Pernink-Krušné Hory

496
19.3.19 14:28

@JahudkaJ
mě ta obec přijde jak konec světa. Nebydlím tam teda, jen tamtudy projíždím, když jedu na hory a vždycky mi přijde, že tam chcípl pes. Samozřejmě sjezdovky jezdí, lidi na nich jsou, ale třeba jsem si moc nevšimla chodníků, kór kolem té hlavní silnice nebo jsou zaházené sněhem. To bych se třeba pak bála o bezpečnost dětí co se týče chození do školy, obchodu nebo někam za kamarády.
Ale jak píšu výše, jen to jen můj pocit z projíždění té vesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
19.3.19 14:35

Je tam jen jeden obchod,smíšené zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.3.19 15:37

Holky díky. Že je tam jen jeden obchod jsem zjistila na netu. To nevadí. My jsme s manželem oba z vesice. Teď jsme už 6let ve městě a není to pro nás. Moc lidí, moc chaosu a chtěli by jsme, aby děti vyrůstaly taky na vesnici. Proto jsem se ptala jestli tam není moc velký turistický ruch. Přeci jen jeto blízko hranic. Ale třeba už se ten turistický boom co byl na zacatku uklidnil :think: Ty chodníky jsem taky řešila. Jeli jsme tudy fakt asi 3× a vždy jsem viděla jen sníh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
19.3.19 15:43
@tasa píše:
Je tam jen jeden obchod,smíšené zboží.

Ale je to nejhezčí obchod, jaký jsem kdy na horách viděl, super výběr, ochotné prodavačky. Byli jsme tam na jarňákách a moc se nám tam líbilo. :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.3.19 20:11

@dalimil nám se ten kraj taky moc líbí, tak proto jsem zkoušela zjistit nějaké info. Když jste tam teď trávili prázdniny, bylo plno, nebo pohoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
20.3.19 07:33
@JahudkaJ píše:
@dalimil nám se ten kraj taky moc líbí, tak proto jsem zkoušela zjistit nějaké info. Když jste tam teď trávili prázdniny, bylo plno, nebo pohoda?

Nevím co přesně myslíš plno, bydleli jsem v boční ulici, občas prošel běžkař, jinak klid. Ráno se scházeli děti ke škole, v obchodě bylo živo tak normálně. Jako žádný Špindl to není, turistů bych se nebál, Krušný hory jsou rozlehlé, tam se ty lidi rozptýlí. Jestli Vám nevadí ta odlehlost, v zimě metry sněhu, tak si myslím, že je to OK.
Pro mě by to asi nebylo, dal bych přednost nějakému menšímu městu mimo hory, kdybych si mohl vybírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
20.3.19 20:06

Já tam byla 2× v létě, turistický ruch tam žádný žhavý nebyl, spíš chcíplo. Ale nijak zvlášť se mi tam nelíbilo, zato bych si hnedka pořídila chatičku v Nových Hamrech, kam jsem odtud dobloudila výletem. Tam je opravdu krásně. Nedokážu posoudit infrastrukturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
20.3.19 20:08
@dalimil píše:
Ale je to nejhezčí obchod, jaký jsem kdy na horách viděl, super výběr, ochotné prodavačky. Byli jsme tam na jarňákách a moc se nám tam líbilo. :D :palec:

dobre stacene vino :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
20.3.19 20:16
@Pudloslava píše:
dobre stacene vino :-)

A místní mléko, 5% tuku. A uzené maso, klobásy… Skvělý obchod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová