Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Musím jen a jen souhlasit.
Pokud někdo vydělává a tvrdě na to dřel, tak ať si to užívá jak uzná za vhodné.
dada1511 píše:peggy.sl píše:°Jo,to je fakt,co by jiná za to dala
Když se ti to nelíbí, tak od něho odejdi.,mě přijde,že ty máš problém,protože žádný nemáš,a nevím proč ti vadí,že dceři dopřává,kdyby nechtěl pustit ani na chleba,to by byl teprve problém.
Anonymní píše:…tak odejdi,když je to tak strašný životdada1511 píše:prej nemam zadny problem ty by jsi zila takovej zivot kdyby te nenaplnoval tak jak chces typeggy.sl píše:°Jo,to je fakt,co by jiná za to dala
Když se ti to nelíbí, tak od něho odejdi.,mě přijde,že ty máš problém,protože žádný nemáš,a nevím proč ti vadí,že dceři dopřává,kdyby nechtěl pustit ani na chleba,to by byl teprve problém.
Věř mi,že když odejdeš,a budeš matka samoživitelka,budeš muset!!!!!!!!!!! počítat každou korunu,a bude tě to tedy naplňovat.
ale já neříkam že nechci aby daval male to co ji dava to me tolik nestve jen jsem na zacatku psala ze to nechci uplne tak jak to chce on ze chci na tom mit taky neakj podil nektere penize si schovavam nikdy totiz nevim co se stane ale proste chci aby jsem se vedle neho citila normalne a ne zbytecna tak to myslim on to zacal trosku vice prehanet ve vsem ja nechci aby dceri nalinkoval zivot toho se bojim za 14 dni ma dojet domu tak si snim o tom popovidam ale nevim proste jak na to mam jit vim ze me miluje a ja miluju ho ddava me i dcerce to nejlepsi ale ja jsem s pomerne normalni rodiny jako kazdy jiny a najednou jsem spadla tady do toho chtela bych normalne zit jezdit na vilety resit normalni problemy nerikam ze si toho nevazim to co pro nas dela vaazim si toho a moc ale ceho je moc toho je priliž
No jako na jednu stranu to chápu, na druhou nechápu, proč vyžaduješ kupování hadrů u vjetví. Pokud ti pěníze přebývají, tak si je šetři, udělej si radost, pošli je na charitu.
Dítě vychováváte oba, on asi kompenzuje to, že s vámi není. Musíš sama prosadit svůj názor, takhle se mi zdá, že prostě jen děláš to, co ti jeho rodina a on řekne.
Jinak, já bych si tvojí situaci ráda zkusila, aspoň na měsíc, sice netrpím nouzí, ale peníze si hlídat musím. Aby mě třeba netrápilo, kolik utratím za hadry a jaké boty si můžu koupit ![]()
zakladatelko,
myslím, že problém není v penězích nebo v lidech kolem, ale v tobě - jsi nesamostatná a nerozhodná, možná je pro tebe i pohodlnější nechat s sebou takhle okolím vláčet. Nemyslíš, že ostatní (tchyně, přítel) berou iniciativu do svých rukou, protože prostě působíš v životě nerozhodně?
Pracovala jsi někdy? Dokázala jsi něco sama? Nebo si jen užíváš výhod druhých (na které si stěžuješ)? Řekla bych, že by to chtělo si víc prosazovat vlastní názor (máš-li nějaký), a to důsledně, trpělivě a slušně.
Přestaň fňukat nad tím, že dostáváš hodně peněz a přitom chceš málo. Ono se ti to může i splnit…
Pokud tě to tíží, zkus si o tom promluvit s přítelem. Má pravdu v tom, že kvalitní věci se lépe nosí/používají, proč vyhazovat peníze za šmejdy, které se rozpadnou. Myslím, že ti zoufale chybí přátele, problém nevidím v penězích. Zkus sehnat hlídání a chodit na nějaké kurzy - salsy, jógy, meditace, focení - cokoliv co tě bude bavit, tam poznáš nové lidi.
Ahojky anonymko hodně dobře ti to napsala LucieB84.
Požádala bych ho že bych chtěla jet s ním do Francie aby mi ukázal firmu jeho přátele kde bydlí kde chodí na obědy a tak a pak bych mu u večeře řekla že jsem moc ráda co pro nás dělá a že jsem pyšná že má takovou firmu atd.a že ho moc miluješ a pokud chceme na vše spomínat s láskou tak si svatbu musíme udělat podle svého abychom to byla ta naše nej svatba s lásky.Svatbu si můžete udělat i ve Francii zkus mu to navrhnout sama možná že ho překvapíš.Člověk který žije na vysoké noze to nemá lehké ma firmu a okolo sebe plno boháču a on si neumí poradit se situaci nekoupít nic levného(značkového)tak ho přitom nech a až si ho vezmeš tak penízky šetři možná i mu budou časem vhod.A na rozchod nemyslí to je blbost pokus se s tím poprat vždyť tě nebije a atd. malá by přišla jen o tátu a ty by si byla smutná.Pokud vám vše klape tak zkus být ty ta silná.Když chce tak žít tak si to s ním užívej jen tak budete oba spokojení a možná že nakonec bude vyhovovat i tobě,chce to hodně být spolu o samotě a mluvit mluvit a mluvit.Lidi co mají hodně tak jsou paličati a stojí si za svým a tak musíš najít kde ho zlomíš.Přeji hodně úspěchu. ![]()
gsimča: také s Tebou souhlasím, s tou cestou do Francie výborný nápad. Jen mě ještě napadlo, jak zakladatelka psala, že zde už žádnou rodinu nemá, proč se neodstěhují do Francie a sem ať jezdí na prázdniny.
A tak přestaň být holkou do nepohody a začni být dámou v pohodě… ![]()
Taky by mě zajímalo odkud je na emimi je hodně žen co hledají kamarádky na procházky atd.
Ja ti nevim,me by teda to,ze by chlap dopraval svym detem i me spise imponovalo,nalezite bych mu to oplacela..hele podivej se na maminky,co se na ne jejich tatinkove vys..a kolikrat musi pocitat jestli koupit pet rohliku nebo deset,a to myslim smmrtelne vazne…a kddyz se ti tak styska po vietnamcivh tak sup sup,a kup si tam hadry pro sebe no.ja osobne bych byla stastna za to ze nemusim pocitat kazdou kacku,a muzu svemu diteti doprat,vis co je to byt bez penez?a propo muj bankovni ucet,take breci prazdnotou
to byl vtip
najdi si kamaradku,a uzivej zivota a ditete ![]()
dvě strany ![]()
Buď si jen užívá a chlubí se před druhýma a vzít si tě chce jen tak aby měl bezstarostrný život-zasype tě penězi,vše ti koupi a maluje modré z nebe a svatba jen na oko aby se chlubil jak velkou ji měl.
A nebo si užívá a tebe nadevše miluje a chce vám ve své nepřítomnosti vynahradit jeho nepřítomnost,ale citové situace by měl řešit milostně a s tebou myslím svatbu,dovolenou atd.Kdyby to tak nebylo tak bych si myslela že mám doma stroj na peníze.
promiň že to tak píšu,ale nějak mi to začalo více šrotit v hlavě a jsou věci co by měl on sám rozeznat.
prej nemam zadny problem ty by jsi zila takovej zivot kdyby te nenaplnoval tak jak chces ty