Jakého pejska pořídit k dvouleté do bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
8.8.13 20:03

@berry4 A kterého z retrívrů máš na mysli? Labradorského, Nova scotia duck tolling, Chesapeake bay, Flat coated, Curly coat, Goldena… do VIII. sk. FCI jich patří víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
8.8.13 20:29

Já se přimlouvám za nějaké štěňátko z útulku :kytka: Jedno takové nám tu po bytě taky běhá, se synem je neuvěřitelná parťačka :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.8.13 20:30

Sharpei- malou- rok a pul- miluje, ta ji vodi na voditku, Aura vi, ze musi pomalu a ne daleko- ma 8m voditko, tak aby ji nepotahla, nikdy ji ani pri dovadeni neshodila, je na ni hrozne opatrna, mala ji haze klacky, od narozeni spolu obcas rano spi v posteli, vali se po ni, nikdy nebyl ani nejmensinaznak agrese, kdyz ma toho dost, proste se zvedne a odejde..od mala jsem ale fenku vedla k tomu, aby mela rada deti., aby nikdy nemela s nimi zadnou zlou zkusenost, tak jsem ji hlidala jak oko v hlave, aby ji paradoxne zadne dite neublizilo, aby pak byla hodna na to moje :P Je to liny pejsek, ktery zadne dlouhe vychazky nepotrebuje, je stastna jenom se motat vramci vychazky kterou uslape 1,5-rocne batole, miluje jenom tak byt s nama..kdyz jsme prijeli z porodnice, tak mi prislo, ze uplne cekala, ze se vratime s miminkem, vzala ji uplne automaticky, vlepila ji pusy na obe tvaricky do vajicka a bylo vyreseno :nevim: kdyz jsem byla tehotna, byla hrozne opatrna na brisko, kdyz vedle mne lezela, tulila se k nemu. Kdyz nas prisla skontrolovat po porodu pediatricka a chtela se podivat, jak kojime, tak ji skoro sezrala, kdyz se chtela priblizit, hlidala vzdy kocarek, chodila se mnou v noci kojit a prebalovat, no hrozna chuva a kamoska to je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.8.13 20:41
@Verca1989 píše:
@berry4 já si myslím, že problém s labradory či zlatými retrievry je hlavně v tom, že lidi mají nějak v hlavě zabedněno, že tohle jsou zlatí psi, kteří se nemusí nijak cvičit ani socializovat a pak vznikají tyhle problémy. A to samé platí u malých plemen, většina uštěkaných yorků, čivav, krysaříků apod. jsou takoví akorát proto, že majitelé prdí na výcvik a socializaci. Ale to potřebuje pes každého plemene a pak by takovéhle situace vznikaly minimálně…

Nejen v tom, ale jsou to už mnohdy psi geneticky zdegenerovaní. U malých plemen viz jorkšíři to samé. Naše sousedka do toho jejich kilo semdesát jorkšíra bez pp za rok vrazila víc, než já za celých 8 let i s krmením do naší papírové josefčice. Tímto navíc doporučuji psa jedině s pp, tam lze mnoho věcí předem vyloučit a vyhnout se jim ;)
Socializace a výcvik je věc druhá. TAKÉ VELMI PODSTATNÁ.
@Shreya labradorský,těch je tu zatím nejvíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
8.8.13 20:45

@berry4 My nemáme ani jednoho jorka s PP, jsou zdraví a nejsou to takový ty do tašky, ale trochu větší - ta starší trochu víc větší… ale jsou to zlatý holky ať už jsou něčím šmrnclý nebo čistokrevný…každej pes je vhodnej k dětem, když je od mala socializovaný a zvyklý na ně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.8.13 20:49

@berry4 ale ten první rok se statf. je tedy mazec :mrgreen: :mrgreen: má tchýně a malá čubina porazila i mě, děti jsme museli nosit, než přestala radostně divočit ;)

brala bych malé plemeno ;)

my máme border teriérku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.8.13 20:58

@kozisek je jedno, jaký štěně, teda skoro, mám pocit, že do roka jsou skoro všichni pubertální magoři :lol: @VeHE netvrdím,že úplně všichni, ale mnohdy je to víc výdajů, než by ščlověk potřeboval. Támhle přezubení-trhat zuby, támhle v roce na uz zubů 8o, střihání, aby nevypadla jak pometlo, přijede páníček ze služebky, fenka z toho málem chytne infarkt z radosti… Když to poslouchám, jde mi z toho hlava kolem, nehledě na to, že to koště malý jak je malý, tak ječí jak siréna, hlavně, když nikdo není doma.
Upřímně - někdy mám chutˇ koupit jed na krysy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
8.8.13 21:02

My máme polského ovčáka viz foto je úžasnej nevyroste velký a děti má moc rád :* my bydlíme v bytě a i když má možnost lítat hodně venku je to hrozně línej gaučák :D ve vedru ujde sotva pár metrů :) a rád se mazlí. Chtěly jsme bígla ale to je hrozně aktivní plemeno. Nakonec sme rádi že máme tohohle blázínka mazlivého :) :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.8.13 22:04

@Lucie247 Jaké máš zkušenosti, jaké máš nároky na výchovu, výcvik, péči o srst, co můžeš psíkovi nabídnout ty? I výstavní pes může být a ve většině případů i je domácí mazlíček ;) Osobně bych do bytu k dítěti uvažovala nad kavalírkem, mopsem, bostonkem, cotonkem, čínským chocholáčkem, grifonkem… je jich dost ;) Pokud můžeš nabídnou i pracovní vyžití, tak klidně některého z retrieverů, španělů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.3.14 17:07

Bišonka, ideální pro děti a nelíná…máme dvě slečny a nemůžu si stěžovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.1.15 18:18

Takové ty bíle kuličky, boloňské myslím.. ne špagety :mrgreen: Jorkšíři jsou agresivní když jsou starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.15 09:57

Boston teriér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat