Hubnutí pole dance doma

Denca14
31.10.17 17:54

Hubnutí pole dance doma

Ahoj :oops: chci se zeptat na pole dance, má někdo doma tyč? Dá se to naučit sama doma? a taky jsem slyšela, že to je skvělé hubnutí. :nevim: je pravda, že mají ty tanečnice i vidět svaly :lol: napište prosím vaše zkušenosti :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5236
31.10.17 19:46

Tyc sice doma nemam, ale na pole dance jsem chodila, tak jen poznatky:

• Zaplatila bych si kurz, protoze pole dance neni zase uplne jednoduchy a lektorka ti to dobre vysvetli, do obtiznejsich pozic ti dopomuze, nebo rekne, co delas spatne. Uprimne receno uz po par hodinach bych si na to jen tak sama netroufla - prece jen delat cviky s hlavou dolu a nevedet, jak na to, zavani slusnym padem s urazem.
  • Svaly jim videt jsou, protoze je to skvele posilovani. Ze by se u toho nejak extremne hublo, se rict neda (existuji i obezni tanecnice), ale kdyz upravis jidelnicek a budes na te tyci pravidelne posilovat, tak svaly porostou a budou videt. Paklize teda nemas moc velkou nadvahu. Nutno podotknout, ze vetsina profi tanecnic ma zaklady treba z gymnastiky nebo atletiky, takze jsou stihle od zacatku a na stihlem tele se svaly vyrysuji snadno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
1.11.17 10:52

Já taky slyšela, že je to hodně posilování. Taky o tom teď uvažuju, ale asi to bude spíš na zpevnění než vyloženě na hubnutí :think:
Nějaké zkušenosti, jakou tyč na doma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
2.11.17 01:21

Pole dance je vyborny na posileni, na tvarovani svalu, na hubnuti ani tak ne, pokud k tomu neupravis jidelnicek…plus by to chtelo nejaky cardio
a sama doma bych se do toho urcite nepoustela, chtelo by to alespon par lekci se zkusenou lektorkou, ktera ti poradi a ukaze, jak a kde se presne drzet…to zraneni je u tyce raz dva. ;) ale jinak je to krasnej sport :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.11.17 10:09

@SussiK
Kamarádka mi ukazovala modřiny a odřeniny. Skoro mě to odradilo. Ale i tak to vyzkouším =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
2.11.17 10:25

@Lady Crow odreniny nevim, ale modriny jsou jen ze zacatku, pak jak si zvyknes tak uz se delaji vyjimecne, urcite se tim nenech odradit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
2.11.17 10:29

A tyc neporadim kterou, ale urcite se poradne informuj, moje sefova(vyucuje pole)si tenkrat v zacatcich koupila nejakou s*itku a porad se to s ni prevracelo :lol: ale jsou i takove, ktere se daji slozit a zase rozlozit, nemusi byt napevno…a dobry jsou taky podlozky, adpon na zacatek, treba starou matraci, ty original na pole jsou celkem drahy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.18 09:28

Pole dance je úžasný sport.. Je to pro každou postavu i váhu.. Já mám nadváhu a pole dance dělám asi 3 roky.. Nepřijde mi že se nějak hubne.. Osobně spíš přibírám:D no jako asi vás to zpevní to říká dost lidí.. koupit domů tyč tak po roku a půl.. Do té doby je to zbytečné:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová