Reklamace kočárku - www.detskyraj.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
27.11.07 18:28

Hmmmm , tak to neporadím, já všude doporučuju i používám sedajdy od Roemera, takže nemám sedačku PP ošahanou, tak ani nevím jak tam ta stříška je přidělaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.11.07 19:03

Je to tam uchycené stejně jako u korby, tlačítka po stranách, při sklápění stříšky se mají zamáčknout. Bohužel se vůbec mačkat nemusí, stačí opravdu mírný tlak a stříška se sklopí prakticky sama. Ve tvém předchozím příspěvku píšeš, že u korbičky to jde nějak utáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
27.11.07 19:32

Ty brďo vy mě děsíte…já si tam zamluvila X-lander XA. Okoukala jsem ho, objednala přes net a plánuju si ho vyzvednout osobně na prodejně. Takže si ho mam nechat vybalit z krabice a poskládat? A nevíte, u toho se má něco seřizovat či co si mam vlastně ohlídat?

Argument o znovusložení do krabice bude zbytečnej, protože já si ho klidně celej složenej naložim rovnou do auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
27.11.07 20:52

Zelvicko, jestli to je stejné jako u Navety, tak s tím nic nenaděláš, ale u starších kočárů s klasickou boudou na korbě býval zevnitř šroub( byl schovaný pod zapnutým patentem na polstrování), a pod ním ozubená podložka a tím se to dalo utáhnout. U Navety, ´je to všechno zalisovaný, a u sportovní boudy GT 3 místo šroubu tam je nýtek, takže smůla, snad to mají vevnitř lépe udělaný, že se ten ozubený segment tak rychle nevymele a bude bouda držet, jinak lidská tvořivost u starého (polského)kočáru před 7 lety jsem kvůli tomu všechny nýtky vymlátil a dal tam šroubky s pérovýma podložkama a dalo se utahovat vše( boudička, brzda, opěrka zad) - tam se totiž sypalo vše, už nikdy více polský kočár- teda abych nestrašil Gabinku- X-landery jsou docela solidní, to je snad jediný co v tom polsku dělají pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.11.07 10:43

Aspoň nějaká dobrá zpráva:D Já ho vybrala až na základě projetí mnoha diskusí na tohle téma, tak snad budu mít kliku i na konkrétní kus.

A na co si teda mam dát bacha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
28.11.07 10:51

Gábi, on je problém ( nejen v DR ) hlavně v tom servisu, co tam mají, zeptej se Steeveho jestli patří i XL pod Kenyo, jestli jo, tak s tím stejně nic neuděláš. Jo a nech si ho tam sestavit, my si tam nechávali sestavit hluboký a taky jsme ho dávali do auta. Nikde nepíšou, že zboží zakoupené přes internet se na prodejně nevybaluje a neseřizuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.11.07 10:54

Já totiž nechápu nebo spíš než nechápu nevím, jestli je tam něco na seřizování.

Chjo…to jsou nakonec starosti.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
28.11.07 10:59

Gábi - dle mýho soudu na XA nic, tam není brzda, jsou to jenom kolečka otočná, ale nejsem odborník, beru to z pohledu laika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
28.11.07 13:11

no takže kočár mám zpátky a když tam jel tak mi v uvozovkách jen klepalo kolo a kočár vrzal, ted mi nadále vrže klepe a ještě zatáčí do prava :twisted: :twisted: :twisted:
jako to je fakt hnus nikdy více kenyo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.11.07 13:19

X-lander do čech dováží firma Babypoint, a snad u nich se servisem problém není, mají servisní oddělení příno ve velkoskladu, ale zatím jsem s nimi nic nepotřeboval řešit, ale od obchodního zástupce jsem byl vždycky ujištěn, že mají dost náhradních dílů a td.
A u X-landra XA není ruční brzda, takže není co seřizovat, a i kola už dělají se zalisovanými ložisky, takže X-lander je celkově slušnej kočár, nan to že je polskej, tam bych se předem ničeho neobával( oproti TAKO a podobným)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.11.07 13:23

díky:) No jo, teď si vybavuju, že i když holky řešily třeba náhradní pěnu na madlo, tak to bylo v pohodě a ochota sama.....tak budu doufat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.11.07 16:35

Steeve, díky, já na to koukala a zdá se, že s tím fakt nic nepůjde udělat. Ono to není zas tak horký, já tu stříšku stejně nepoužívám, a kdyby lilo, tak chvíli to snad stažené vydrží.
Ale z jiného soudku, nevíte někdo, co s tou pěnou na madle? Mám tam vyzoblou dirku a bojím se, že se to bude drolit..Náhradní pěna na to asi není, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
2.12.07 17:41
Zelvicka78 píše:
Steeve, díky, já na to koukala a zdá se, že s tím fakt nic nepůjde udělat. Ono to není zas tak horký, já tu stříšku stejně nepoužívám, a kdyby lilo, tak chvíli to snad stažené vydrží.
Ale z jiného soudku, nevíte někdo, co s tou pěnou na madle? Mám tam vyzoblou dirku a bojím se, že se to bude drolit..Náhradní pěna na to asi není, co?

Jestli jde o toho X-landera, tak vím, že holky na BC psaly, že si objednaly novou u babypointu tuším, bylo to prý rychlé, levné a v pohodě. Pokud jde o jinou značku, tka neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.12.07 19:09

Gabi, jde o toho GT3, řekla bych, že ta pěna sama asi vyměnit nepůjde, spíš asi celej ten díl s pěnou a to bude určitě drahý a asi i problematický, vzhledem k problémům se servisem. Mně spíš zajímá, jestli by to nešlo nějak zakonzervovat, aby se to nedrolilo…dirka je fakt malá, ale určitě se bude chtít zvětšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.08 14:19

ahojky, bohuzel se taky musim pridat s negativnim hodnocenim obchodu detsky raj - mam odtamtud monitor dechu a kdyz jsem potrebovala vyridit reklamaci , tak jsem jim psala e-mail a oni odepsali ze ho mam poslat primo do servisu - to bylo nekdy v rijnu - tak jsem ho tam poslala , ale asi tak za mesic mi prisel zpatky s tim ze nejsou servisem pro toto zbozi , takze jsem to musela po domluve pres e-mail poslat primo do detskehoraje … od te doby jsem jim jednou psala jak to vypada a odepsali ze reklamace jeste neni vyrizena a ze az bude hned se mi ozvou a nyni mi prave pretekl pohar me trpelivosti , reklamace trvajici 4mesice, to uz je i na me prilis :?

Zuzka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí