Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím
chci se zeptat, jestli v hračkářství Dráčik mají pěnové lehátko do vaničky? Byla jsem v Pompu a tam to neprodávali. Vůbec nevím kde to hledat…ví někdo jestli to tam mají nebo ne? Děkuji za odpověď ![]()
@Deňa1995 Lehátko není hračka…takže v hračkářství tezko…prodavaji ho v detskych obchodech a na internetu je toho mraky
Ja ho vzdy sehnala jen ns netu… vzadnym obchode pro deti, v drogerii, obchody typu kik, pepco, hypermarkety..nic
maji jen lehatka plastova nebo latkova..nakoupila jsem si pres net do zasoby, menim je dle potreby, tak 1× za mesic
Ja mela penove lehatko. NEDOPORUCUJU!
Schne to celou vecnost, i kdyz ho clovek poradne vyzdima a da na topeni. Ted si predstav, kolik se v tom mnozi bakterii. To je jako houba na nadobi, nedelej si iluze, ze miminko nema na sobe bakterie, kdyz nic jineho, umyvas mu prdelku a tyto bakterie se pak vesele mnozi ve vlhke pene lehatka.
A kdyz se to pred susenim snazis obzvlaste dukadne vyzdimat, tak se jenom o to rychleji zacne trhat, coz je dalsi duvod, proc je penove lehatko nanic. Nam se prorhlo behem par tydnu.
Zvazovala jsem nakup nahrady, ale nakonec jsem se na to vykvakla a zacala na dno vanicky pokladat cisty frote rucnik. Rucnik jsem po pouziti vyzdimala a vyprala s dalsim pradlem, takze byl pokazde cisty.
@Julinka 18 píše:
@Deňa1995 Lehátko není hračka…takže v hračkářství tezko…prodavaji ho v detskych obchodech a na internetu je toho mraky
Neřekla bych že těžko když na stránkách Pompo hračkářství to mají v nabídce
akorát zrovna nejsou skladem ![]()
@warita píše:
Ja mela penove lehatko. NEDOPORUCUJU!Schne to celou vecnost, i kdyz ho clovek poradne vyzdima a da na topeni. Ted si predstav, kolik se v tom mnozi bakterii. To je jako houba na nadobi, nedelej si iluze, ze miminko nema na sobe bakterie, kdyz nic jineho, umyvas mu prdelku a tyto bakterie se pak vesele mnozi ve vlhke pene lehatka.
A kdyz se to pred susenim snazis obzvlaste dukadne vyzdimat, tak se jenom o to rychleji zacne trhat, coz je dalsi duvod, proc je penove lehatko nanic. Nam se prorhlo behem par tydnu.
Zvazovala jsem nakup nahrady, ale nakonec jsem se na to vykvakla a zacala na dno vanicky pokladat cisty frote rucnik. Rucnik jsem po pouziti vyzdimala a vyprala s dalsim pradlem, takze byl pokazde cisty.
Teď jste mi dala brouka do hlavy
máte pravdu
@Deňa1995 Tak ono na eshopu to mit muzou, ale v klasické hrackarne jsem teda nikdy nic takoveho nevidela a ani by me nenapadlo tam tohle shanet
@Deňa1995 Tak ono na eshopu to mit muzou, ale v klasické hrackarne jsem teda nikdy nic takoveho nevidela a ani by me nenapadlo tam tohle shanet