Partner a větší nadváha

Anonymní
9.5.26 19:03

Pertner a větší nadváha

Zdravím, jsem teď momentálně s partnerem a má dost velkou váhu. Denně je schopnej pít colu a jíst chipsy či fakt nějaká nezdravá jídla, je schopný si dát i šílené porce jídla. Nemůžu tolik nakupovat, protože to bude hned všechno pryč. Já ho miluju a je mi to fakt líto, jenže mi to začíná i vadit a mám pocit, že mě tímhle za chvíli odradí. Má problémy i s kolenama a na nějakých 185 cm cca má 100 kilo asi. Což mi přijde fakt moc. Nechci o něj příjít, ale zároveň s tím nechce nic dělat. Strašně mě to ubíjí.
Prosím, poraďte mi někdo, co s tím mám dělat.
Zároveň jsem těhotná a bojím se, že za chvíli nebude moct vůbec nic dělat s ní a že to pak bude problém. Partner je i mladší, bude mu teprve 19 let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24632
9.5.26 19:20

Ono hodně záleží na typu postavy, mně třeba 100 kg na 185 cm u chlapa zase tolik nepřijde. Ale jeho životní styl je evidentně problém a fakt nepočítej s tím, že se změní, pokud nebude sám chtít. Pak je na místě zvážit, zda ten vztah má smysl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35685
9.5.26 19:21

Tak na tím si měla přemýšlet než si s ním otěhotněla. :roll:
100 kg na 185 mi nepřijde až taková hrůza, ale když má takový stravování tak pojede váha nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8452
9.5.26 19:24

Bože, zase další trapný příspěvek zakončený těhotenstvím :roll: bez něho by to mělo ty správné grády :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27630
9.5.26 19:24

Tomu se říká těhotenský hormony, po porodu ti zase přijde normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12210
9.5.26 19:27

Nezavid a dej si taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
9.5.26 19:34

Jasně,.a teď tu o Karkulce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33500
9.5.26 19:43
@Anonymní píše: Více

Bude mu teprve 19, a už s tebou čeká dítě a cpe se jak prokopnutej. A než jsi otěhotněla, tak jedl zdravě že jo? Jinak na 185 cm to zas tak strašná váha není, ale jestli v tom chce pokračovat, tak se za chvilku nevejde do futer, to je hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41979
9.5.26 19:48

To budou ty těhotenské chutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2829
9.5.26 20:23

19 let? Tak to asi nic neví o antikoncepci ani zdravé výživě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.5.26 20:30
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15860
9.5.26 20:55

Hmm, tak to je skoro stejně starý, jako můj syn… :D
Tak to si fakt nedovedu představit, že by se měl už za pár měsíců stát taťkou. :P
No, ale naštěstí, nás se to prozatím netýká.
Jinak teda, na tak mladýho kluka, je to podle mě, už opravdu na hraně a když takhle bude dál pokračovat, tak ty klouby to bohužel, v brzké době odser.ou. A úplně zbytečně. :?
Chce to zkrátka, začít se víc hýbat a hlavně změnit stravovací návyky. Za chvíli budete mít mimčo, teda jestli nekecáš… :mrgreen:
Tak ho pořádně zapřáhni ať se taťka činí a nemá čas do sebe ládovat takový srajdy. :kytka:

Příspěvek upraven 09.05.26 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.26 20:57

Manžel má 187cm a asi 98kg až 105, sportuje, vypadá normálně :-) se podívej na extrémní proměny, když hubnou ze 150 až 180kg…ještě jsem to dočetla, tak proč sis s 19letym klukem dělala dítě, kdo Vás živí a kde bydlíte, to je trochu jiná komedie, v těhlech letech jsem manžela ještě neznala a vážil při okolo 75 až 80kg.

• Citovat
  • Upravit
15860
9.5.26 21:08

No tak to už je dost velký extrém. A to fakt nechceš…
To jsou chudáci lidi, kterým opravdu není co závidět.
Svýmu tělu tím dávají hodně zabrat a většinou to odskáčou i na zdraví. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
9.5.26 21:09

Tak ono je rozdil, jestli je to 100 kilo tuku, nebo svalu. Znam kluka se stejnou vyskou a 103 kily a je to fakt nevzhledna hrouda tuku. Pak znam jednoho stejne vysky, ale 107 kily, ktery driv hodne sportoval, takze vypada plus minus normalne, akorat ma velke bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí