PayPal - zneužití

2748
19.9.19 16:00

PayPal - zneužití

Ahojky jen informuji. Dneska v noci mi přišel e-mail od service@host2.2meweb.com, vydává se za Paypal a tvrdí, že váš účet byl blokován. Jedná se o falešnou stránku, která následně chce informace o kartě. Hlavně někdo nenalítněte :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
19.9.19 16:17

Tyhle věci chodí zhruba jednou týdně, holt člověk musí trochu přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
19.9.19 16:20

Mně to chodí furt. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.9.19 16:28

@jenny.fields @bjetuschka opravdu pořád :roll: :roll: já sem se právě koukala a takový email mi přišel poprvé. Tak první co byl divný ten email a pak i ta stránka :D já sem nikam nic neposílala, nejsem blbá :mrgreen: Jen sem chtěla dát vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
19.9.19 16:33

@Nikky121 Jo, však to je od tebe milé :-) Mně už to chodí kolik let a opravdu každou chvíli. Nejdůležitější je se mrknout, z jaké adresy to přišlo, většinou je ta doména nějaká kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
19.9.19 16:57

To mi chodí do schránky už pět let, co mám paypal. Musíš zkontrolovat odesílatele emailu, následně hodit do spamu a pak smazat. Ale ten odesílací email se dost mění. Chce to mít nějakou základní povědomost o chování na internetu, o bezpečnosti plateb atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.9.19 19:23

@Nikky121 V pohodě, to je dobře, že jsi dala vědět. Jak píše @bjetuschka je třeba se dívat na odesílatele, což na mobilu se většinou dělá blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
19.9.19 21:44

Takových emailů mi chodí každý den několik a to už jsem Paypal několik let nepoužila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!