Poštovné za dobírku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Nestalo. Vždy si zásilku převezmu a zaplatím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestalo, na dobírku neobjednavam a zasilky vyzvedavam.
Nicméně ano, eshopy to mivaji v podminkach a tedy na to maji narok, neb jim zpusobujes škodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to má obchod v obchodních podminkachz, tak to samozřejmě vymáhat může. To poslání není ZADARMO. Je to přímá škoda obchodníkovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se vůbec nedivím, že někteří prodejci ustupují i po dobírce ve své nabídce - musí jim to lézt do peněz a úplně zbytečně. Jinak ano, dobře dělají, že to po tobě vymáhají - nemáš si nic objednávat, když si to pak nevyzvedneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestalo. Protože si svoje zásilky vyzvedávám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestalo. Já jsem jednou nestačila vyzvednout balík, přijeli jsme z dovolené dýl.
Napsala jsem na eshop, že se omlouvám a uhradila jim to poštovné na účet. Hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka píše: Více
Tak ja nechavam posilat stale do stejného vydejniho mista, takže když nahodou nestíhám, staci obsluze zavolat kod, ona mi to „vyzvedne“ a jak si pro to pak dojedu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Tak stane se, ze to člověk nestihne, zejmena tam, kde je kratka doba uložení, tak stačí když kledne auto nebo se zrani dítě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Jistě, ale tak snad stačí dát eshopu info a domluvit se, ne? Navíc dneska s kódem tam můžeš poslat kohokoli, i se dá úložní doba dost často prodloužit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle dotazu to nepůsobí tak, že by se zakl. nevyzvednuti snažila nějak řešit s e-shopem (např z toho důvodu, že nestihla dobu pro vyzvednutí).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
No, treba u Alza boxů dost často nedá… A ja prece nepíšu, ze se pak neda eshop kontaktovat, jen reaguju na to, ze se nekdy může stat, ze to clovek vyzvednout nestihne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, ale proč potom ten dotaz na poštovné? Prostě to neřešila a nechala to, dost možná schválně, vyšumět a teď se bojí, že po ní něco budou chtít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Stalo se někomu, že po vás někdo vymáhal poštovné za nevyzvedlou zásilku na dobírku?