PELHŘIMOV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
25.9.06 11:20

Krtonozka - To záleží, až jak porodí sestřenka. První termín měla včera, ale jelikož při minulém porodu byly nějaké komplikace, tak jí moc nenechají přenášet a nejpozději v úátek, to má druhý termín, by jí porod vyvolali. Vidím to tak na úterý, nejpozději středu, ale eventuálně se přizpůsobíme. Jsem teď mobilní, takže více méně můžu kdykoliv.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.9.06 11:23

Milli : já jdu pozítří do poradny a tam se dozvím, jestli nepojedu příští středu na UZ do Pelhřimova. Budu 36.týden, tak si myslím, že bych jet měla. Dám vědět pozítří a můžem se kdyžtak domluvit (ikdybych nejela na ten UZ, tak se tam lehko dopravím, není problém). Odkud přesně jsi ? Já Věžná (asi 20 km od PE směrem na Tábor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
25.9.06 18:34

Krtonozka - bohužel jsem přesně na druhé straně - kousek od Humpolce. Uvidíš, co ti řeknou, kdyžtak ti pak pošlu pro jistotu svůj telefon. Každopádně by to bylo fajn. Zatím se mi nepovedlo se s někým z emimina sejít, i když si čile SMSkujeme nebo i voláme, tak by to byla premiéra. No a taky bychom mohly probrat pelhřimovskou porodnici atd., však to mám ještě v živé paměti:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.9.06 18:42

Milli : tak fajn, já se určitě ve středu ozvu, až zjistím co a jak a klidně do PE dojedu kdykoli. Já už se sice z emimina s někým viděla, ale hrozně ráda vypadnu z domu a s někým si popovídám. Když cpu známým pořád řeči o miminkách a mém těhotenství, tak to každého za chvíli přestane bavit, protože to pro ně není aktuální a já to chápu. Jenže o čem já mám zase plkat, když sedím doma a nic důležitějšího teď pro mě není. Ty mě aspoň pochopíš a já nachytám nějaké informace :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.9.06 12:37

Milli : ahoj, tak jsem včera měla rozlítáno, že jsem ti už nestihla napsat.
Na UZ ani na monitor mě zatím neposlali, ale zato jsem byla včera v PE porodnici na předporodním kursu a moc se mi tam líbilo. Nějak to prý vypadá, že budu rodit dřív, tak uvidíme.
Jak jsi na tom teda příští týden ? Kdy se tam chystáš ? Já mám dost času, můžu přijet kdykoli, akorát ve středu ráno mám zase poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
30.9.06 08:42

Ahoj,
taky jsem nestíhala tak nakukuju až teď. Mě je to více méně jedno, asi nejjednodušší je pro mě úterý nebo čtvrtek, ale klidně se přizpůsobíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.9.06 11:28

Úterý je pro mě úúúúúúúúplně ideální :! A kdy ? A kde ? Čas pro mě není rozhodující, mám ho zatím dost :lol:. A místo ? Docela rády se scházíme v kavárně Ateliér (v centru, naproti bývalému marketu Meinl, dnes Albert). Příjemné prostředí, zahrádka… nebo jestli máš jiný návrh, není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.10.06 12:25

To by bylo fajn. Večer napíšu co a jak, teď se mi po… dítko, tak musím běžet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
2.10.06 11:59

Zase mi to nějak nevyšlo :oops: Asi nás začínají trápit zoubky, tak jsem pořád v jednom kole a do toho ještě dělám přesnídávky.

Tak jak to vidíš? Já budu v Pe na 100%, jedu na návštěvu do té porodnice, klučík už je na světě. Co bys řekla třeba kolem druhé v té kavárně, jak píšeš? Ale musíš mi přesně popsat, kde to tam je. Kde je Meinl, to vím, jen pak si nejsem jistá. Není to jak se jde směrem k náměstí tou uličkou, tak hned na rohu? Jak se poznáme? Já pojedu s kočárem - Dorjan CrossCountry tmavě zelený s béžovými detaily. Jo a ty budeš asi ta s tím velkým bříškem, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.10.06 12:06

Milli : mluvíme o úterku (zítřku), ano ?
Ve 14 h by to bylo ideální. Ano, je to ta kavárna, jak píšeš. Když si stoupneš ke vchodu do Alberta (Meinla) zády a podíváš se mírně vpravo přes parkoviště, uvidíš to tam. Před tou kavárnou je zahrádka (ikdyž nevím, jestli už nebude schovaná).
Já teda moc nevypadám, že budu do měsíce rodit :lol:. Ale budu mít těhotenské riflové dlouhé šaty s laclem, takže mě poznáš (kus ženský, mě nejde přehlídnout). Budu tedy stát u vchodu do té zahrádky, ju ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.10.06 12:07

Milli : máš SZ !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
2.10.06 12:12

Tak jsem ti už odpověděla SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.7.11 12:09

Ahoj :-) koukám že to tu moc nežije, ale přesto to zkouším :-) Najde se tu ještě nějaká pelhřimačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
10.5.12 20:48
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.6.12 17:43

Ahojky hledám kamarádku z okolí Kamenice nad Lipou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová