Mít dítě, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2234
6.5.26 16:36
@Myslinka974 píše: Více

Tomu se dá předejít, na hádku musí být dva. Pokud se partner neovládá, zkus se ovládat ty a na jeho názory nereagovat. Hádka pak nemůže pokračovat. :) Zvláště pokud jde o blbosti, které nenarušují váš společný život, neměl by být problém.

Za tvé situace bych radil raději to dítě mít. Nejhorší tedy může být, že budeš bez partnera, ale za prvé, nezní to zatím až tak přesvědčivě, že byste se rozešli, za druhé, i kdybyste šli od sebe, pořád snad máš asi možnost dát se dohromady s někým jiným. Ale víme, že seznámit se není úplně jednoduché.

Mít děti je přirozená vlastnost všech živých tvorů, jsou tedy lidé, kteří děti z různých důvodů nechtějí, ale ty váháš a po tom dítěti jsi aspoň jednou v životě toužila. Za mě je lepší to dítě mít a v nejhorším případě, který pravděpodobně ani nenastane, litovat, že ho máš, než dítě nemít a litovat, že ho nemáš. :) Hodně štěstí při rozhodování. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.5.26 16:48

Hele já neznám tvou povahu, tvoje plány a ani to, proč se s manželem hádáte. fakt ne. Ale uvědom si jedno, Ty nepodstatnější věci v našem životě prostě nejsou v našich rukách. Komu se narodíme, jestli jsme zdraví a nebo ne. Jestli jsme třeba velice talentovaní na jednu věc, nebo jestli máme přirozený talent působit na lidi a prosazovat svoje cíle, jestli jsme od přírody rychlí, pracovití a spokojení, nebo jestli na sobě musíme pracovat. tvrdě.
Jde o to, to že máš 2 embrya ještě nic neznamená, vůbec nic. Ta šance je v idealním případě 60 procent, jenže někde může být problém, který ještě věda není schopná zjistit, a ty embrya jsou už ted prakticky mrtvá, bez šance.
takže jinými slovy, už je máš, jdi do toho. Nadechni se zavři očí a jdi do toho, protože to že už je máš něco znamená. Největší pitomosti co jsem kdy udělala bylo to, že jsem couvla před cílem. A tebe bude do konce života hlodat co by kdyby. to na 100 procent. Prostě co se má stást at se stane. Dej jim šanci, máš za ně zodpovědnost, zaplatilas za ně. Kdybys je neměla, bylo by to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.26 16:49

Ted už je to zbytečný, rozešli jsme se, takže dítě už mit nikdy nebudu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.5.26 16:57

Taky řešení. nevím kolik ti je ale neházej flintu do žita. stát se může cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15144
6.5.26 17:04

Nevím, kolik ti je, ale ber to tak, že to dopadlo, tak jak mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
6.5.26 17:05

Tak to bylo teda hodně rychlý, když jsi ještě po obědě psala, že se dohadujete jen kvůli blbostem… :think:
No a není to náhodou zase jen ten jeho nějaký truc a urážka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
6.5.26 17:22

To, že jste se teď rozešli, ještě neznamená, že za týden zas nebudete spolu. Až vychladne, můžeš se s ním ještě zkusit domluvit. Pokud ti tato situace vyjasnila, že dítě mít chceš, tak mu to řekni a nabídni mu třeba i nějakou úplatu za jeho souhlas. A třeba se ještě chytne za hlavu a dojde mu, že je to i jeho potomstvo, vrátí se k tobě a bude nakonec souhlasit, když uvidí, jak tobě na tom záleží. Jen je potřeba si už konečně jasně říct, že do toho jdeš a nic už tě nezastaví.

Našlapuj opatrně. On může mít další děti kdykoli s kýmkoli jiným. Tobě jde teď o hodně, jemu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
6.5.26 17:56
@kalamitaa píše: Více

Njn, jenomže to je už takový kalkul z její strany a to nevím jestli je úplně dobrý. :think:
Navíc, až on vychladne, tak bude zase jen čekat, že se zakladatelka ujme usmiřování…
Jestli teda na to bude ještě vůbec slyšet. :nevim:
Mně to teda celé přijde celkem o ničem. Však dítě taky není zrovna žádná hračka. Je to závazek na celý život. A ona mu teď prakticky poleze do zadku, jen proto aby s tím souhlasil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
6.5.26 20:26
@Černá Madonna píše: Více

Vlastní dítě je mnohem víc než jakýkoli chlap. Tuhle poslední šanci na vlastního potomka doporučuju využít za jakoukoli cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
6.5.26 22:17

Tak s tím samozřejmě souhlasím. :palec:
Chlapů můžeš mít třeba mraky, ale vlastní dítě jen jedno. :srdce:
Jen mi to konkrétně v tomto případě, přijde spíš jako takový obchod. Ještě podle tvé rady, ho nějak uplatit, aby s tím vším souhlasil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
6.5.26 22:46
@Černá Madonna píše: Více

Je třeba to brát pragmaticky. Příjemkyně darovaných spermií taky platí. Samozřejmě, že dobrovolná spoluúčast chlapa je lepší řešení, ale pokud by to nešlo, tak skoro jakékoli peníze jsou malá cena za vlastní dítě. Já to navrhuju i proto, že třeba ten chlap tímto způsobem pochopí, jak je to pro zakladatelku důležité, když je ochotna za to i zaplatit svému možná už bývalému příteli. Jestli to není vyloženě hajzlík, tak by se v něm mohlo něco hnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
6.5.26 23:10

Hmm, asi to myslíš dobře…
Ale věř mi, že s některýma chlapama nepohne vůbec nic.
Bohužel no…
Taky jsem se už celkem naposlouchala rad, v tom smyslu: „Ukaž mu, že jsi lepší, udělej to gesto, aby se chytil za nos a uvědomil si to.” :mrgreen:
Joo, panečku, takových různých gest už za ta léta byla, ale pořád nějak nevidím žádné výsledky… :nevim:
Ale co, když nechce, tak nechce a doprošovat se ho fakt nebudu. Jak já už říkám, takovou bejvalku jako jsem já, by chtěl každej. :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
7.5.26 01:43

To je mi líto..Uvidíš, řekla bych mu, že zničit se embria mohou nechat kdykoliv a zatím to do konečných rozhodnutí netlačila a platila jejich úschovu ze svého. Třeba ještě vychladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33547
7.5.26 07:56

Rozešli jste se? Co tak najednou? Dělal pro tebe první poslední, včetně vlastního bydlení, a najednou rozchod? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí