Poštovné za dobírku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ona ti ta dobírka přišla od někoho z emimina, že to řešíš tady…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro chtela jsem se zeptat na to, zda se to nekomu stalo. Na e miminu se resi vsechno mozny
- Citovat
- Upravit
@smile_xxx ano udělala, volala jsem několikrát. Nezbývá asi nic jiného než napsal email
- Citovat
- Upravit
Ale vyřeší se to až v devátá diskusi založené na stejné téma…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx chci, ale bojím se že nebudou komunikovat. Nikdo to tam nezvedá a podle recenzí nekomunikuji
Ja jim je pošlu i tak když nebudou komunikovat
Ale jak psali ostatní. Oni by mi museli poslat nějakou upomínku jinak než emailem a nic takového mi nepřišlo. Ale nemění to nic na tom že jim ty peníze pošlu, radši pisu predem ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale houbeles, jen se třeseš, že by z toho mohl být nějaký průšvih - navýšení částky atd. Jinak bys to vůbec neřešila.
Normální slušný člověk by po přečtení mailu rovnou odpověděl: „Moc se omlouvám, zprávu jsem přehlédla, obratem posílám zmiňovanou část na Váš účet.“ Ale vlastně ne, slušný člověk by si objednanou zásilku vyzvedl a v případě, že by nemohl, by s obchodem komunikoval.
Dobře tak podobným vykukům, že se jim to dvoje poštovné účtuje. Je to hnus, v podstatě někoho okradeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx vysvětlím
Jde o to ze jelikož jim napíšu a připomenu to, tak to treba předají někomu a za několik let se ozvou s penále. Ikdyz jsem to chtěla řešit ted
- Citovat
- Upravit
Upomínku za náklady za nevyzvednutou objednávku ti můžou poslat pouze jen emailem, pokud v OP není dohodnuto jinak, není to formální výzva jako předžalobní, která do poštovní schránky doporučeně přijít musí. Takže můžou poslat jen email a tvoje mínus je, že do něj nekoukáš. Jakýkoliv email může spadnout do spamu (nastavení klienta atd.), takže je tvůj problém, že do těch složek nekoukáš. Nebojíš se, že nebudou komunikovat oni, ale bojíš se, co z toho můžeš asi tak mít. Zatím mi z toho vychází, že komunikovali, upozornili tě na to (nejspíš ti jen pohrozili, že se jim tohle nelíbí a pokud nezaplatíš, předají to agentuře, co vymáhá tyhle pohledávky), že sis nevyzvedla svojí objednávku. Takže mi z toho vychází pořád to samý: 1. zaplatíš, napíšeš email, že se omlouváš. 2. budeš zakládat další diskuze tady a čekat, až ti někdo napíše, že se na to máš vykašlat, že to ten někdo tady občas udělá a nic z toho nikdy nebylo. Si vyber.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@swat nemyslím si, že každý kouká do spamu
uz jsem tu psala, ze jim napisu ![]()
- Citovat
- Upravit
Kecáš, spam se obvykle v nějakých intervalech automaticky maže.. Zrovna jako kecáš, žes tam xkrát volala, Prd a vořech. Napsat mail nechceš, protože se nechceš připomenout, aby Ti to nenapařili. Jednoduše doufáš, že se na to zapomnělo, ale máš i trochu strach, proto ty diskuze. Čekáš od nich max. to, že ti tu lidi budou psát, že se nestane nic a máš to hodit za hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx ja si ty upomínky NEVŠIMLA, nečetla jsem ty emaily a ted jsem je třídila a narazila jsem na to a proto to řeším ted