Vložná taška nebo korbička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9351
20.11.07 13:49

Vložná taška nebo korbička?

Holky, už jsem asi konečně našla kočárek, který koupíme - Herqules Razor 4 - ještě ho ale obhlídnu pořádně :P . Ale nejsem si jistá, jestli mám koupit jen vložnou tašku nebo korbu. Mimi bude na jaře, takže bude asi docela teplo. Stačila by mi taška? Nechci utrácet za obojí :(

Moc díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
20.11.07 13:56

Pokud je moznost tasky a mimi na jaro, tak byh do ni sla........

Korbicka je super na zimu, i na leto, ale neni nezbytna..

NA letni mimi jsem mela jen tasku, ted na zimni mame korbicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.11.07 14:00

Já bych tu korbičku nekupovala, protože na jaře nejsou žádné velké mrazy a vložná taška stačí. My jsme to také tak udělali, prcek se narodil letos v lednu, sporťák (GT3) jsme chtěli používat až na jaře a nakonec v tom prcek jezdil už od začátku února. Používala jsem vložnou tašku, tam byl emitexovém flaušovém zimním fusaku do autosedačky a byl přikrytý nánožníkem a bohatě to stačilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 14:01

Moc díky :D

Taška je levnější a dá se s ní manipulovat, tak se mi zdá lepší. Na zimu bych se bála, že v ní bude zima a koupila bych korbičku.

Ale takto koupím asi jen tašku a potom na zimu fusak, nánožník atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.11.07 14:01

Taky čekám mimčo na jaře (začátek března) a zatím jsem rozhodnutá pro korbu - připadá mi prostornější a vzdušnější. Tašky bývají dost úzké a ještě zateplené, což se mi na léto moc nezdá. A pokud by korba byla skoro 80 cm, je velká pravděpodobnost, že by se tam mimi vešlo s fusakem alespoň část zimy, ale do tašky asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.11.07 14:03

Anel to by se ti veslo, ale pochybuji ze sedici mimco bude chtit byt v korbe......... pak uz je to nebezpecne, vic se hybe......... v zime uz budete ve sportaku, uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.11.07 14:13

Anel: Kat-ka má pravdu, v zimě už ti prcek bude v kočáře sedět ve fusaku a norm. korbička bude dávno už malá a budete jezdit ve sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 14:18

Já jsem tak ráda, že máte dobrý zkušenosti s taškou, bála jsem se že budu muset kupovat obojí :lol:
Taky myslím, že mimčo už bude pak sedět a bude chtít všecko sledovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
20.11.07 14:24

Ahoj, na jarní mimi bych taky šla klidně do tašky, měla jsem Adélku v létě a mám Knorr Nizza, kde je vložná taška a sporťák jde úplně do lehu, takže když jsme ještě pořádně neseděli a zároveň už se nevešla do tašky, měla jsem jí ve sporťáku a přežila to. Je fakt, že na zimu, co budeme mít mimi teď bych asi volila korbičku, ale zase mám u trojkombinace přehazovací rukojeť, tak to zase odvozím v Knorru. Ale souhlas, že pro jarní mimi taška stačí, záleží i na tom, jak je velká..

Ka-tko-a koukám, že už jsi dvojnásobná maminka, takže moc gratuluju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.11.07 16:21

My jsme teď koupily korbu, čekáme mimi na vánoce, a nedokážu si představit, že když přijdeme domů, a budu potřebovat vyndat dítě z kočárku, a třeba odemknout dveře nebo něco podobného, tak ho položím na zem do sněhu v tašce, to raději korbičku, navíc ta naše od PP- Naveta má na stání nožičky, takže v klidu ji můžeme položit i na ten marast co je u nás. Ale pokud má někdo mimi na jaře, a mlůže kočárem dojet až domu, dovedu si představit, že taška stačí. Záleží asi na podmínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.11.07 16:27

My bydlíme na vesnici v rod. domě, tak můžu s kočárkem až dom :lol: a v dubnu už snad bude pěkně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
20.11.07 16:51

tak já neví, asi budu působit negativisticky v téhle diskusi, ale já osobně bych tašku nekupovala. je to teda můj osobní názor, ale když bude dubnové dítě, tak za chvilku bude teplo a v té tašce mu bude pěkný vedro. Klárka je podzimní a taky mi strašně doporučovali vložné tašky, že se pak nemusí kupovat fusak atd. ale mě se zdály hlavně malé. nakonec jsem koupila kombinaci Inglesinu a teď v létě ještě sporťák/golfky na ježdění do města - Inglesina už byla do MHD hodně nepraktická na manipulaci. ale myslím, že tuhle zimu, jestli napadne hodně sněhu, tak jí ještě vytáhnu ven.
taky si myslím, že ty sporťáky s vložnou taškou nemají zrovna nejkvalitnější podložení zádíček- úplně malá mimi potřebují mít rovnou tvrdou podložku a co jsem viděla modely já, tak se mi to zdálo hrbolaté. ale je možné, že jsem jenom měla smůlu na typ kočárků :-)
ale na druhou stranu znám hodně maminek, co jsou s vložnou taškou spokojené. tak dobře vyber :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
20.11.07 16:55

Já jsem pro korbu. Měla jsem jí na malou a vydržela v ní půl roku. U vložných tašek nevím proč…ale nelíbí se mi, že nejsou pevný a rovný jako korba. Takže já dávám hlas korbičce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
20.11.07 18:32

já taky nejsem příznivcem vložných tašek. Malou jsem měla v korbě od ledna do června a jak byli květen - červen vedra, tak ležela v korbičce, pod sebou plínku a byla ráda že je ráda. Nevím jak by se jí leželo v tašce, která slouží částečně jako fusak…
Neznám konstrukci kočárku, jestli ta taška nejde třeba vyndat…

Prostě já hlasuju pro korbičku, mám s ní ty nejlepší zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.11.07 18:39

Radunka: zdravím leden 2007 :D já měla vložnou tašku a nánožník zvlášť a v létě Honzík měl v kočáře pod sebou taky jen plínku už bez tašky, GT3 je plně polohovací a malej se mi nepařil v boudě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí