Peníze nejsou všechno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.11 08:04

do děcich domovu posíla hračky oblečení do armády spasy tak samo ja bych chtěla zajit někam na kafčo ale bohužel to prostě nejde nemám tady kamaradky ja nechci aby dcera byla sobec dělám právě opak moc vám děkuju za radu a holky nemyslete si že se tím chlubím to ne mě to vyloženě ser… opravdu hodně no válí se mi doma novorozenecka kombinézka kterou malá neměla vubec nasobě jenže dcerka se do ní nevešla a tak mileží ve skříni dávala jsem inzeraty že daruju oblečení jenže to co dám prič to se mi v novém vrátí jsem prostě ve zlate kleci nežiju jen přežívam fakt

• Citovat
  • Upravit
594
31.8.11 08:06

Dobré ráno, nemyslím si, že člověk který už od mala má všechno bude automaticky „spratek neschopný samostatného života“.
Pokud dcerku Ty a Tvůj muž dobře vychováte a ukážete životní priority jako je láska a rodina, tak je přeci úplně jedno jestli má boty za stovku nebo sto tisíc.
Ber to tak, že se manžel taky musel hodně nadřít, pokud vlastní prosperující firmu v zahraničí, nejspíš si je i vědom toho, že mu kvůli tomu nezbývá tolik času na rodinu, kolik by chtěl. Snaží se to vynahradit alespoň takhle.
Já bych v tom ale problém neviděla. Ať si tatínek dcerušku „rozmazluje“ a Ty se postarej o tom, aby znala životní hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
ivule18 píše:
Ono zas není dobré být zadlužený,ale my jsme mladí a nemáme našetřeno,tak jsme museli si pujčit.Já abych ti pravdu řekla,je to těžké být bez peněz a na opak.Je pravda,měla by sis dupnout,a vysvětlit mu následky.A podle mě nejsi zbohatla fifinka,není nad to si zajít s kamarádkou na kafe nebo do parku s dcerou,asi by mě to chybělo.

ani nevíš jak mi to zchazi uplne hodně moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
ivule18 píše:
Ono zas není dobré být zadlužený,ale my jsme mladí a nemáme našetřeno,tak jsme museli si pujčit.Já abych ti pravdu řekla,je to těžké být bez peněz a na opak.Je pravda,měla by sis dupnout,a vysvětlit mu následky.A podle mě nejsi zbohatla fifinka,není nad to si zajít s kamarádkou na kafe nebo do parku s dcerou,asi by mě to chybělo.

ani nevíš jak mi to zchazi uplne hodně moc

• Citovat
  • Upravit
20557
31.8.11 08:09

Když se ti to nelíbí, tak od něho odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 08:12

on takovej nikdy nebyl nikdy tohle nedelal az poslednich par mesicu co se mala narodila to zacalo ano tchyni jsem rekla ze ja si svatbu zaridim sama a jeji odpoved ja jsem chtela jen pomoc neříkam že si neumim dupnout ale holky je to docela tězke protoze když mu něco řeknu hned má na to pohotovou odpověd že prej to nemyslí zle ja mu říkala že to chci tak a tak ano na tejden to tak fungovalo ale pak se to stejne vratilo do strych koleji ale diky za rady ty co jsem ješte nevyskoušela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.11 08:14
peggy.sl píše:

nemam kam jit ale nemužu jen tak odejít neakej cit tam ještě je

• Citovat
  • Upravit
5misa6
31.8.11 08:17

Ale kdyby jsi měla dobrou kamarádku,tak by tě neodcuzova,mám kamarádku která už přišla do hotového,nemusela nic zařizovat atd atd.Prostě je sobec.Já jsem ji řekla o naší situaci s dluhama,a ona mi řekla:Já to neznám jaké to je dělat rukama,a nevím co je šetřit každou korunu,takový člověk mi nesahá ani po kotníky.A podle tvého výkladu taková nejsi.

• Citovat
  • Upravit
13046
31.8.11 08:18

peníze nejsou všechno

ahoj holky, píču anonimně protože

promiň ale tohle mě pobavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bez reg.
31.8.11 08:21

Jen jedno. Nechceš se cítit neschopná, že máš všechno na co si vzpomeneš bez vlastního přičinění. A svatbu Ti chystá tchýně a takovou jakou nechceš. Vezmi to do svých rukou a zorganizuj si sama svatbu jakou chceš Ty!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.11 08:21
ivule18 píše:
Ale kdyby jsi měla dobrou kamarádku,tak by tě neodcuzova,mám kamarádku která už přišla do hotového,nemusela nic zařizovat atd atd.Prostě je sobec.Já jsem ji řekla o naší situaci s dluhama,a ona mi řekla:Já to neznám jaké to je dělat rukama,a nevím co je šetřit každou korunu,takový člověk mi nesahá ani po kotníky.A podle tvého výkladu taková nejsi.
to ti fakt rekla jo teda tak to je ale sobec s velkim S no ja bych tohle nikdy nerekla ano taky jsem prisla do hotoveho nemusim nic delat ale tohle bych vzivote nerekla jde vydet jak je zhičkana
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
31.8.11 08:22
peggy.sl píše:
°Jo,to je fakt,co by jiná za to dala :think: ,mě přijde,že ty máš problém,protože žádný nemáš,a nevím proč ti vadí,že dceři dopřává,kdyby nechtěl pustit ani na chleba,to by byl teprve problém.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.11 08:22
Gabrielaaa píše:
peníze nejsou všechno

mě taky jak sem to tam dala :-P

• Citovat
  • Upravit
594
31.8.11 08:23
Nezlob se na mě, ale v tom případě soudíš člověka za základě toho, kolik má peněz. To že někdo řekne, že nemusí obracet korunu a nemá dluhy ještě proboha neznamená, že je to vyvrhel.
ivule18 píše:
Ale kdyby jsi měla dobrou kamarádku,tak by tě neodcuzova,mám kamarádku která už přišla do hotového,nemusela nic zařizovat atd atd.Prostě je sobec.Já jsem ji řekla o naší situaci s dluhama,a ona mi řekla:Já to neznám jaké to je dělat rukama,a nevím co je šetřit každou korunu,takový člověk mi nesahá ani po kotníky.A podle tvého výkladu taková nejsi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
31.8.11 08:24
:palec:
Anonymní píše:
Gabrielaaa píše:
peníze nejsou všechno

mě taky jak sem to tam dala :-P