Pěnové puzzle - prosba

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7661
4.9.13 20:14

Pěnové puzzle - prosba

Nenašla by se tu prosím dobrá duše, která má doma tohle pěnové puzzle a byla by ochotná nám doplnit ztraceného slona?
O život nejde, jen o moje duševní zdraví - řeším s dcerkou už druhý týden, že bez toho slona její dětství stojí za starou bačkoru. :roll: :lol:
Děkuju předem i ostatními směry. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
4.9.13 20:18

A nebylo by jednodušší mrknout na netu či v obchodě a koupit celé znovu? Tak budete mít zásobu, až se vám zase kus ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.9.13 20:22

@rejžička Hledala jsem, nenašla. :? Ono je to už 4 roky, co jsme ho kupovali, a nikdo si nepamatuje kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
4.9.13 20:23

A co ho z nějaké jiné puzzle vystřihnout :?:

• Citovat
  • Upravit
13674
4.9.13 20:32

Jé, tohle máme, chvilku počkej, kouknu se ti, jestli kluci maj toho slona. Dostali to už před třema rokama, tak mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
4.9.13 20:36

Tak jsem ho našla. Jestli ti nevadí, že jsou na něm otisky zubů :mrgreen:, tak mi pošli do SZ adresu, pošlu ti ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
4.9.13 20:53

A dětství je zachráněno :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.13 21:10

Já v tomto, co se týká děti jsem asertivní (a nebo zlá matka :think: :mrgreen:?).Není lepší dítku vysvětlit, že prostě není a nebude? Prostě se vytratilo :lol:?Chápu, že každé dítě je jiné, taky mám protiklady dva doma, ale že by na tom stálo dětství :mrgreen:?Podobné puzzle máme doma a chybí nám půlka těch mršek, díky bohu že je jim to jedno :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.9.13 21:25

@bulina Jsi poklad, SZ posílám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.9.13 21:25

@wildcherry Však říkám, že o život nejde. A nadsázku v psaném textu snad poznáš, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.13 21:36
@Bersaba píše:
@wildcherry Však říkám, že o život nejde. A nadsázku v psaném textu snad poznáš, ne? :lol:

Jasně :lol: :hug: :mrgreen:…jen jsem si reálně představila, že by třeba ta moje starší toto řešila. Bych umřela z toho jejich bordela, kde furt něco chybí :lol:.Naopak tě obdivuji, ta snaha sehnat dcerce,,životní,, kousek je skvělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.9.13 22:19

@wildcherry Však já už taky dodělávám. :lol: Věc se totiž má tak, že jsem se před cca dvěma týdny pustila do třídění starých hraček. Bohužel malá byla nemocná, tudíž asistovala a výsledkem je, že všechny staré krámy jsou teď neskutečný hit. A tohle puzzle, které měla naposled v ruce a v puse cca v roce a půl, je natolik na piedestalu, že s ním i spí, všechny ty zvířata má pojmenovaná a vivifikovaná a vydrží s nima hrát divadlo třeba půl dne. Z tohoto hlediska jistě uznáš, že mít slona a nemít slona je věc naprosto zásadní, jak pro ni, tak i pro mě, protože 90% našich dialogů za poslední dva týdny se tak či onak týkají slona - kam šel, proč tam šel, jestli se vrátí, jestli nemá hlad, jestli nezmokne, když prší, kde asi tak může být, co tam dělá,… Ano, do jisté míry vlastně o život jde, protože pomalu pracuju ke stavu, kdy hrozí reálné nebezpečí, že přede mnou někdo nezasvěcený řekne „slon“ a já ho zastřelím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.9.13 08:19
@Bersaba píše:
@wildcherry Z tohoto hlediska jistě uznáš, že mít slona a nemít slona je věc naprosto zásadní…protože 90% našich dialogů za poslední dva týdny se tak či onak týkají slona - kam šel, proč tam šel, jestli se vrátí, jestli nemá hlad, jestli nezmokne, když prší, kde asi tak může být, co tam dělá,… Ano, do jisté míry vlastně o život jde, protože pomalu pracuju ke stavu, kdy hrozí reálné nebezpečí, že přede mnou někdo nezasvěcený řekne „slon“ a já ho zastřelím…
:lol: :mrgreen: :palec: Úplně to vidím :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.9.13 08:20

Jsou to zlatíčka ukecaný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 13:40

Určitě to musí být přímo tohle? Vím o mnoho pěnových puzzlích, ale přímo s tímhle motivem jsem taky nenašla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí