Permanentní make-up

472
24.4.10 21:11

Permanentní make-up

Můžete mi prosím někdo vysvětlit, co to znamená? Jedná se jen o určité partie (oči, obočí, rty…) nebo i o pleť - tak jak si běžně nanášíme make-up.
Máte někdo, jak jste spokojené, kolik to stojí, vaše zkušenosti… Dikec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
24.4.10 21:17

No já teda taky ůplně přesně nevím ale slyšela jsem že to je make-up jako na celou plet,že to vydrží několik týdnů a člověk se nemusí patlat s makeupem jen si nalíčíš oči a rty aje to ale co to stojí a tak to netuším jen jsem o tady tom někde slyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
24.4.10 21:23

Permanentním make-upem se rozumí např. vytetované linky kolem očí a kontura rtů. Tetování není tak hluboké jako klasické, proto vydrží jen pár let (u každého se to různí, ale je to cca na 2-5 let)…potom se začne postupně vytrácet…Ceny nevím, ale myslím, že to dělají v klasických tetovacích salonech a nebo u kosmetičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
24.4.10 21:27

Permanentni make-up znamená že máš např. zvyrazněnou konturu rtů jako když si to namaluješ tužkou na rty ale tohle výdrži třeba rok nebo dva.Stálo to tenkrát asi 5 000 jak kde .Dělaji se také oči a oboči . Když se to povede vypadá to velkolepě a jsi pořád upravená.Barbara asi mysli něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.4.10 21:54

Holky uz to vysvetlily, tak jen dodam-pokud se pro to rozhodnes, vyber si kosmeticky salon s overenymi referencemi, da se to pekne zpackat a mas to nadlouho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.4.10 21:55

tak jak pisou holky…a ceniky najde kdekoliv na netu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
24.4.10 22:16

Já mám udělané rty, jsem spokojená, jelikož jsi stále upravená, stačí jen nanést trošku lesku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.4.10 10:31

jj to co jsem myslela já to se jmenuje jinak už jsme se o tym bavily se ségrou :mrgreen: už jsem ale zas zapomněla jak se to jmenuje,ale její kámoška má po tom flekatej ksicht :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: namísto pěkné pleti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.4.10 10:33

Barbaro, to by mě teda zajímalo, co to bylo?? já o ničem takovém neslyšela :nevim: Hlavně nechápu, jak může make up vydržet celý týden?? vždyt ta plet musí dýchat a né být týden něčím namatlaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.4.10 10:49

já už taky nevím musela bych se zas zeptat ségry. :mrgreen: MĚLO TO NĚJÁKEJ BLBEJ NÁZEV JÁ OSOBNĚ BYCH SI TO UDĚLAT NENECHALA.Je to ale prý něco na způsob samoopalovacího krému,proto asi ty fleky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a taky si to udělala u nějáké známe takže čert ví co jí na to napatlala :mrgreen: má to vydržet i několik týdnů tak fakt nevím co ted ta koza dělá :-) Naoíšu ségře a pak vám napíšu jak se to teda jmenuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.4.10 10:52

Barbaro a není to takový ten nástřik místo solárka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
25.4.10 10:56

jj asi to je ono prej to ma nazev prmanent skin star make-up.A dovezla to prej ta její známá z Anglie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.10 12:15

barbaro to neni makeup ale opalovací nástřik, airbrushe.To je místo solárka,ne makeupu.

Já jsem jsi jednou nechala udělat obočí a docela to bylo dobré ,ale už jsem 5 let nebyla a zvykla jsem jsi :-)

• Citovat
  • Upravit
297
25.4.10 18:08

je to možný,aspon jsem zas chytřejší :mrgreen: :palec: ale stejně solárko i takový nastřiky,podle mě je to na prd.Nejlepší je přírodní opálení ze sluníčka,člověk nemá žádný fleky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.4.10 21:31

Holky a to kdtz vam udelaji oboci,tak jako vam to vase vytrhaji a vytetuji misto nej linku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí