Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyc sice doma nemam, ale na pole dance jsem chodila, tak jen poznatky:
Já taky slyšela, že je to hodně posilování. Taky o tom teď uvažuju, ale asi to bude spíš na zpevnění než vyloženě na hubnutí ![]()
Nějaké zkušenosti, jakou tyč na doma? ![]()
Pole dance je vyborny na posileni, na tvarovani svalu, na hubnuti ani tak ne, pokud k tomu neupravis jidelnicek…plus by to chtelo nejaky cardio
a sama doma bych se do toho urcite nepoustela, chtelo by to alespon par lekci se zkusenou lektorkou, ktera ti poradi a ukaze, jak a kde se presne drzet…to zraneni je u tyce raz dva.
ale jinak je to krasnej sport ![]()
@SussiK
Kamarádka mi ukazovala modřiny a odřeniny. Skoro mě to odradilo. Ale i tak to vyzkouším =D
@Lady Crow odreniny nevim, ale modriny jsou jen ze zacatku, pak jak si zvyknes tak uz se delaji vyjimecne, urcite se tim nenech odradit ![]()
A tyc neporadim kterou, ale urcite se poradne informuj, moje sefova(vyucuje pole)si tenkrat v zacatcich koupila nejakou s*itku a porad se to s ni prevracelo
ale jsou i takove, ktere se daji slozit a zase rozlozit, nemusi byt napevno…a dobry jsou taky podlozky, adpon na zacatek, treba starou matraci, ty original na pole jsou celkem drahy ![]()
Pole dance je úžasný sport.. Je to pro každou postavu i váhu.. Já mám nadváhu a pole dance dělám asi 3 roky.. Nepřijde mi že se nějak hubne.. Osobně spíš přibírám:D no jako asi vás to zpevní to říká dost lidí.. koupit domů tyč tak po roku a půl.. Do té doby je to zbytečné:)
Ahoj
chci se zeptat na pole dance, má někdo doma tyč? Dá se to naučit sama doma? a taky jsem slyšela, že to je skvělé hubnutí.
je pravda, že mají ty tanečnice i vidět svaly
napište prosím vaše zkušenosti