Vzít druhou brigádu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.1.22 08:58

Vzít druhou brigádu?

Ahoj - mám svou standardní práci, dobře placenou v IT. Pracuji z domova už dlouho, klasická 8 hodin podle sebe. Kamarádka přišla s tím, že shánějí výpomoc na bar, 1-2× týdně a já přemýšlím, zda na to kývnout. Pritel se moc netvářil, ale on je stejně jen na mobilu a moc si mě nevšímá.
Teď šetřím tak 10k měsíčně (když nejsou extra výdaje), takhle bych mohla mít ještě třeba 5-6k k dobru. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
195
28.1.22 09:02

Tak zkusit to můžeš. ;) Buďto to to může vyhovovat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
28.1.22 09:10

To musíš vědět ty sama. Než sedět večer doma vedle mobilisty, šla bych radši mezi lidi pracovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
28.1.22 09:16

Ano, sla bych do toho. Třeba se tam seznámíš s někým kdo si tě bude všímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.1.22 09:17

Já bych šla a poohlídla se tam po někom, kdo nebude mít jako hlavní náplň večera mobil místo mě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 09:29

Kývla jsem na to :)

• Citovat
  • Upravit
2353
28.1.22 09:35
@Anonymní píše:
Kývla jsem na to :)

Užij si to :kytka: Taky jsem měla sedavé zaměstnání. A tyto brigády úplně mimo můj obor jsem milovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.1.22 09:44

S tvým zaměstnáním bych neváhala. Přijdeš mezi lidi. Zřejmě si mladá, užívej si to, dokud můžeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 09:51

Začínám se i těšit. Teď jsem už ve stavu, dá se říct, rozložená. :D
Včera jsem dělala smažené jarní závitky se salátem a sushi, po práci, 2,5 hodiny práce … pritel to asi ocenil, ale místo jezení jen Koukal do telefonu, 4× jsem ho musela prosit, at ochutná … měli jsme to k seriálu. Já jsem pak usnula, a on me vzbudil at jako vstávám, ze vyvenci psa a já měla zatím asi uklidit nádobí, co bylo po večeři na stole. Tak jsme se samosebou pohádali. :nevim: Hodně pohádali. Těším se, ze nebudu jen doma :pankac:

• Citovat
  • Upravit
16923
28.1.22 09:53
@Anonymní píše:
Ahoj - mám svou standardní práci, dobře placenou v IT. Pracuji z domova už dlouho, klasická 8 hodin podle sebe. Kamarádka přišla s tím, že shánějí výpomoc na bar, 1-2× týdně a já přemýšlím, zda na to kývnout. Pritel se moc netvářil, ale on je stejně jen na mobilu a moc si mě nevšímá.
Teď šetřím tak 10k měsíčně (když nejsou extra výdaje), takhle bych mohla mít ještě třeba 5-6k k dobru. Co myslíte?

Pokud nemáte děti a máš čas, tak ted je nejvhodnější doba k tomu si udělat finanční polštářek. Nehledě na to, že je dobré jít sem tam mezi lidi ;) nemáš ponorku? :-)

Za sebe bych to zkusila, pokud to nebude ono, tak budeš alespon vědět a mít ozkoušeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
28.1.22 09:57
@Anonymní píše:
Včera jsem dělala smažené jarní závitky se salátem a sushi, po práci, 2,5 hodiny práce … pritel to asi ocenil, ale místo jezení jen Koukal do telefonu, 4× jsem ho musela prosit, at ochutná … měli jsme to k seriálu. Já jsem pak usnula, a on me vzbudil at jako vstávám, ze vyvenci psa a já měla zatím asi uklidit nádobí, co bylo po večeři na stole. Tak jsme se samosebou pohádali. :nevim: Hodně pohádali. Těším se, ze nebudu jen doma :pankac:

Práci vezmi a rovnou se s přítelem rozejdi. Takhle se nechová chlap ani po 20 letém manželství. Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.1.22 10:04

Kdyby mě vzbudil večer chlap, že mám ještě umyt nádobí, tak by to nedopadlo dobře 😅 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 10:06
@terka-com píše:
Kdyby mě vzbudil večer chlap, že mám ještě umyt nádobí, tak by to nedopadlo dobře 😅 🤦🏻‍♀️

Mno, taky že nedopadlo. :D já si za to mohu sama, byla jsem vzteklá :D

• Citovat
  • Upravit
53190
@Anonymní píše:
Včera jsem dělala smažené jarní závitky se salátem a sushi, po práci, 2,5 hodiny práce … pritel to asi ocenil, ale místo jezení jen Koukal do telefonu, 4× jsem ho musela prosit, at ochutná … měli jsme to k seriálu. Já jsem pak usnula, a on me vzbudil at jako vstávám, ze vyvenci psa a já měla zatím asi uklidit nádobí, co bylo po večeři na stole. Tak jsme se samosebou pohádali. :nevim: Hodně pohádali. Těším se, ze nebudu jen doma :pankac:

A co teprve, až se začneš vracet domů a bude na tebe čekat chlap s sklenkou vína, u který si s tebou popovídá, udělá ti masáž a zastele tě do postele ;) Tenhle to teda fakt nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@terka-com píše:

To mi povídej, hodila bych to nádobí :pankac: za ním oknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat