Peníze v dománosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
8.12.13 17:52

Mně to přijde málo. Ale jak píšou holky, musíte vy vědět, jak nákladný život máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 17:54

No je to hodně málo, ale záleží na Vás, zase když nemáte auto apod, tak si myslím že to dáte v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
8.12.13 17:57

@Sněhurka a nelinka my teď máme příjmy jako oni, platíme 11 byt, 1000 net a mobily, 6000 jídlo, 1500 mlíko+plíny+drogérie prcek a to je všechno. Půjčky nemáme, auto nemáme, naučili jsme se šetřit a je to v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 18:16

Jsem ráda, že se to zvládnou prostě dá :) Jsem, tak nějak od přírody skromnej člověk. Dřív jsem se moc uskromnovat nemusela, ale stejně sem pořád setřila a přisla mi hloupost vyhazovat peníze, za veci co se mi sice líbí, ale dají se sehnat i levněji. Uskromnit se přítel bude muset stoprocentně, protože jinak bych ho musela nakopat do zadku :pocitac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1006
8.12.13 18:26

Já mam 9 tis rodičák, přítel 13 tis plat.

Nájem 8000,–
půjčka na auto 3500,–
Net 400,–
Paušály 600- 1000,– ( když přítel volá do zahraničí )

22 000,– celkem - cca 13 000,– mesicní náklady, které už nijak nezkrouhnu.
Máme 9000,– na mesíc.

Jsme dva dospelý a 8 mesiční mimčo.

žijem, neumřeli sme :mavam:

P. s : ale je pravda, ze jsem musela zrusit vsechny pripojisteni, pojistky, sporeni.
Pac jinak bychom vazne jedli hlínu :D
Já byla celý těhu na neschopence, takže ani nebylo kde dělat rezervy.
Měli sme příjem ještě míň, a zvládla jsem sehnat i výbavu na malýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 19:01

@patricie2014 Přesně tak, raději nebudu zmiňovat jaký máme rozpočet my, protože to by asi někteří nepobrali, ale naše malá nestrádá a ani nebude je to jen o tom, omezit své vlastní potřeby..

• Citovat
  • Upravit
1685
8.12.13 19:25

To vam po zaplaceni bytu bude zbyvat 14600 na vsechno ostatní? šmarjá zenska kolik bys chtela? :D to je dostacujicí :palec: je potreba to rozvrhnout a hotovka. Jeste usetrite na dovcu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 19:39

@zizalkaaa No já nic, práve si myslim, že to stačí. To přítel malinko začal šílet( upřímně kdyby nekdo videl ty jeho každodenní nákupy :roll: ) Radsi si už pro všechno chodim sama, když mužu. Protože vec co stojí 30kč, tak on je schopnej sehnat za 2 stovky a jak to dela to nevím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1685
8.12.13 21:33
@Anonymní píše:
@zizalkaaa No já nic, práve si myslim, že to stačí. To přítel malinko začal šílet( upřímně kdyby nekdo videl ty jeho každodenní nákupy :roll: ) Radsi si už pro všechno chodim sama, když mužu. Protože vec co stojí 30kč, tak on je schopnej sehnat za 2 stovky a jak to dela to nevím :mrgreen:

ja to znam kdyz jdu nakupovat s nim je to strasne. rikam mu, doma vsechno mame koupime jen rohliky…hm to urcite kdyz jdu s nim :cert: nevim, jestli si to ti chlapy neuvedomuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.13 16:23

Pritel bere 17000 + ja rodicak 7100. Naklady na bydleni, slozenky a dluhy z dob minulych +/- 18000. A zijem. Neni na rozhazovani, ale da st to zvladnout :-)

AK

• Citovat
  • Upravit
33916
9.12.13 16:33

Mě to přijde málo pokud nemáte nějaké rezervy. Žít z výplaty do výplaty jde pokud nepřijdou nečekané výdaje což je pak velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.12.13 16:41
@Anonymní píše:
@zizalkaaa No já nic, práve si myslim, že to stačí. To přítel malinko začal šílet( upřímně kdyby nekdo videl ty jeho každodenní nákupy :roll: ) Radsi si už pro všechno chodim sama, když mužu. Protože vec co stojí 30kč, tak on je schopnej sehnat za 2 stovky a jak to dela to nevím :mrgreen:

tak u vás je spíš problém přítelovo vyhazování peněz než to, že byste měli špatný příjem, že? :think: A co k tomu řekl? On jen šílí, že budete mít málo, nebo je taky schopný se zamyslet nad tím, že utrácí za kraviny?? A hlavně, je ochoten se toho vzdát? :roll: Jedna věc je, že by měl, druhá jestli vůbec chce a dokáže to…
Jinak, co se týče těch nákupů, tak můj je to samé. Minule jsem ho poslala pro 3 papriky, 4 mléka, nějakou šunku a pečivo. Přišel domů, měl tam navíc nějaké brambůrky a čokošku a jen nechápavě kroutil hlavou, že platil 450 kaček! 8o Jsem málem odpadla :lol: Prý nevěděl jaké, tak vzal od všeho to nejdražší :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný