Vzít druhou brigádu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Začínám se i těšit. Teď jsem už ve stavu, dá se říct, rozložená.
Včera jsem dělala smažené jarní závitky se salátem a sushi, po práci, 2,5 hodiny práce … pritel to asi ocenil, ale místo jezení jen Koukal do telefonu, 4× jsem ho musela prosit, at ochutná … měli jsme to k seriálu. Já jsem pak usnula, a on me vzbudil at jako vstávám, ze vyvenci psa a já měla zatím asi uklidit nádobí, co bylo po večeři na stole. Tak jsme se samosebou pohádali.Hodně pohádali. Těším se, ze nebudu jen doma
To je blbec. Dobře, že ses nedala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
A co teprve, až se začneš vracet domů a bude na tebe čekat chlap s sklenkou vína, u který si s tebou popovídá, udělá ti masáž a zastele tě do posteleTenhle to teda fakt nebude.
No zakladatelky partner sice neni nic moc, ale tohle mi prijde tak trochu jako druhy extrem. Uz vidim chlapa, jak bude celej nadsenej cekat, az se mu partnerka vrati k ranu domu, nebude kvuli tomu spat, jen aby si s ni mohl dat vino a jeste ji masirovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dendiss píše:
No zakladatelky partner sice neni nic moc, ale tohle mi prijde tak trochu jako druhy extrem. Uz vidim chlapa, jak bude celej nadsenej cekat, az se mu partnerka vrati k ranu domu, nebude kvuli tomu spat, jen aby si s ni mohl dat vino a jeste ji masirovat
Nezažilas to nikdy? Nikdy jsi nečekala na chlapa, až přijde z práce, jen proto, abys mohla usnout v jeho náručí? Nikdy jsi kvůli chlapovi nevstala ráno o 3 hodiny dřív, abyste si spolu dali kávu a sex, než bude muset do práce? Smutné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná ja jsem mela taky dlouho druhou brigadu po nocich za barem. A bylo by mi fakt trapne, kdybych ocekavala, ze kdyz prijdu ve 4 rano domu, bude kvuli me partner vzhuru. Nehlede na to, ze clovek je po takove brigade uplne KO a to posledni co jsem po prichodu domu chtela bylo jeste vysedavat se sklenkou vina nebo vyzadovat masaz nebo sex. Byla jsem rada, ze muzu do postele a spat.
Jinak k tvemu dotazu, ne, fakt nevstavam o 3 hodiny driv, abych si s nim dala kavu a sex. To muzeme kdykoliv behem dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dendiss píše:
@unuděná ja jsem mela taky dlouho druhou brigadu po nocich za barem. A bylo by mi fakt trapne, kdybych ocekavala, ze kdyz prijdu ve 4 rano domu, bude kvuli me partner vzhuru. Nehlede na to, ze clovek je po takove brigade uplne KO a to posledni co jsem po prichodu domu chtela bylo jeste vysedavat se sklenkou vina nebo vyzadovat masaz nebo sex. Byla jsem rada, ze muzu do postele a spat.
Jinak k tvemu dotazu, ne, fakt nevstavam o 3 hodiny driv, abych si s nim dala kavu a sex. To muzeme kdykoliv behem dne
A já snad psala, že má něco takového očekávat? ![]()
Já teda kvůli partnerovi, z kterého jsem byla v začátcích vztahu v kolenou, dělala i mnohem větší šílenosti, než vstávala o 3 hodiny dřív. Nejkrásnější vztahové období
Balíka s telefonem v ruce si můžu užívat po 20 letech vtahu, ne po dvou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná no… Kazda to mame a vidime jinak
hlavne ze nam to oboum vyhovuje tak, jak to doma mame ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj - mám svou standardní práci, dobře placenou v IT. Pracuji z domova už dlouho, klasická 8 hodin podle sebe. Kamarádka přišla s tím, že shánějí výpomoc na bar, 1-2× týdně a já přemýšlím, zda na to kývnout. Pritel se moc netvářil, ale on je stejně jen na mobilu a moc si mě nevšímá.
Teď šetřím tak 10k měsíčně (když nejsou extra výdaje), takhle bych mohla mít ještě třeba 5-6k k dobru. Co myslíte?
Ja bych šla hned. Jako IT být zavřená doma, bych uvítala práci s lidma a mezi lidma. A každá koruna se hodí. Zkus a uvidíš, třeba zjistíš, že se na tuhle práci nehodíš. Odejít můžeš vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit