Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak by jsi měla asi vypadat?…Tak jako každá co jde za peníze
takže jako ku.va… ![]()
Jo a peníze se dají sehnat i jinak než tak že někomu roztáhneš nohy.
Na druhou stranu to ma vyhodu - dostanes se na uplne dno a od toho, jak je znamo, se da odrazit ![]()
Někdo na to žaludek má, někdo ne, to musíš vědět ty, my ti s tím nepomůžeme.
Tak ono dost záleží na tom, k čemu by se ti ty peníze sikly. Já osobně bych třeba samozivitelku, která musí platit něco nadstandardniho kolem dítěte a nemá jinou možnost, neodsoudila. Zkrátka svět není vždycky růžovoučký.
Pokud ti ale jde o to nakoupit si blbosti, na které teď nemáš, tak to je potom ku*veni se bez přidané hodnoty a myslím, že si to člověk může odpustit.
Tohle je jen a jen tvoje věc. Takže jak se budeš cítit, ti tu nikdo neřekne. Myslím, že příspěvek nade mnou je takový realistický a nedělám si iluze, že to tak nechodí.
Taky si ale uvědom, že se to může celkem snadno provalit, takže se zamysli nad tím, jestli ti ty peníze stojí za to, že to bude vědět tvoje rodina, tvoji blízcí a že třeba budeš těžce hledat partnera, který to zkousne. Tyhle věci se šíří jako mor…
Nevidím na tom nic špatneho, pokud na sobě nenechas chlapy střídat jako v bordelu…jde o vzajemnou dohodu dvou lidí…a pro ostatní, ne, nedelala jsem to nikdy…funguje to tak i v mnoha manželství, žena se má dobre když neodpira manželovi potřeby…neříkám že všechna, ale mnoho určitě…zdravotní testy a ochrana ve tvem případě samozřejmostí…a teď prosim kdo je bez viny mě může začít kamenovat ![]()
Hele spousta zen je s chlapem kvůli autu, bydlení, kabelkam…ono je společenskspolečensky přijatelnější í kdyz ve své podstatě je to to samé
![]()
Jestli chceš mít pověst lehké děvy, tak vzhůru do toho. Nechápu, jak o tom můžeš jen uvažovat
. Jestli potřebuješ peníze, tak si najdi práci, ne?
@catherine100 píše:
Hele spousta zen je s chlapem kvůli autu, bydlení, kabelkam…ono je společenskspolečensky přijatelnější í kdyz ve své podstatě je to to samé![]()
Je pravda, že zrovna tady je spousta prodejných žen, takže mě překvapuje to nepochopení ![]()
@Anonymní píše:
Ahojy holky, mam dotaz.
Ja jsem nejakou dobu sama, pritele nemam. Ted jsem dostala od jednoho kluka nabidku, jestli bych mu nevypomohla s jeho potrebami za penize… ja teda nikdy s zadnym klukem takle nesla pokud sme spolu nechodili… jenze ted nikoho nemam a penize by se mi sikly.. jen se bojim jak bych pak sama pred sebou vypadala… nemate nektera zkusenost?
šl*pka
Ahojy holky, mam dotaz.
Ja jsem nejakou dobu sama, pritele nemam. Ted jsem dostala od jednoho kluka nabidku, jestli bych mu nevypomohla s jeho potrebami za penize… ja teda nikdy s zadnym klukem takle nesla pokud sme spolu nechodili… jenze ted nikoho nemam a penize by se mi sikly.. jen se bojim jak bych pak sama pred sebou vypadala… nemate nektera zkusenost?