Peníze od prarodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140240
11.9.15 23:26
@Ája 312 píše:
@mojmira díky za tip zkusím to ale Děda už má rád to svoje pohodlí

u nás to bylo také tak, stačil týden a spokojenost velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.9.15 12:29
@Ája 312 píše:
@mojmira no, nikam by nejeli, dávám jim normálně dárky k vánocům k narozkám atd… babičce jsem naposledy nechala udělat od zlatnice přívěšek,,na míru,, :D :D

Omlouvám se - chyba lávky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.9.15 12:35

@Ája 312 To je jednoduchý. Založ s nějaký účet u „levné“ banky a když si babi dá tisícovku, prostě tam tisícovku pošli ze svého (abys neplatila za vkládání). A když se dostane babi s dědou do problémů a budou třeba potřebovat opravit kotel, přispěcháš se svými „úsporami“.

Jinak, jak někdo psal, asi jsou osamělí a myslí si, že ty prachy tě budou motivovat k návštěvám. Možná by pomohlo trochu jim polichotit „babi, nikde se tak dobře nenajím jako u tebe“, „dědo, s tebou se úžasně povídá“. Aby měli pocit, že tam nechodíš z musu.

Jsi hodná vnučka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
12.9.15 13:04

Nečetla jsem všechno, tak možná budu opakovat, co už někdo napsal, ale můžeš si domů pořídit krabici, kam všechny ty peníze budeš dávat, a časem je použít třeba když prarodiče budou něco nákladnějšího potřebovat. Nebo třeba můžeš za rok říct hele babi, já dávám ty peníze stranou, v tuhle chvíli je tam XXX Kč, kdybyste je potřebovali, tak jsou vám k dispozici. Třeba by se i jim rozsvítilo, kolik peněz jim vlastně odtéká jinam.. anebo ne, to je taky v pořádku. Jen že bys ty peníze fyzicky převzala, ale fakticky by byly prarodičům k dispozici, kdykoli by je potřebovali, takže bys jim dělala takového řekněme správce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
12.9.15 15:48
@Ája 312 píše:
@Chytrak asi jsi to nepochopil. Kdo nezažije neví…

Pochopil jsem tě moc dobře, spíš ty nechápeš co jsem chtěl říct. Vůbec totiž nevíš co jsou problémy. ;)
Prostě máš s tím obrovské trápení a potřebovala jsi když ne politovat, tak se s tím vypsat. Chápu tě moc dobře, neboj, ale já neřeším podobné ptákoviny na netu. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
20.9.15 07:03

Za malo, at vam to funguje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie