Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ještě jsem zapomněla dát foto aby jste měli představu jaka to je vůbec postýlka tady přikládám foto..
Já sem měla doma postýlku, kočár, všechno nachystany a nic se nestalo.
@JancaS84 to je dobře že vše proběhlo v pořádku, my jsme právě docela hodně pověrčiva rodina no..
Doporučuji, aspon poskládat a zjistit, zda sedí..stalo se nám, že jsem objednala postýlku a nemohla jsem ji smontovat, protože jedna část tam byla opačně než měla být.. navíci debilně navrtané díry. Takže jsem se domlouvala, že tu část pošlu zpět a oni mi pošlou správnou
Mám podobný typ a není na tom co koumat. 2× bok, 2× čelo, 1× rošt a 12 ks kování.
Možná počet kování budeš mít jiný. U postýlky musí být návod, tak to zkontrolujte podle něj.
@demian no právě že návod mi nezaslali hledala jsem ale marně..
Každopádně děkuji za odpověď.
Tos neslyšela, že zveřejnění fotky postýlky na internetu nosí stejnou smůlu jako její zkompletování před porodem?
Jinak to má mít dva dlouhý, dva krátký boky a rošt, o počet šroubů a návod si napiš výrobci, je povinen ti ho poskytnout.
U postýlky být návod MUSÍ!!! pokud není z bazaru…
a jinak souhlas s @me-ow
Jinak vzhledem k tomu, že se prodejce neobtěžoval návodem a vzhledem k ceně, je slušná šance, že se jedná o nějaký polský nábytek. A s tím mám zkušenost takovou, že tam šrouby hodili po hrstech - něčeho moc, něčeho málo, plus půlka děr nesedla a bylo nutno převrtávat. Nechtěla bych tohle řešit v tom hektickém období krátce po porodu, takže pokud už to fakt nechcete zkusit doma sami, popros třeba budoucího dědečka, ať si to vyzkouší jinde.
@ugluk Jen tak z legrace jsem koukla na recenze obchodu a máte pravdu, předsedo. Opakuje se neochota řešit problémy, dodání poškozených dílů.
Zakladatelko, fakt to zkuste složit, abyste mohli do 14 dní postýlku od nákupu vrátit.
Jsou i kvalitní čeští výrobci postýlek, Domestav (teď mají postýlky ve slevě) nebo KT-Tvar. Určitě i další. A cenový rozdíl není zas tak závratný.
EDIT: teď jsem koukala a je to z borovice. Za tisícovku navíc můžeš mít kvalitní bukovou postýlku.
Popř. vzhledově identickou, o pětikilo levnější klasiku z Ikea, kde bych neměla strach, že by něco chybělo. https://www.ikea.com/…ts/30248537/
@Anonymní píše:
@JancaS84 to je dobře že vše proběhlo v pořádku, my jsme právě docela hodně pověrčiva rodina no..
Tak to vyndej a dej k sobě jakoby… A pak ulož zpátky a odvez to k vašim a cestou zpátky za sebou sypej sůl a třikrát se otoč.
Ahoj, jak už někdo dřív uvedl, moc tam toho není. Naše postýlka má 12 kusů kování, spodní desku a 2 bočnice a 2 čela. Někdy bývá i matrace, ale ta se většinou kupuje zvlášť. Ta kdyby ti chyběla, jistě si všimneš ![]()
Tak přeji hodně štěstí a radosti miminkem ![]()
Ahooj, chci se vás zeptat, dnes mi přišla postýlka co jsem si objednala a chtěla bych zkontrolovat jestli nic nechybí, ale je problém že přesně nevím co tam má být a nemám v plánu ji stavět protože mi chybí ještě 2mesice do porodu a věříme na takové ty pověry že před porodem se to stavět nemá… No tak se chci zeptat, jestli nevíte zkrátka kolik čeho tam má být a nebo kde bych si to mohla zkontrolovat z internetu koukala jsem a nic nenašla.. Děkuji moc
(zkontrolovala bych to z plánku ale ten mi ne zaslali..)