Poštovné za dobírku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27700
4.5.25 11:59
@lucad77 píše: Více

protože je to nejspíš ta zakladatelka co to před třemi a pěti lety nechala být a ted údajně našla e-mail a bojí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
4.5.25 12:00
@ka2ka píše: Více

Jestli ano, tím víc to znamená, že nic neřešila. Ani kdysi, ani teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.25 12:17

No jde o to ze pred rokem mi psali abych uhradila poštovné ale ja si ten email nečetla a ted jsem třídila Emaily a narazila jsem na ten email a chci jim to samozrejme uhradit. Minulý týden jsem jim volala kazdy den snad 10× v pracovní době co mají uvedenou na netu ale nikdo to tam nezveda. Četla jsem pak recenze ze e-shop mobily nezvedá a při reklamacích taky moc nekomunikuje. Tak mi jde o to ze se tam nemohu dovolat a kdyz bych napsala email tak se bojim ze se mi neozvou, opravdu to předají nejake vymahači agentuře a ja si uškodím..

• Citovat
  • Upravit
76904
4.5.25 12:19
@Anonymní píše: Více

a proč zakládáš další diskusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6916
4.5.25 12:20

Bože, tak tam tu „stovku“ pošli + omluvný mail..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.25 12:25

@Lojzísek a jak jim to mam asi poslat, kdyz splatnost byla do nějakýho toho minulého roku s VS? Navíc chci zjistit zda to předali nejaky ty agentuře ale to nezjistim kdyz nekomunikuji. Proto jsem se ptala zda tu ma někdo zkušenost

• Citovat
  • Upravit
541
4.5.25 13:23
Údaje s pokynem pro platbu jsi dostala, takže jsi to měla normálně zaplatit a napsat mail, že se omlouváš a neřešit nějakou splatnost. Ono to je totiž mnohem lepší, než dělat mrtvýho brouka a nekomunikovat a vymlouvat se na to, že ti nevzali telefon. Jestli to předali agentuře, tak ta si to nechá vyhnít, protože tam budeš nejspíš mít nějaký penále z prodlevy a z blbý stovky může být trochu víc. A je mi to líto, že to musím napsat, ale dobře ti tak. Máme eshop a kvůli takovým jako ty jsme dobírku před lety zrušili, lidi maj kecy, že musíme být podvodníci, když nenabízíme dobírku, ale to je mi fuk, protože platit dopravu i za těch pár nevyzvednutých balíčků je vopruz. Někteří dopravci maj v podmínkách, že účtujou dopravu i za vrácený balíky, takže to je mnohdy 2× doprava za někoho, kdo je nesolidní, línej a neschopnej komunikace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
4.5.25 17:01
@smile_xxx píše: Více

No, některé prodloužit nejdou… a jinak naposledy se mi pokazilo auto, když jsem s dětmi spěchala očkování - minulý týden, takže zas až tak nereálný to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.5.25 17:03

ne, nestalo, nejsem socka a objednavam si jen veci, ktere mohu zaplatit. a ano, eshop po tobe muze doberecne zaplatit a dle podminek, ktere jiste na webu ma, ma na to plne pravo. a doufam, ze toho vyuzije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.5.25 17:05

proc o tom zase zakladas diskusi? co si myslis, ze se tu dozvis noveho? ty asi nebudes moc ostra pastelka v penale, ze. "kdyz bych napsala email tak se bojim ze se mi neozvou, " to jsi vymyslela sama? co treba pouzit mozek a rici si, ze kdyz by to slo pravni cestou, budes mit ten email na svoji obhajobu, ze jsi se s nima zkousela spojit a vec napravit :zed:… nemas deti, ze ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
4.5.25 17:09

@smile_xxx To já přece nijak nerozporuju… Na druhou stranu, už x-krát se mi stalo, že mi maily skončily ve spamu, takže bych z mailové upomínky nedělala nějakou svátost, stejně ji musí poslat poštou, pokud chtějí něco vymáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat