Mít dítě, nebo ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.5.26 12:30

Mit dítě nebo ne ?

Ahoj holky, jsem v takové situaci, no nemůžu mít děti, jsem bez vejcovodu a moje vajíčka jsou vyčerpaná, s partnerem ale máme dvě embrya v mrazáku. Poslední dobou se ale často hádáme a já velmi váhám, zda na kliniku jít, bojím se pak zůstat jako samoživitelka, ale je to pravděpodobně poslední možnost mít dítě, na jednu stranu si říkám, že i bez dětí si ten život užiju, ale vzápětí mě přepadne hrozny splín, že budu jednou litovat. Pokud bychom se rozešli, embrya se zničí, a já se hrozně bojím do toho těhotenství jít ale taky se hrozně bojím, že budu litovat :roll: díky za každý pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2218
5.5.26 12:35

Neumím si dnes představit, že bych je neměla. A nebylo to vždy lehké. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32075
5.5.26 12:35

Tak záleží, jestli si umíš představit život bez dítěte a nebo jako samoživitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.5.26 12:41

S jedním dítětem se dá zvládnout žít sama..Já jsem samozivitelka od narození dítěte a je to celkem na pohodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.26 12:42
@Monchichik píše: Více

Nevim právě ani jedno, bojím se jen rozhodnout abych pak nelitovala v obou případech, nevim co to je mit dítě, a nevim jake to je byt samoživitelka 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
5.5.26 12:42

To ti tady nikdo neřekne. Zkus to probrat s nějakým psychologem nebo koučem. Podle mě bys to potřebovala s někým takovým probrat ze všech stran a při tom procesu si pořádně utřídíš svoje myšlenky a můžeš dojít k rozhodnutí, které bude skutečně správné pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.26 12:44
@Lolinka94 píše: Více

A dítě jste chtěla? Ja ho chtěla hrozne když mi bylo 25, teď jsem o 10let starší a mam z toho hrůzu, bydlím v Praze a rodiče mam na hranic se Slovenskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.26 12:45
@asddsa píše: Více

Jsem objednaná jen jsem chtěla pohled i z jiné strany :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32075
5.5.26 12:47

@Myslinka974 No to dopředu nemůžeš vědět nikdy. Umíš si představit nemít dítě vůbec? Tohle by navíc mělo geny tvého partnera a měla bys ho v životě následujících nejméně 18 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.26 12:48
@Monchichik píše: Více

Partner je skvělý, snaží se dělat první poslední, dítě si moc přeje a já vim, že by byl skvělý otec, jen jsme oba stejní a často dochází k hádkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35634
5.5.26 12:48

Ohledně čeho se s partnerem hadate, jsou to blbosti nebo zásadní věci? Jak jste spolu dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.26 12:50
@JancaS84 píše: Více

Spíš blbosti ale partner se dost uráží a pak se treba týden nebavíme. Mam pocit, že je to furt dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6280
5.5.26 12:51
@JancaS84 píše: Více

Zkuste poradnu i s partnerem, parovku…treba to.je pro vas cesta jak si vztah spravit a pripravit se na spolecne dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.26 12:53
@Andelskej_Satan píše: Více

Po 3 letech jit na parovku mi přijde hrozny, mám pocit, že lidi chodí treba po X letech, ne tak brzo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6280
5.5.26 12:53
@Myslinka974 píše: Více

Hele to si nevyberes…nekde se shodnou ve vsem, nehadaji se, ale nevyjdd to z jinyho duvodu…
Stastnou budoucnost a rodinu ti nikdo nezaruci…bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí