Peněžní dar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Eleonor8 Doporucuji nadaci Dobrý Anděl, ti rozdávají rodinám s nemocnými dětmi či rodiči vše do posledního haléře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eleonor8 za mě taky dobrý anděl, vím ze své vlastní zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eleonor8 a to ti spolupracovníci rádi a ochotně dají peníze a spoléhají na to, že je použiješ správným způsobem a pošleš tam, s čím by oni souhlasili?
![]()
to se dělalo tak před 20 lety, když každý neměl internetové bankovnictví, mně by se to teda nelíbili, odevzdávat své peníze nějaké kolegyni, já si chci rozhodnout sama, kam a na jakou charitu své peníze pošlu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se moc libi projekt jeziskovi vnoucata, na deti je toho dost, pro seniory moc ne, vloni jsem kupovala elektrickou botu, pani mi semtam napise mail a je to hezke
kdyz vidim v obchodaku strom prani tak nejaky darek pro deti vyberu, pak posilam 300 na kazdy adventni koncert, + na vanoce vozime nejake state deky a granule do utulku, na stedry den nesem do lesa sul a zeleninu ke krmelci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas spolupracovala firma s lokalnim azylakem. Deti a maminky si napsali Jeziskovi, v praci byl pak strom splnenych prani, kam zamestnanci bud individualne darovali nove ci pouzite (ale v top stavu) hracky, na drazsi se treba slozilo nekolik kolegu z oddeleni. Firma pak dokoupila, co chybelo plus venovala veci ci penize na dovybaveni toho azylaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eleonor8 Poptej se v mistnim domove duchodcu. Muzete nekterym osamelym udelat radost drobnosti
A treba z toho udelat vanocni tradici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš si vybrat třeba https://www.nfpomoci.cz/…nci-zit-moc/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Maminky, v práci v kolektivu jako každý rok chci vybrat nějaké peníze, tipuju celkovou castku kolem 6000. Žádám vás o pomoc či radu, jestli neznáte někoho komu by peníze pomohly (spíše pro deti - nemocné či v nouzi). Děkuji, Lenka.