Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Můžete mi prosím někdo vysvětlit, co to znamená? Jedná se jen o určité partie (oči, obočí, rty…) nebo i o pleť - tak jak si běžně nanášíme make-up.
Máte někdo, jak jste spokojené, kolik to stojí, vaše zkušenosti… Dikec
No já teda taky ůplně přesně nevím ale slyšela jsem že to je make-up jako na celou plet,že to vydrží několik týdnů a člověk se nemusí patlat s makeupem jen si nalíčíš oči a rty aje to ale co to stojí a tak to netuším jen jsem o tady tom někde slyšela ![]()
Permanentním make-upem se rozumí např. vytetované linky kolem očí a kontura rtů. Tetování není tak hluboké jako klasické, proto vydrží jen pár let (u každého se to různí, ale je to cca na 2-5 let)…potom se začne postupně vytrácet…Ceny nevím, ale myslím, že to dělají v klasických tetovacích salonech a nebo u kosmetičky.
Permanentni make-up znamená že máš např. zvyrazněnou konturu rtů jako když si to namaluješ tužkou na rty ale tohle výdrži třeba rok nebo dva.Stálo to tenkrát asi 5 000 jak kde .Dělaji se také oči a oboči . Když se to povede vypadá to velkolepě a jsi pořád upravená.Barbara asi mysli něco jiného ![]()
Holky uz to vysvetlily, tak jen dodam-pokud se pro to rozhodnes, vyber si kosmeticky salon s overenymi referencemi, da se to pekne zpackat a mas to nadlouho!
Já mám udělané rty, jsem spokojená, jelikož jsi stále upravená, stačí jen nanést trošku lesku ![]()
jj to co jsem myslela já to se jmenuje jinak už jsme se o tym bavily se ségrou
už jsem ale zas zapomněla jak se to jmenuje,ale její kámoška má po tom flekatej ksicht
namísto pěkné pleti ![]()
Barbaro, to by mě teda zajímalo, co to bylo?? já o ničem takovém neslyšela
Hlavně nechápu, jak může make up vydržet celý týden?? vždyt ta plet musí dýchat a né být týden něčím namatlaná ![]()
já už taky nevím musela bych se zas zeptat ségry.
MĚLO TO NĚJÁKEJ BLBEJ NÁZEV JÁ OSOBNĚ BYCH SI TO UDĚLAT NENECHALA.Je to ale prý něco na způsob samoopalovacího krému,proto asi ty fleky
a taky si to udělala u nějáké známe takže čert ví co jí na to napatlala
má to vydržet i několik týdnů tak fakt nevím co ted ta koza dělá
Naoíšu ségře a pak vám napíšu jak se to teda jmenuje ![]()
jj asi to je ono prej to ma nazev prmanent skin star make-up.A dovezla to prej ta její známá z Anglie ![]()
barbaro to neni makeup ale opalovací nástřik, airbrushe.To je místo solárka,ne makeupu.
Já jsem jsi jednou nechala udělat obočí a docela to bylo dobré ,ale už jsem 5 let nebyla a zvykla jsem jsi ![]()
je to možný,aspon jsem zas chytřejší
ale stejně solárko i takový nastřiky,podle mě je to na prd.Nejlepší je přírodní opálení ze sluníčka,člověk nemá žádný fleky
![]()
Holky a to kdtz vam udelaji oboci,tak jako vam to vase vytrhaji a vytetuji misto nej linku?