Peníze za sex?

Anonymka89
5.11.17 14:48

Penize za s.ex?

Ahojy holky, mam dotaz.
Ja jsem nejakou dobu sama, pritele nemam. Ted jsem dostala od jednoho kluka nabidku, jestli bych mu nevypomohla s jeho potrebami za penize… ja teda nikdy s zadnym klukem takle nesla pokud sme spolu nechodili… jenze ted nikoho nemam a penize by se mi sikly.. jen se bojim jak bych pak sama pred sebou vypadala… nemate nektera zkusenost? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.11.17 14:50

Jak by jsi měla asi vypadat?…Tak jako každá co jde za peníze :D :D :D :D takže jako ku.va… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.17 14:51

Jo a peníze se dají sehnat i jinak než tak že někomu roztáhneš nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
5.11.17 14:52

Na druhou stranu to ma vyhodu - dostanes se na uplne dno a od toho, jak je znamo, se da odrazit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.17 14:54

Někdo na to žaludek má, někdo ne, to musíš vědět ty, my ti s tím nepomůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.11.17 14:59

Nikdy bych do toho nešla

Příspěvek upraven 16.12.24 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
5.11.17 14:59

Tak ono dost záleží na tom, k čemu by se ti ty peníze sikly. Já osobně bych třeba samozivitelku, která musí platit něco nadstandardniho kolem dítěte a nemá jinou možnost, neodsoudila. Zkrátka svět není vždycky růžovoučký.
Pokud ti ale jde o to nakoupit si blbosti, na které teď nemáš, tak to je potom ku*veni se bez přidané hodnoty a myslím, že si to člověk může odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
5.11.17 15:01

Tohle je jen a jen tvoje věc. Takže jak se budeš cítit, ti tu nikdo neřekne. Myslím, že příspěvek nade mnou je takový realistický a nedělám si iluze, že to tak nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka89
5.11.17 15:02

.

Příspěvek upraven 24.02.19 v 08:50

• Citovat
  • Upravit
20767
5.11.17 15:09

Taky si ale uvědom, že se to může celkem snadno provalit, takže se zamysli nad tím, jestli ti ty peníze stojí za to, že to bude vědět tvoje rodina, tvoji blízcí a že třeba budeš těžce hledat partnera, který to zkousne. Tyhle věci se šíří jako mor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 15:14

Nevidím na tom nic špatneho, pokud na sobě nenechas chlapy střídat jako v bordelu…jde o vzajemnou dohodu dvou lidí…a pro ostatní, ne, nedelala jsem to nikdy…funguje to tak i v mnoha manželství, žena se má dobre když neodpira manželovi potřeby…neříkám že všechna, ale mnoho určitě…zdravotní testy a ochrana ve tvem případě samozřejmostí…a teď prosim kdo je bez viny mě může začít kamenovat :D

• Citovat
  • Upravit
30556
5.11.17 15:21

Hele spousta zen je s chlapem kvůli autu, bydlení, kabelkam…ono je společenskspolečensky přijatelnější í kdyz ve své podstatě je to to samé :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
5.11.17 15:22

Jestli chceš mít pověst lehké děvy, tak vzhůru do toho. Nechápu, jak o tom můžeš jen uvažovat 8o. Jestli potřebuješ peníze, tak si najdi práci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.17 15:24
@catherine100 píše:
Hele spousta zen je s chlapem kvůli autu, bydlení, kabelkam…ono je společenskspolečensky přijatelnější í kdyz ve své podstatě je to to samé :jazyk: :mrgreen:

Je pravda, že zrovna tady je spousta prodejných žen, takže mě překvapuje to nepochopení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.11.17 15:24
@Anonymní píše:
Ahojy holky, mam dotaz.
Ja jsem nejakou dobu sama, pritele nemam. Ted jsem dostala od jednoho kluka nabidku, jestli bych mu nevypomohla s jeho potrebami za penize… ja teda nikdy s zadnym klukem takle nesla pokud sme spolu nechodili… jenze ted nikoho nemam a penize by se mi sikly.. jen se bojim jak bych pak sama pred sebou vypadala… nemate nektera zkusenost? :oops:

šl*pka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová