Personál na tabor, s malým dítětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak ono asi záleží, na jakou pozici, kolik hodin denně práce, jaké je dítě a jestli v případě nouze bude mít kdo pohlídat chvíli…
Třeba na kuchařku bych to neviděla, jako zdravotnice by to třeba šlo. I když 2,5r je celkem maličké dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ale jako matka takhle starého dítěte si nedovedu představit, že se starám o něj ještě dalších třeba deset svěřených puberťáků. Navíc takhle staré dítě a jeho potřeby může dost narušovat plánované akce.. Je nejela bych
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naši známi jezdí (ale jako provozní personál, ne vedoucí), děti tam mají vždy od mimin, spí s nima ve stanu a tatínek klidně vařil s děckem v nositku na zádech.
Děti se vždy rád někdo ujal, když řidiče nemohli.
Nicméně musím podotknout, že mají všechny děti až extrémně klidne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdila jsem posledních několik let na příměstský tábor jako vedoucí. Pak jsem i vedla celý tábor. Své a sestry děti jsem tam měla 1× (druhý společný tábor nevyšel) a to mnohem starší. Nejmladšímu dítěti bylo 4r.
Nějak si nedovedu představit, že bych na tábor vzala mladší dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A o to dítě se hodláš starat během vaření nebo hlídání další deseti až patnácti svěřenců? Se školním dítětem v jiném oddílu bych jela. Jinak ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj lidi, přemýšlím nad tím, že bych zkusila jet jako personal na tabor, nemáte někdo zkušenost s tim, že jste si s sebou vzali i dítě? V létě budou dceři 2,5 roku. Díky za jakékoliv sdílení.
Nechtěla bych, aby moje děti jely na tábor, kde reálně hrozí omezení aktivit, plánů, programu kvůli dítěti, které tam nemá co dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem byla jako vedouci na skautskem tabore vloni s dcerou 14 mesicu a letos pojedem taky, to ji bude teda pres ty dva roky. Pres den mam bud nejakou hru pro deti, nebo pomaham v kuchyni nebo jsem proste jen dalsi dozor k detem. Ale nemam zadnou funkci, ktera by byla vylozene na me.
Holcicka tam ma bazen, kupu hracek. Kdyz je cas jdeme spolu nekam na hriste do vesnice, nakup a tak. Pomahaji mi s ni dalsi holky vedouci, kouknou na ni kdyz jdu na zachod atd. A nejmladsi holcicky, ktere jedou hako ucastnice (6-7 let) si s ni taky chodily hrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a je potreba rict, ze vsichni vedi, ze jedu i s ni a vedi, ze jsem takova tretinova vedouci
Plne aktivnich je tam dost jinych. Rodice tech deti me znaji z drivejska, takze se jim spis libi, ze jedu i se svym ditetem, nez ze by jim to prislo nevhodne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera jezdila roky na tábor, a tyhlety děti jí tam teda dost vadily. Občas je holky dostaly na hlídání, když rodiče nemohli, protože tam měli práci. Já teda neposílám dceru na tábor proto, aby tam hlídala cizí děti. Vím, že rodiče si na to stěžovali, ale 2-3 roky po sobě tam to jedno dítko určitě bylo. Pak už ne, nabrali studenty,,, To druhé tam bylo snad jen jednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj lidi, přemýšlím nad tím, že bych zkusila jet jako personal na tabor, nemáte někdo zkušenost s tim, že jste si s sebou vzali i dítě? V létě budou dceři 2,5 roku. Díky za jakékoliv sdílení
.