Manžel měl pracovní úraz, dostane peníze z pojistky jeho matka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Pokud šlo o pracovní úraz, dostane peníze manžel. Na účet, který si nahlásí. A doted jsi neměla žádný příjem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uf, to je fakt těžká situace. Ať to manžel zvládne. Pokud jde o odškodnění, tak připadne manželovi a tobě, případně dětem. Jeho matka podle mě nemá na nic nárok.
Je teda pravda, že kdyby měl manžel nějakou pojistku a jeho matka tam byla uvedena jako obmyšlená osoba, tak by na nějaké plnění nárok měla.
Možná mě někdo zkušenější vyvede z omylu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše: Více
to asi jo, ale v případě, že by umřel, ne. Jinak je to jeho pojistka. Ale zatím nevíme, jestli je to třeba pracovní úraz teda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Penize dostane on. Nebo ten, koho ucet nahlasi. Predpokladam, ze by nahlasil manzelku, ne matku. Ty penize jsou pro nej/jeho rodinu, prave aby meli neco kdyz je po uraze treba bez prijmu kdyz nemuze pracovat. Proc by meli penize dostat jeho rodice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by měla dostat peníze jeho rodina? Všechno dostane on. Pokud to nebyl pracovní úraz, žádné peníze navíc z práce nedostane. Pokud má úrazové pojištění, dostane možná peníze po léčbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to byl pracovní úraz tak peníze dostane manžel. A kdyby to dopadlo úplně nejhůř, tak peníze dostanete ty a děti. Jedině pokud by měl nějakou pojistku kde by byla uvedena jako obmyšlena osoba.
Rodina manžela je teda pěkně vyčůraná když se v této situaci třesou na peníze. Hnus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin vy už víte, že je to pracovní úraz, že jste to přejmenovali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano pracovní úraz, v práci v pracovní době začlo bez příčiny hořet 😥
Děkuji za informace.Ucet má nahlášeny svůj ke kterými mám přístup i já máme ho společný. Me jen bylo zvláštní proč se na to tak hrnou nic víc. Moc vám děkuji
- Citovat
- Upravit
ty peníze z pojistky budou ale až po skončení léčby. A dorovnání platu zřejmě taky, alespon tak to měla kolegyně. A ještě záleží na tom, jestli dodržel veškerá bezpečnostní pravidla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu, jak někoho může napadnout, že dostanou něco jeho rodiče?
Má manželku a děti, tam to jde v první řadě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Přesně tak, tam to trvá nějakou dobu, není to hned
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Dobrý den,
tak jsem to pochopila, že je to zakladatelkou myšleno, evidentně jsem se nespletla.
Krásný den
Diana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám takový dotaz.
ale pomalu dochází a já si nevím rady.
Manžel měl vážnou nehodu a zatím leží stále v kritickém stavu na jipce, ma za sebou operace které zatím dopadli dobře.
já jsem zůstala se dvěmi dětmi sama a jsem měsíc těhotná takže mě do práce nikde nechtějí. Nepobiram nic než přídavek na děti. Nejspis mi bude nadále chodit na účet manželovo marodka prý.
Já se v tom vůbec nevyznám a nějak nemám pomyšlení na nějaké peníze v téhle situaci
Manželova rodina už se dopředu těší na nějaké peníze jako odškodné z práce nebo co.
A já se chci zeptat na takovou asi hloupou otázku pokud by takové peníze měl nějaké dostat dostane je jeho matka nebo já jako manželka s dětmi? Protože mi přijde že je to jediné na co ona čeká.
Díky každému za info a omlouvám se za hloupí dotaz