Vzít druhou brigádu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To musíš vědět ty sama. Než sedět večer doma vedle mobilisty, šla bych radši mezi lidi pracovat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, sla bych do toho. Třeba se tam seznámíš s někým kdo si tě bude všímat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla a poohlídla se tam po někom, kdo nebude mít jako hlavní náplň večera mobil místo mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kývla jsem na to
Užij si to
Taky jsem měla sedavé zaměstnání. A tyto brigády úplně mimo můj obor jsem milovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tvým zaměstnáním bych neváhala. Přijdeš mezi lidi. Zřejmě si mladá, užívej si to, dokud můžeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začínám se i těšit. Teď jsem už ve stavu, dá se říct, rozložená. ![]()
Včera jsem dělala smažené jarní závitky se salátem a sushi, po práci, 2,5 hodiny práce … pritel to asi ocenil, ale místo jezení jen Koukal do telefonu, 4× jsem ho musela prosit, at ochutná … měli jsme to k seriálu. Já jsem pak usnula, a on me vzbudil at jako vstávám, ze vyvenci psa a já měla zatím asi uklidit nádobí, co bylo po večeři na stole. Tak jsme se samosebou pohádali.
Hodně pohádali. Těším se, ze nebudu jen doma ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj - mám svou standardní práci, dobře placenou v IT. Pracuji z domova už dlouho, klasická 8 hodin podle sebe. Kamarádka přišla s tím, že shánějí výpomoc na bar, 1-2× týdně a já přemýšlím, zda na to kývnout. Pritel se moc netvářil, ale on je stejně jen na mobilu a moc si mě nevšímá.
Teď šetřím tak 10k měsíčně (když nejsou extra výdaje), takhle bych mohla mít ještě třeba 5-6k k dobru. Co myslíte?
Pokud nemáte děti a máš čas, tak ted je nejvhodnější doba k tomu si udělat finanční polštářek. Nehledě na to, že je dobré jít sem tam mezi lidi
nemáš ponorku? ![]()
Za sebe bych to zkusila, pokud to nebude ono, tak budeš alespon vědět a mít ozkoušeno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Začínám se i těšit. Teď jsem už ve stavu, dá se říct, rozložená.
Včera jsem dělala smažené jarní závitky se salátem a sushi, po práci, 2,5 hodiny práce … pritel to asi ocenil, ale místo jezení jen Koukal do telefonu, 4× jsem ho musela prosit, at ochutná … měli jsme to k seriálu. Já jsem pak usnula, a on me vzbudil at jako vstávám, ze vyvenci psa a já měla zatím asi uklidit nádobí, co bylo po večeři na stole. Tak jsme se samosebou pohádali.Hodně pohádali. Těším se, ze nebudu jen doma
Práci vezmi a rovnou se s přítelem rozejdi. Takhle se nechová chlap ani po 20 letém manželství. Hodně štěstí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby mě vzbudil večer chlap, že mám ještě umyt nádobí, tak by to nedopadlo dobře 😅 🤦🏻♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka-com píše:
Kdyby mě vzbudil večer chlap, že mám ještě umyt nádobí, tak by to nedopadlo dobře 😅 🤦🏻♀️
Mno, taky že nedopadlo.
já si za to mohu sama, byla jsem vzteklá ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Začínám se i těšit. Teď jsem už ve stavu, dá se říct, rozložená.
Včera jsem dělala smažené jarní závitky se salátem a sushi, po práci, 2,5 hodiny práce … pritel to asi ocenil, ale místo jezení jen Koukal do telefonu, 4× jsem ho musela prosit, at ochutná … měli jsme to k seriálu. Já jsem pak usnula, a on me vzbudil at jako vstávám, ze vyvenci psa a já měla zatím asi uklidit nádobí, co bylo po večeři na stole. Tak jsme se samosebou pohádali.Hodně pohádali. Těším se, ze nebudu jen doma
A co teprve, až se začneš vracet domů a bude na tebe čekat chlap s sklenkou vína, u který si s tebou popovídá, udělá ti masáž a zastele tě do postele
Tenhle to teda fakt nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka-com píše:
To mi povídej, hodila bych to nádobí
za ním oknem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj - mám svou standardní práci, dobře placenou v IT. Pracuji z domova už dlouho, klasická 8 hodin podle sebe. Kamarádka přišla s tím, že shánějí výpomoc na bar, 1-2× týdně a já přemýšlím, zda na to kývnout. Pritel se moc netvářil, ale on je stejně jen na mobilu a moc si mě nevšímá.
Teď šetřím tak 10k měsíčně (když nejsou extra výdaje), takhle bych mohla mít ještě třeba 5-6k k dobru. Co myslíte?