráje, do servisu. A ouha. Bylo nám sděleno doslova, že je propíchaný plášť a že jsou tam kamínky, podotýkám, že se dovnitř ani nepodívali, a že se to u Pereg stává, no ( jo a je to prý otázka minuty, než se to dá ven…dobrý, ne ). Na to manžel řekl " no tak nám to vyndejte" ( podotýkám, že v návodu nikde není psáno, že se s kočárkem smí jezdit jen po mramoru nebo já nevím, kde bysme s tím měli jezdit :evil: ), že nám to nevyndají a hotovo.
Směřovala jsem tedy dotaz na Malli ( sice jsme ušetřili pár tisíc a koupili si kočárek u DR, ale je nám to na h…, protože je to jako bychom měli kočár bez záruky ), kteří se specializují na prodej PP ( moc hodný a ochotný pán, tam jsme měli nakoupit ) a bylo mi sděleno: Tentokrát vás ale vůbec nepotěším. Je věcí pouze prodejce a jeho servisu, aby se o Váš kočárek náležitě postarali a o to více, že máte kočárek v záruce. Teď to jsou brouci nebo písek v kole, zítra to bude prasklá spojovací tyč…
Nenechte se vyhodit, na servis máte nárok - zaplatila jste si ho přece s kočárkem !!!
Já vím - mě se to kecá…
Přivezte mi celý podvozek ráno a odpoledne si ho přijeďte vyzvednout. Něco s tím provedu…
Wertfein - Malli

No, takže příště si u DR nekoupím ani tkaničku do bot :evil: :evil: . Manžel tam jede pro kolečka asi zítra a co jim tam řekne…to si za rámeček nedají :evil:

Přeji všem šťastnou ruku při výběru prodejny, odkuď si kočárek koupíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
20.11.07 20:11

Ahoj
Ja v detskem raji nakupuji pres net docela hodne a nemela jsem s nimi zadny poblem. Mimo jine jsem tam kupovala i dva kocarky (golfky i hluboky) A u toho hlubokyho se nam zdalo, ze kolecko ma moc velky vykyv do stran. Tak jsme tam volali a oni nam okamzite rekli, at kolecko posleme, ze se na nej podivaji, teprve kdyby na tom neco nenasli a problem by byl dal, chteli by zpet cely kocar. Za 4 dny bylo kolecko zpatky a je to ok.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.11.07 21:20

Ahoj reklamovala jsem PP Pliko comleto koupeny pres net za 8500 kc a pri reklamaci c.1 rozbity zip u nanozniku mi bylo odepsano ze na mechanicke vady se poskytuje zaruka pouze 6 mesicu.
Pri druhe reklamaci praskla um.hmota u madla(ta zasouvaci cast)tedy byla vlastne nefunkcni a tel.odpoved znela:kocar privezte mame na reklamaci 30 dni.
Podotykam ze v obou pripadech byl kocar v zaruce.
Vady jsem si dala sama odstranit neco jsem za to samozrejme zaplatila a DR obchazim velkym obloukem. :evil: :twisted: :roll:

• Citovat
  • Upravit
583
20.11.07 22:21

jejda, nestrašte, já od nich asi před 3týdny koupila Plika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 13:53

ono to asi o moc lepší v kamenným obchodě nebude…
všude chtějí akorát nahrabat prachy a pak už zákazníka raději nevidět.. kromě dalšího nákupu tedy :D :D :D

......................
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.playonline.cz www.mimibazar.cz www.games007.cz

• Citovat
  • Upravit
7159
21.11.07 15:22

Anonymní, snad nás prodejce nechcete házet všechny do jednoho pytle, a to že někdo v kamenným obchodě má větší cenu na kočáru než na internetu, tak je to i proto, že složit a seřídit kočár, který Vám přijde ve dvou krabicích nějakou tu chvilku taky dá, a někdo to v tom obchodě to dělat musí,a pak se s tím nedřete doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
21.11.07 17:15

Já myslím, že se to vyřžizování reklamací nedá až tak házet na prodejce. Po pravdě řečeno, oni mají pravdu, že na vyřízení mají 30 dní… My jsme kočár koupili v jiném obchodě, dnes už bych ho taky koupila v malli, protože tam se snaží všechno vyřešit na místě, nebo bych se aspoň ptala, jak je to s náhradním kočárem , protože být měsíc bez kočáru opravdu moc dobře nejde…
Myslím, že problém Peg Perego je servis Kenyo, kde mají opravdu jednoho jediného pána, který je arogantní a naprosto v ničem nevyjde vstříc, ač je to záležitost právě těch pár minut - a jiný servis neexistuje. Amynka měla kamínky v kolečku, já měla vypadávací čudlík na madle… Hrnout tohle přes standardní reklamaci je na houby, i když je to správně… Nedovedu si představit být třeba jen jeden den bez kočáru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
21.11.07 19:14

martino a o tom to je, problém je jejich servis já jsem k pondělku už třetí týden bez kočáru a je to o nervy, takže já příště jedině malli nebo si prvně ověřím jaký mají servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
21.11.07 20:31

Já jsem tím chtěla říct, že servis je pro všechny prodejce stejný - Kenyo - je jedno, kde to koupíš. Pokud to nedokáží vyřešit na místě - jako třeba paní a slečny v obchodě, kde my jsme kočár koupili - tak jim prostě nezbyde než to poslat do Kenya kde je ten arogantní pán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
22.11.07 06:48

no malli má třeba svůj servis , takže touto cestou je možné vyhnout se kenyo servisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.07 12:13

nechci házet všechny do jednoho pytle, ale bohužel mám zkušenost s tím, že pokud přijde člověk reklamovat, tak se najednou přístup prodejce rapidně změní.
Asi to vychází z naší národní povahy… hned mne zkoušejí, jestli si jen nevymýšlím a že ta závada není na reklamaci atd.

Je samozřejmě mnoho poctivých prodejců, kteří chápou, že služby jsou to co rozhoduje při příštím rozhodnutí zákazníka kam jít…

Nechtěla jsem aby to znělo tak jednostranně, ale některé hořké zkušenosti se ještě nevytratily :-(

.........
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.playonline.cz www.mimibazar.cz www.games007.cz

• Citovat
  • Upravit
7159
22.11.07 12:52

Ano problém je v tom, že jedna špatná zkušenost nám sedí v srdci třeba celý rok, ale uvědomme si, že nakupovat chodíme každý den, a v 99% je vše v pořádku a reklamovat nic nemusíme.
Já jako prodejce také jednou za rok narazím na tzv. Blbce, který se dožaduje něčeho, na co nemá nárok, a také nebudu podezřívat všechny zákazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
22.11.07 14:26

steeve, myslím, že se nám diskuze otáčí jiným směrem, mělo by se to týkat dětského ráje, já chtěla vědět jestli jsem jediná kdo má špatnou zkušenost a jestli je to náhoda a jak vidím není.
nicméně s tím co jsi napsal souhlasím akorát když se mi zkazí video nebo mikrovlnka tak bez ní není pro mě měsíc tak těžký jako bez kořárku , který každý den potřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.11.07 15:11

Micho, zase budu teď já souhlasit s tebou, měsíc bez kočárku se jezdit nedá, v tom máš pravdu, ale na kočárek stejně jako na to video je holt 30 denní lhůta na vyřízení reklamace, a je jen na prodejci, jak moc se angažuje navíc a je schopen třeba zajistit náhradní kočár, a to že se něco rozbije, bohužel je to tak, jsou to jen věci,a vyrábějí to jen lidé, ale určitě je pravda, že kritériem už při výběru kočárku, nebo čehokoliv jiného, by neměla bát jen nejnižší cena, ale třeba i servis, garance, zapůjčení náhradního zboží a pod.
Ale i v této diskusi jsou zatím jen 3 negativní zkušenosti a může jich být více, ale také je určitě mnoho spokojených zákazníků, nebudu DR hanit, ani obhajovat, neznám je, ale znám třeba Kenyo, od kterého beru věci, a zboží mi dodávají do 24 hodin, a reklamace se snaží vyřizovat do týdne, a pokud pán v Malli ( nebo kdekoliv jinde)je šikovný, a běžné servisní práce dovede udělat, tak není potřeba nikam nic posílat, a takovéto obchody by si měli zákazníci vybírat, a ne jen podle ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí