Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potrebuju asi jen ujisteni, ze to casem prejde a bude dobry:-) jezdim aktivne autem cca 3 mesice. Mam jizdy, kdy vse uplne v pohode a potom jizdy, kdy mne to pri rozjizdeni behem dne chcipne i 3krat,4 krat:-( mam pocit, ze jak zacnu moc premyslet nad tim ktery pedal kdy zmacknout, zacne prache etudy chcipani… kdyz to delam automaticky, nestane se to… vyjezdim se z toho?:-) diky za povzbuzeni:-)
@Flora1 u zname toto vyresil automat
i ja.si ho moc chvalim ![]()
@Flora1 po 3mesicich za volantem jsem to už neměla, ale jo, vyjezdíš se.
No bude to asi zacatecnickou nervozitou:-) uvedomuji si, ze kdyz za mnou nekdo stoji, tak mne to chcipne… kdyz ne, tak si nevybavuji kdy naposled se mi to stalo:-) budu doufat, ze to prejde jezdenim:-) zrovna rano do prace jsem si chvalila, jak mi to nechciplo a ze uz to docel jde… tak po ceste h prace mi to chciplo 3 krat
s pritelem to rozebirat nemuzu, nechape jak mi to muze chcipnout????
Urcite vyjezdis. Nedavno jsem jela taxikem a taky mu to chciplo pri rozjezdu. A u taxikaru clovek tak nejak predpoklada, ze je vyjezdenej ![]()
Jo automat je az krajni reseni, rada bych to zvladla i s manualem ![]()
@KalamityJohn
Diky za povzbuzeni:-) vzdycky mne to silene nastve, prijdu si pak totalne neschopna:-) pritom teoreticky to vim jak na to a prakticky defakto taky… jen se nesmim zamyslet a premyslet kdy co jak????
@Flora1 jezdím cca od března a zrovna dnes mi to taky chcíplo - ale naučila jsem se perfektně rychle znovu nastartovat ![]()
@Flora1 v klidu, já když jsem nervózní a mám jiné auto, stane se mi to i po 9 letech
. A to jsem opravdu slušný řidič ( i se tím živím)
@Flora1 tak dávej proste vic plynu. Auto ti chcipne kdyz nemá na co jet. Maximálně to trosku zarve, trosku ohoblujes spojku, ale porad lepší nez zůstat trčet v křižovatce ![]()