Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte máte tu nekdo tuhle rasu my si ji včera přivezli domu fenečku dali jsme ji jméno Eby je strašne mazlivá a na eti reaguje strasne hezky hraje se snima ale nejradši je u me.je jí 7 týdnu pejska budeme mit na zahradce chtěla bych se zeptat covám tyhle rasy papají za granule a jestli jste s nima spokojeni.vím že jsou trvdohlava a nesmí se nudit ale myslím že ej to o tom pejskovi a jak si ho vychováte.Na druhou stranu jsou ale i chytří a potřebují pořádne vycvičit.Mužete poradit jaké máte skušenosti,
Ahoj já mám sice bígla ale taky Eby
. dala jsem jí jméno podle Eby ze seriálu námořní vyšetřovací služby a musím říct že je to stejný pako jako ta herečka
.tak doufej že to není tím jménem, protože to by jste si užili
. Co se týče granulí ti nikdo moc neporadí-každý pejsek má rád něco jiného. My máme od mala Proplany a jsme spokojený. Ale musím říct, že na cvičáku je Jack russel spolu s bíglem nejhorší a nejtvrdohlavější psi
.Ale jsou to miláčci. Tak přeji pevný nervy a hlavně pevnou ruku už od mala.
prej potřebuji tvrdy režím do toho se pustí asi manža i teda ja ale ja bychse tak nejradši mazlila jak j maličká
je to tvrdohlaví to vím ale dajise perfektne naučit aby poslouchali jen to potřebuje prej drezuru no.My máe granulky bony zatím sem tam neco snedlaale nic extra jestli je ji taky smutno protže na dvorečku knučí ikdyž za i chodím to pak skače a hned se mazli že jsem došla ![]()
Musíš být taky tvrdá jinak dopadneš jako já
. Mužskýho pes poslechne na slovo a ze mě má akorát srandu-ale zase se mnou se ráda mazlí a nechá si líbit cokoliv. Počkej až začne trhat nábytek-nám se prokousala dveřma potvora
. Naše známá má Jacka a musí s ním běhat pořád agility aby jí trochu utahala a taky museli udělat nový plot-přeskočil i 1,5 m vysoký plot ![]()
Ahoj ja mam taky fenecku jack russel teriera, ma dva roky a je to zlaticko. Nevymenila by som ju za nic na svete. Je mazliva a dovolim si povedat, ze aj celkom poslusna. Tvrdohlava je tiez, to k tejto rase proste patri,ale je aj velmi chytra, takze pri doslednosti dosiahnes aby pocuvala. Prajem mnoho zabavy a krasne stravenych chvil s novym prirastkom
Inak co sa tyka granul sme od stenata na brit care granulkach.
No my robime tiez agility, ale ked ju chcem uplne utahat, jedine, co pomoze je obut brusle. Hodka bruslenia, pes v tempe a doma je potom zalezla v pelisku az do vecera ![]()
děkuji no jsme zvedava jak ju utaham ja mam tu dve deti ale celekm velky dvorek plot me určite nepřeskočí máme všude zed a dooost vysokou ale i tak ja bych se mazlilaale chci byt i duslednaaby me poslouchala ale kdy začít tvrde na tohodle pejska?včera jsme byli venku a žadny maej baonek hnala se za velkým kterje je detí a litala kolem toho jak splašena ![]()
tu přikládám jednu fotečku
@angellik23 píše:
je krásná!!!úplně na pomazlení
no právě
kor když dojdu na dvur a ona po me skočí a celou me radostí pusinkuje a i deti hlavne doufám že bude mít rada deti i nadále
Ahoj.To jí budete mít celoročně jen venku?
Já kupuju psum jen kvalitní krmivo proplan maj pro všechny velikosti psu.Určitě se to vyplatí.Naší bábě táhne už na 18let
není to teda JR
Když jí nebudou mlátit klackem tak určitě. Hlavně jí učit od mala,že se musí nechat všechno líbit- sahat jí do misky se žrádlem, tahat lehce za ouška za kůži, sahat do pusy a aby se neohnala když jí šáhnete na slabiny atd. bude se vám to pak hodit jak u veterináře tak u dětí. Na naší Eby by člověk mohl štípat dřevo a ani nekvikne-natož aby nějak zavrčela a to i od cizích lidí. To bylo první co do nás hučeli na cvičáku a jsem ráda. A jak se jí to nebude líbit tak důsledně vysvětlit, že vy jste páni.
určite zatím je snaší dobřea když po ni teda zhučím tak sklopi hlavu a šla.
No budeme ji mít venku celoročne pes pokud jsi zvykne muže byt venku navíc od nekoh slyším jak je to pes domací a pani co nam prodavala Eby se zhrozila že ji chceme mit doma v bytě.je samozřejmostí že pokud bude mrznout bude ve vnitř a bude se pouštět ven na čurání a na na procházky ale jinak bude venku.
Granulky pro ni chci nejaké lepší to je jasný nevím co je bono jestli dobry či ne ale pani ji to davala
Ahoj holky,tak my máme doma 3psy,yorkshira,směs vlčáka a takovýho ořecha staršího,ten nejmenší yorkshir je doma u babky,jinak oba větší jsou venku,musi se cvičit od mala aby poslouchali,granule doporučuju Brit,tatik tam dělá ve skladu kde to balí do prodejen chovatelských,jsou kvalitní,všechny velikosti od štěnat,teta má Jacka R.kluka,ten je hrozně živej,jmenuje se Jerry,jinak s nima jezdí na chatu a všude,tvdohlavej je taky dost,musite se mu hodně věnovat,je takovej splašenej,děti má rád taky,mějte se,hodně trpělivosti,paa.
![]()
Máme parsonku. Doporučuji opravdu si o psech aspoň co to přečíst. Je to terirér, potřebuje pevnou ruku, tím nemyslím mlátit ale dodržovat příkazy, zákazy, ale taky potřebuje hodně lásky a mazlení jako každé štěne, proto nevím jestli bych zvládla ho nechávat teď venku, je tam sama i přes noc?
Jinak naše fenka se brzy všechno naučila, chodili jsme na cvičák a pak na agility a to ji moc bavilo. Prostě potřebují zaměstnat, není žádný gaučák, dlouhé vycházky, házení míčkem, talířem. Hned od začátku chodit první do dveří, hrabat do granul a pod aby věděla kdo velí.Opravdu stačí se podívat jak žije vlčí smečka a rychle se to pochopí, vždy je tam ten vůdce a toho vlastně supluje páníček.
Granule dáváme royal canin.
Děkuju za radu snažím se už ited ji durazně říkat ne do granulí ji šhama do vody taky ikdyž ji nebo eco zatím nic neříká ale je mala žejo.Ted jsme byli na hřištáku pekne se vybehala a usnula.no slyším jak amj lidi doma rozkousany od techle pejsku snad všechno a tak.Na dvorečku se snažím byt jen co jde dneska snad bez dvou hodin celi den deti jsou aspon taky venku tkže jsmesni mazlíme se poud chce a hrajeme si už ani tak neknučí spíš když vylezeme ven tak má ais strach že to nezná protže couva zase na dvorek.přes noc ji mám zatím doma to si myslím že sama tak mala je asi blbí ji tam hnedka nechatto nee aspon se sni jeste večer nuchnám.ale rada by hnedka do postlee je strašne umazlena a taková pohodova decka ty ju furt tahaj nebo na ni šhaaj nebo šlapla omylem na ocasek a ona nic jen se podivala uhla a dobrý snad to bude tak i dál