Penny nebo Albert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
537
3.11.18 14:34

@Fraulein : prý finančně nejlíp vychází Lidl, co to zkusit tam? Penny a Albert je to podobné. Mám pár známých v Lidlu ( předtím byli v Bille, Penny ) a prý se to nedá srovnávat. Jsou tam spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
3.11.18 14:38

@Sůvička80 chtěla jsem to tam zkusit ale vůbec by mi to nešlo s dojížděním večer po odpolední bych se neměla šanci dostat se domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
3.11.18 17:55

U nás lepší na peníze Penny - město 5 tis.obyv. Ale jinak to bude provozně stejné. Většina ženských přešlo z Alberta do Penny a v lepším případě pláchly z obchodu do fabriky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
3.11.18 17:59

Jinak v penny chodí na 4 ranní, v alberu až na 5:30. Odpolední v penny končí cca 22:30, při přeceňování i kolem půlnoci a déle. Pracuji v přidruženém obchodě u penny, my chodíme průběžně od 4 ráno - poslední přicházi v 5 ráno. A vedle už se taky kmitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.11.18 20:14

@AstraG no já to vstávání na 4 beru jako půl bidy ale hodně mi vadí že ten konec šichty je nejistý mám končit ranni v 13:00 a končím ve 14:00 v 15:00 no prostě jak se jim zrovna chce tak samo odpolední (neříkám když se to stane občas tak to člověk chápe ale ne když je to každou šichtu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.11.18 21:27

Záleží na vedení. Já se v práci v pohodě domluvím na směnách, vedoucí mi vyšla vstříc, abych stíhala školku/školu ráno i odpoledne, neb nemám jinou možnost. Víkend mám jednou za 14 dní, kdy nemám doma děti. Albert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.11.18 21:52

Uprimne, z blata do louze. Vyzkousela jsem albert i penny a oboji des a hruza, ale albert jeste horsi. Hruza prescasu zdarma, neustala buzerace za blbosti, nedostatek zamestnancu, o penezich ani nemluvim, to byla dalsi tragedie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
3.11.18 22:53

@Fraulein To je všude stejný, já mám taky končit ve 13:30 a nikdy tak nekončím, my se musíme i ptát, jetli už můžeme domů, neexistuje odejít po skončení šichty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.11.22 18:33

Lenka611

Utekla jsem s obchodu… měla jsem lidstva dost.. šla jsem do rod. fabricky ale málo peněz.. tak jsem si vyridila jinou za vic, jenže i při domluvě, že nemůžu dělat noční. Byly přesčasy do noci. Tak jsem týden v Penny a popravdě mám chuť utéct.. už jsem si opět vzpomněla proc jsem utekla… a popravdě útěk planuju co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.11.22 18:40

Kdybyste se, děvčata, lépe učily, mohly jste dělat na Hradě u Zemáka a chodit na devět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
28.11.22 21:46

@Dexempofederex co to je za stupidní komentář? Ne každý měl tu možnost nebo sociální zázemí, aby chápal ve třetí třídě, jak moc to je důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
29.11.22 06:03
@Ulrike píše:
@Dexempofederex co to je za stupidní komentář? Ne každý měl tu možnost nebo sociální zázemí, aby chápal ve třetí třídě, jak moc to je důležité.

Bylo to myšleno jako vtip. I když blbej, uznávám.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat