Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono hodně záleží na typu postavy, mně třeba 100 kg na 185 cm u chlapa zase tolik nepřijde. Ale jeho životní styl je evidentně problém a fakt nepočítej s tím, že se změní, pokud nebude sám chtít. Pak je na místě zvážit, zda ten vztah má smysl. ![]()
Tak na tím si měla přemýšlet než si s ním otěhotněla. ![]()
100 kg na 185 mi nepřijde až taková hrůza, ale když má takový stravování tak pojede váha nahoru.
Bože, zase další trapný příspěvek zakončený těhotenstvím
bez něho by to mělo ty správné grády ![]()
Tomu se říká těhotenský hormony, po porodu ti zase přijde normální
@Anonymní píše: Více
Bude mu teprve 19, a už s tebou čeká dítě a cpe se jak prokopnutej. A než jsi otěhotněla, tak jedl zdravě že jo? Jinak na 185 cm to zas tak strašná váha není, ale jestli v tom chce pokračovat, tak se za chvilku nevejde do futer, to je hned.
19 let? Tak to asi nic neví o antikoncepci ani zdravé výživě.
Hmm, tak to je skoro stejně starý, jako můj syn… ![]()
Tak to si fakt nedovedu představit, že by se měl už za pár měsíců stát taťkou. ![]()
No, ale naštěstí, nás se to prozatím netýká.
Jinak teda, na tak mladýho kluka, je to podle mě, už opravdu na hraně a když takhle bude dál pokračovat, tak ty klouby to bohužel, v brzké době odser.ou. A úplně zbytečně. ![]()
Chce to zkrátka, začít se víc hýbat a hlavně změnit stravovací návyky. Za chvíli budete mít mimčo, teda jestli nekecáš… ![]()
Tak ho pořádně zapřáhni ať se taťka činí a nemá čas do sebe ládovat takový srajdy. ![]()
Příspěvek upraven 09.05.26 v 20:59
Manžel má 187cm a asi 98kg až 105, sportuje, vypadá normálně
se podívej na extrémní proměny, když hubnou ze 150 až 180kg…ještě jsem to dočetla, tak proč sis s 19letym klukem dělala dítě, kdo Vás živí a kde bydlíte, to je trochu jiná komedie, v těhlech letech jsem manžela ještě neznala a vážil při okolo 75 až 80kg.
No tak to už je dost velký extrém. A to fakt nechceš…
To jsou chudáci lidi, kterým opravdu není co závidět.
Svýmu tělu tím dávají hodně zabrat a většinou to odskáčou i na zdraví. ![]()
Tak ono je rozdil, jestli je to 100 kilo tuku, nebo svalu. Znam kluka se stejnou vyskou a 103 kily a je to fakt nevzhledna hrouda tuku. Pak znam jednoho stejne vysky, ale 107 kily, ktery driv hodne sportoval, takze vypada plus minus normalne, akorat ma velke bricho.
Zdravím, jsem teď momentálně s partnerem a má dost velkou váhu. Denně je schopnej pít colu a jíst chipsy či fakt nějaká nezdravá jídla, je schopný si dát i šílené porce jídla. Nemůžu tolik nakupovat, protože to bude hned všechno pryč. Já ho miluju a je mi to fakt líto, jenže mi to začíná i vadit a mám pocit, že mě tímhle za chvíli odradí. Má problémy i s kolenama a na nějakých 185 cm cca má 100 kilo asi. Což mi přijde fakt moc. Nechci o něj příjít, ale zároveň s tím nechce nic dělat. Strašně mě to ubíjí.
Prosím, poraďte mi někdo, co s tím mám dělat.
Zároveň jsem těhotná a bojím se, že za chvíli nebude moct vůbec nic dělat s ní a že to pak bude problém. Partner je i mladší, bude mu teprve 19 let.