Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krtonozka - To záleží, až jak porodí sestřenka. První termín měla včera, ale jelikož při minulém porodu byly nějaké komplikace, tak jí moc nenechají přenášet a nejpozději v úátek, to má druhý termín, by jí porod vyvolali. Vidím to tak na úterý, nejpozději středu, ale eventuálně se přizpůsobíme. Jsem teď mobilní, takže více méně můžu kdykoliv.
Milli
Milli : já jdu pozítří do poradny a tam se dozvím, jestli nepojedu příští středu na UZ do Pelhřimova. Budu 36.týden, tak si myslím, že bych jet měla. Dám vědět pozítří a můžem se kdyžtak domluvit (ikdybych nejela na ten UZ, tak se tam lehko dopravím, není problém). Odkud přesně jsi ? Já Věžná (asi 20 km od PE směrem na Tábor).
Krtonozka - bohužel jsem přesně na druhé straně - kousek od Humpolce. Uvidíš, co ti řeknou, kdyžtak ti pak pošlu pro jistotu svůj telefon. Každopádně by to bylo fajn. Zatím se mi nepovedlo se s někým z emimina sejít, i když si čile SMSkujeme nebo i voláme, tak by to byla premiéra. No a taky bychom mohly probrat pelhřimovskou porodnici atd., však to mám ještě v živé paměti:D
Milli : tak fajn, já se určitě ve středu ozvu, až zjistím co a jak a klidně do PE dojedu kdykoli. Já už se sice z emimina s někým viděla, ale hrozně ráda vypadnu z domu a s někým si popovídám. Když cpu známým pořád řeči o miminkách a mém těhotenství, tak to každého za chvíli přestane bavit, protože to pro ně není aktuální a já to chápu. Jenže o čem já mám zase plkat, když sedím doma a nic důležitějšího teď pro mě není. Ty mě aspoň pochopíš a já nachytám nějaké informace
.
Milli : ahoj, tak jsem včera měla rozlítáno, že jsem ti už nestihla napsat.
Na UZ ani na monitor mě zatím neposlali, ale zato jsem byla včera v PE porodnici na předporodním kursu a moc se mi tam líbilo. Nějak to prý vypadá, že budu rodit dřív, tak uvidíme.
Jak jsi na tom teda příští týden ? Kdy se tam chystáš ? Já mám dost času, můžu přijet kdykoli, akorát ve středu ráno mám zase poradnu.
Ahoj,
taky jsem nestíhala tak nakukuju až teď. Mě je to více méně jedno, asi nejjednodušší je pro mě úterý nebo čtvrtek, ale klidně se přizpůsobíme.
Úterý je pro mě úúúúúúúúplně ideální
A kdy ? A kde ? Čas pro mě není rozhodující, mám ho zatím dost
. A místo ? Docela rády se scházíme v kavárně Ateliér (v centru, naproti bývalému marketu Meinl, dnes Albert). Příjemné prostředí, zahrádka… nebo jestli máš jiný návrh, není problém.
To by bylo fajn. Večer napíšu co a jak, teď se mi po… dítko, tak musím běžet.
Zase mi to nějak nevyšlo
Asi nás začínají trápit zoubky, tak jsem pořád v jednom kole a do toho ještě dělám přesnídávky.
Tak jak to vidíš? Já budu v Pe na 100%, jedu na návštěvu do té porodnice, klučík už je na světě. Co bys řekla třeba kolem druhé v té kavárně, jak píšeš? Ale musíš mi přesně popsat, kde to tam je. Kde je Meinl, to vím, jen pak si nejsem jistá. Není to jak se jde směrem k náměstí tou uličkou, tak hned na rohu? Jak se poznáme? Já pojedu s kočárem - Dorjan CrossCountry tmavě zelený s béžovými detaily. Jo a ty budeš asi ta s tím velkým bříškem, co? ![]()
Milli : mluvíme o úterku (zítřku), ano ?
Ve 14 h by to bylo ideální. Ano, je to ta kavárna, jak píšeš. Když si stoupneš ke vchodu do Alberta (Meinla) zády a podíváš se mírně vpravo přes parkoviště, uvidíš to tam. Před tou kavárnou je zahrádka (ikdyž nevím, jestli už nebude schovaná).
Já teda moc nevypadám, že budu do měsíce rodit
. Ale budu mít těhotenské riflové dlouhé šaty s laclem, takže mě poznáš (kus ženský, mě nejde přehlídnout). Budu tedy stát u vchodu do té zahrádky, ju ?
Ahoj
koukám že to tu moc nežije, ale přesto to zkouším
Najde se tu ještě nějaká pelhřimačka?